تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 311 از 3017 اولاول ... 2112613013073083093103113123133143153213614118111311 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,101 به 3,110 از 30162

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خوزستان

آخر فروم باز gamekhor2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

سرعت امروز افتضاحه.بالاتر 20-30 نمیره

آخر فروم باز gamekhor2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

مشکل همینجاست برا تنظیمات مودم هیچی بلد نیستیم من tplink دارم اون dlink تک پورت برای تنظیماتش هیچی بلد نیستیم .
    اسونتر TP-Link نیست.VPi و VCI هم که 0 و 35 هست.قدم قدم از Quick Start برو جولو راحت نصب کن

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

ماکه سرعتمون خوبه خدای490رو میزنم گاهی اوقات

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

من که از سرعتم خیلی راضیم

داره خودمونی میشه kahkeshane_2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

اسونتر TP-Link نیست.VPi و VCI هم که 0 و 35 هست.قدم قدم از Quick Start برو جولو راحت نصب کن
    ببین من مودممو تو هال گذاشتم وکامپیوترم تو اتاقمه که یک دیوار اونا رو از هم جدا میکنه حالا من برای این فاصله 7متری مودم وکامپیوتر از کابل شبکه 15متری که 2سال زیر نور خورشید که قدیمی وحشک خشک شده استفاده میکنم که 8متر اضافه میاد اونو پشت مبلامون قایم وپیچ پیچ کردم من قبلا رادیو وایرلس داشتم که از این کابل بالای پشت بوم تا اتاقم استفاده میکردم همچنین من به این خاطر مودمو توهال گذاشتم چون از اینترنت ماهواره ای استفاده میکنم و وقتی مودمو تواتاق پیش کامپیوتر میارم رسیورم به اینترنت کانکت نمیشه نمیدونم چرا....
    نکنه افت سرعتم بخاطر کابل شبکه 15 متری بی کیفیت باشه؟نظرت چیه؟؟لطفا کمک نهایی بهم بکن

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

ها ؟ چطوره ؟ (1مگ محدود) ؟

کاربر فعال انجمن پرینتر و اسکنر mohammad.t's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

دوستان سلام. من مي خوام از مخابرات adsl بگيرم دزفول هستم. به نظرتون محدود بگيرم يا نامحدود؟ مي ترسم نامحدود بگيرم سرعتش خيلي كم باشه. ممنون

آخر فروم باز sh@y@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

ببین من مودممو تو هال گذاشتم وکامپیوترم تو اتاقمه که یک دیوار اونا رو از هم جدا میکنه حالا من برای این فاصله 7متری مودم وکامپیوتر از کابل شبکه 15متری که 2سال زیر نور خورشید که قدیمی وحشک خشک شده استفاده میکنم که 8متر اضافه میاد اونو پشت مبلامون قایم وپیچ پیچ کردم من قبلا رادیو وایرلس داشتم که از این کابل بالای پشت بوم تا اتاقم استفاده میکردم همچنین من به این خاطر مودمو توهال گذاشتم چون از اینترنت ماهواره ای استفاده میکنم و وقتی مودمو تواتاق پیش کامپیوتر میارم رسیورم به اینترنت کانکت نمیشه نمیدونم چرا....
    نکنه افت سرعتم بخاطر کابل شبکه 15 متری بی کیفیت باشه؟نظرت چیه؟؟لطفا کمک نهایی بهم بکن
    به نظر من به پسرخالت بگو مودمش و کابل شبکش رو بیاره خونتون تست کن
    گفتی که خودش هم بلده مودمو تنظیم کنه , دیگه کاری نداره ( الان دیدم نوشتی بلد نیستین)
    ببین تنظیم مودم کاری نداره فقط باید vpi vci و یوزر پسورد بدی و بزاری رو pppoe
    Last edited by sh@y@n; 10-04-2013 at 23:15.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammad2407's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

دوستان سلام. من مي خوام از مخابرات adsl بگيرم دزفول هستم. به نظرتون محدود بگيرم يا نامحدود؟ مي ترسم نامحدود بگيرم سرعتش خيلي كم باشه. ممنون

این کارو نکنی ، پشیمون میشی

برو پارس آنلاین

به هیچ عنوان از مخابرات نگیر

یکی از دوستای من دزفول هست 2 مگ نامحدود از مخابرات داره بعد سرعت دانلود ش از سرور داخل ایران در بهترین شرایط 60 سرور خارج 20

حالا اگر میدونی بر بگیر

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

فرقی نمیکنه که از کجا بگیری دوست عزیز بستگی به خط تلفنت داره.اون عکس رو نیگاه کن سعتم بالای450هستش و بیشتر هم میشه گاهی اوقات.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •