عکس:رونمایی رسمی از لباس فصل بعد
بالاخره پس از اینکه چند بار آدیداس عکسهایی از لباس فصل بعد را لو داده بود حالا این لباس به شکل رسمی رو نمایی شد.
طبق اعلام باشگاه لباس فصل بعد رئال فروش خود را در فروشگاه های آدیداس و سایت رسمی باشگاه آغاز کرده اند. طرح لباس جدید رئال ترکیبی از آینده ی امیدوار کننده ی باشگاه و سنت و قدمت باشگاه است. بر روی آستین سمت چپ هم آرم 110 سالگی رئال درج شده. این آرم منحصر به فرد آدیداس است برای سایر لباس های ورزشی و تمرینی خود که بیش از 100 سال قدمت دارند مورد استفاده قرار میگیرد.
طرح جدید در لباس استفاده از نوار آبی و فیروزه ای در لباس است که برای به وجود آمدن تضاد از آن استفاده شده. همچنین از جمله ی طرح های قدیمی(سنتی) استفاده شده در لباس خط نازک ، بی انتها و تونل مانند لب آستین است که برای ایجاد تضاد با خطوط عمودی روی آستین ایجاد شده. همچنین یقه ی V مانند لباس ، یاد آور سنت باشگاه است. لباس دوم هم از همین طرح بهره میگیرد اما با رنگ سرمه ای پررنگ و خطوط زرد رنگ بر روی آن.
این پیراهن از فن آوری Climacool استفاده میکند که به ورزشکار اجازه میدهد درجه ی حرارت بدن و تعرق خود را به لطف پارچه ی آن کنترل کند.

کریم رو رفته تو نقش
.gif)
ولی واقعا غرور هم داره
.gif)
............
عکس: رضایت هواداران از لباس فصل بعد رئال
اینم لوگوی 110 سالگی باشگاه که رو بازوی سمت چپه
هواداران از خرید پیراهن های جدید رئال رضایت دارند.
به نظر میرسد پیراهن جدید رئال یک پیراهن موفق در فروش است. بسیاری از هوادارن امروز به فروشگاه رسمی سانتیاگو برنابئو رفته اند و خرید لباس راضی و خوشحال بودند. یکی از هواداران گفت:"بسیار زیباست و ما با این به همه ی جامها میرسیم."
او همچنین اداه داد:" امروز فهمیدم که فروش این پیراهن آغاز شده و من نمیخواستم هیچ فرصتی را برای خرید لباس برای پسرم از دست بدهم و همین امروز آمدم." بقیه هوادارن هم در فروشگاه هم نظر او بودند و از جزئیات پیرلهن راضی بودند به خصوص آرم 110 سالگی رئال.

اوسکول همش یکیه جدا نکن

پ.ن: من تحقیق کردم , فکر بد نکنید این عکس آخریه خواهر یکیشونه
.gif)
........
ولی عجب فروشگاهیه
لباس کاروالیو هم داره
مرجع اخبار رئال