فکر نکنم مشکل از اون بدبخت ها باشه
همش زیره سره این مخابراته مطمنئن باش
سرور های مولتی شیر خارج از کشوره به خاطر همین سرعت پایینه
فکر نکنم مشکل از اون بدبخت ها باشه
همش زیره سره این مخابراته مطمنئن باش
سرور های مولتی شیر خارج از کشوره به خاطر همین سرعت پایینه
سلام
قبلنا یک گیگ که شارژ میکردم بهم 1024 مگ میداد اما الان 1000 مگ دادهخرج دوا درمون بچش بشه اون 24 مگابایت
دوستان سایت مخابرات خراسان که رفتم نوشته بود ارزش افزوده می خوان رو adsl بدن!!!! متن خبر رو ببینین بعد یکی توضیح بده اینا الان می خوان چی کار کنند؟
ارائه سرويس هاي ارزش افزوده بر روي ADSL
مهندس ملك جعفريان مديرعامل شركت مخابرات خراسان رضوي در جمع مديران ستادي اين شركت ضمن تبريك ايام شعبانيه و كسب پيروزي هاي پي در پي ملت بزرگ ايران در عرصه هاي گوناگون سياسي ، اجتماعي و ورزشي خاطر نشان ساخت : نصب تجهيزات مربوط به خدمات ارزش افزوده بر روي تلفن ثابت و ADSL انجام گرديده و به زودي اين خدمات در اختيار مشتركان قرار خواهد گرفت .وي فناوري اطلاعات را امري ضروري واجتناب ناپذير در سازمان برشمرد و افزود : كنترل و ارزيابي فعاليت ها تنها با فناوري اطلاعات امكان پذير است و اين مهم بايد در شركت نهادينه بشود . نصب و راه اندازي ديتا سنتر تا پايان تيرماه ، ارائه Game و فيلم بر رويadsl ،فعالسازي گروه هاي مطالعاتي؛ معرفي نرم افزار qpr ،خريد و نصب 130 هزار پورت ADSL و... از ديگر سخناني بود كه مديرعامل در جلسه ستادي مطرح كرد.
بچه ها جدای از تـــمام این دزدی ها و این کارهای مشـــکوک که مخابرات در میاره تقریبا یه هفته است که پـــینگ عالی شده. ( در حد خودش )
واسه بار اول توی این یکی دو سال اخیر زنگ زدم 2828 و ازشون تشکر کردم.
بعد خود اپراتور ـه هم معده اش تعجب کرده بود که مگه ممکنه کسی ازشون تشکر کنه.
کسی نیست کمک کنه؟!![]()
در عوضش پینگ من خیلی بالا رفته. با سرور داخلی 500. با سرور خارجی روی 700![]()
برو روزنامه خراسان رو بگیر. تو قسمت نیازمندی هاش. و بعد قسمت خدمات اینترنتش رو یه چک بکن ببین چی داره.
بچه من طرح طلایی گرفتم و با اینکه خطم فیبره ولی 250 تارو راحت میده دارم شاخ در میارم!!!!![]()
شما ساکن مشهد هستید؟ فیبر هستید یا مسی؟
ساکن مشهدم
خطم هم فیبر نوریه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)