دوست عزیز واسه همه اینای که گفتی مود (MOD) هست .
این مود رو بریز هم سرعت خودت تا 120 میشه هم کامیونای دیگه تندتر میرن :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز واسه همه اینای که گفتی مود (MOD) هست .
این مود رو بریز هم سرعت خودت تا 120 میشه هم کامیونای دیگه تندتر میرن :
منم تو ارزونی رفتم یه دو هسته ای سری لانو گرفتم مثله......پشیمونم یه هفته۳۸۷۰ چهار هسته ای رو سیستم بود حال کردم رفتم بگیرم ۳۶۰ کمترپیدا نکردم. دو هفته پیش یه کارت ۷۷۷۰ گرفتم ۳۸۰ که یه خورده تسکین داد اعصابمو چون کمتر از ۴۵۰ تومان نیست تو بازار .باز با این حال میانگین ۵۰ فریم میده با تنظیمات بالا scaling300 که همونطور که گفتم بالای ۲۵ فریم اگه کسی داشته باشه بازی کاملا روون اجرا میشه
Last edited by shayan3785; 20-11-2012 at 13:00.
سلام دوستان.من مشکلم کمی تا قسمتی ابری حل شد
می خواستم بگم اگه امکان دارد عکس عقاب روی کامیون سکانیا رو برام بذارید.
باتشککککککککککککککککککککک کککککر
به نظر من اسکانیا و ولوو بهترین خودروهای این بازی هستن
ولوو سرعت فوق العاده ای میره و من با این خودرو 21 مرحله را گذروندم و سرعتم هم اکثر مواقع بالای 130 هست و بعضی مواقع هم نا قافل به 170 هم میرسه
الان هم اسکانیا 620 اسبی دارم که کیفیت رانندگی خوبی داره ولی از لحاظ سرعت به ولوو نمی رسه
رنو هم از نظر قیافه ماشین جیگری هست حیف که مورد کم لطفی قرار گرفته در این بازی
این scaling تو بازی مربوط به کدوم بخش از گرافیک میشه ؟ کم و زیاد کردنش چه تاثیری داره ؟
من میخوام بنز بگیرم نظرتون چیه دوستان خیلی از اسکانیا تعریف میکنند من خودم با اسکانیا شروع کردم
ولی نمیدونم چرا از کابین داخلش زیاد خوشم نمیاد صداشم عین این مینی بوس ابی های ماستکه البته صداشو با مد عوض کردم
. الانم رنو مگنوم دارم.
scaling رو هرچی ببری بالاتر وضوح تصویر بیشتر میشه یه چیزی شبیه MLAA هست که لبه ها رو صاف میکنه ولی خیلی رو فریم تاثیر داره من خودم با scaling 100% بازی میکنم همین که میذارمش رو 125% افت فریم پیدا میکنم .
رنو واسه تیونینگ فکر کنم آپشن های کمی داره بنز هم نسبت به اسکانیا و ولوو و مان آپشن هاش همچین یه خورده کمتره .
Last edited by hamed30; 20-11-2012 at 13:26.
این ربطی به بازی شما نداره این یعنی سایه هست که روی ماشین افتاده
سلام من سیو مراحل 10-15 میخواستم کسی داره؟
آقا بالاخره اومد
– سری جدید بازی های شبیه سازی کشاورزی به تازگی منتشر شده است که توسعه های فراوانی نسبت به نسخه قبلی در آن مشاهده می شود. در این بازی شما به عنوان یک کشاورز مسئولیت کارهای روزانه یک زمین کشاورزی را بر عهده می گیرید که عبارتند از تولید غذا و ساخت منابع اکولوژیک. زمین های زراعی باید همیشه خوب نگه داری شوند و حیوانات مزرعه نیز باید به وبی مراقبت شوند. زمین بازی کاملا داینامیک بوده و کل بازی بسیار واقع گرایانه تر از نسخه های قبلی شده است. کشاورزان باید با دقت سرمایه گذاری کنند و روش مصرف بودجه خود را نیز کنترل کنند تا قیمت ها و صورت حساب ها از حد مجاز تجاوز نکند. برای تشخیص سود مالی نیاز به تکنیک های خاصی دارید.Agricultural Simulator 2013-SKIDROW | 1.2 GBسیستم مورد نیاز بازی :OS: Windows XP SP3, Windows Vista/7CPU : Intel 2,4 GHz Pentium, 100% kompatibler ProzessorRAM: 2 GB RAMHard Disk Space: 6 GB of free spaceVideo Card: Nvidia Geforce 6800GT, ATI Radeon HD3650DirectX®: DirectX 9.0تصاویر محیط بازی :[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم لینک دانلود
دو تا تنظیمات واسه سایه داره shadow quality و shadow size اگه اشتباه نکنم ، اونا رو بذار رو high احتمالا درست میشه ولی اگه سیستممت ضعیف باشه افت فریم پیدا میکنی .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)