تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 311 از 645 اولاول ... 211261301307308309310311312313314315321361411 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,101 به 3,110 از 6449

نام تاپيک: { سخت افزار } مشکلات و سوالات جزئی درباره لپ تاپ

اگه نباشه جاش خالی می مونه momo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

با سلام من روی ویندوز سون لپتاپم در درایو C دو تا پوشه program file و program file(x86) دارم میخاستم بدونم فرقشون چیه ؟

آخر فروم باز vafa1353's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Melbourne

پيش فرض

سلام دوستان من يه Dell 1510 دارم كه ويستا اورجينال روش بود ويندوز خراب شد و هارد رو فرمت كردم و ويندوز اورجينال خودش رو نصب كردم ولي الان اكتيو نيست و كد ميخواد...چيكار كنم؟1 روز محلت دارم اكتيوش كنم...رو CD ويندوز يه كد داره كه قبول نميكنه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام من يه لبتاب سوني vgn-nw27gf گرفتم dvd ريکاوري رو ساختم چندتا سوال و مشکل دارم
    1-ميخوام ويندوز xp بريزم ولي 2 تا درايو مخفي دارم H:recovery و C:reserve system با اون درايو H: که کاري ندارم فرمتشم نميکنم ولي اين درايو C ميخواستم بدونم چيه؟ کارش چيه چرا مخفي هست
    2-زماني که ميخوام ويندوز xp بريزم چون اون درايو c وجود داره و فضاشم 100 mb هست ويندوز رو ميريزه رو درايو d اگر اون پارتيشن c رو پاک کنم چه اتفاقي مي افته؟؟؟؟
    3-اگر اون درايو c و h رو از حالت primary خارج کنم ايا با زدن f10 بدون dvd ريکاوري ميتونم از روي هارد ريکاوري کنم يا نه؟؟؟؟؟؟؟
    4-مشکل ديگمم اينجاست که زماني که ميام از قسمت ريکاوري restore c: رو بزنم ارو ميده
    Last edited by mehrradg23; 26-12-2009 at 22:37.

کاربر فعال انجمن هنر هفتم shadli_m7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

سلام دوستان من يه Dell 1510 دارم كه ويستا اورجينال روش بود ويندوز خراب شد و هارد رو فرمت كردم و ويندوز اورجينال خودش رو نصب كردم ولي الان اكتيو نيست و كد ميخواد...چيكار كنم؟1 روز محلت دارم اكتيوش كنم...رو CD ويندوز يه كد داره كه قبول نميكنه.
    زیر لپ تاپ بر چسب مایکروسافت هست که اونجا کدی به اسم product code هست . اون رو باید وارد کنید تا اکتیو شه.

5. این کاربر از shadli_m7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال r_22009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    EsFaHaN

پيش فرض

سیستمم یک درایو داشت و پاکش کردم. وینوز ویستای اورجینال هم پاک شد و به جاش سون نصب کردم. درایو ریکاوری رو پاک نکردم(مخفی هستش).
    اگه ریکاوری رو پاک کنم مشکلی پیش میاد؟
    سلام دوست عزیز. نه مشکل خاصی پیش نمیاد فقط دیگه باید فکر ریکاوری کردن و بازگردوندن ویندوز اصلیتو بزاری کنار( البته اگه بتونی این پارتیشن رو پاک کنی)

7. 2 کاربر از r_22009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

سلام
    من جدیدا لپتاپم رو می ذارم روی hibernate...ایندفعه بعد از چند وقت اومدم روشن کنم دیدم باطری خالی کرده.آیا موقع hibernate باطری مصرف میشه یا باطری خراب شده؟

حـــــرفـه ای a6l3i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران - NY

پيش فرض

سلام
    من جدیدا لپتاپم رو می ذارم روی hibernate...ایندفعه بعد از چند وقت اومدم روشن کنم دیدم باطری خالی کرده.آیا موقع hibernate باطری مصرف میشه یا باطری خراب شده؟
    موقع Hibernate ( وقتی اون نمودار داره پر میشه) تمامی اطلاعات موجود در Cash سیستم و Ram در هارد ذخیره شده و سیستم کاملا خاموش میشه. و موقع روشن کردن مجدد از هارد بازخوانی میشه. درنتیجه هیچ گونه مصرف باطری ندارید
    لپ تاپ تون چیه؟ روی باطری چراغ های نشان دهنده سلامت باطری نداره؟
    Last edited by a6l3i; 26-12-2009 at 21:08.

10. این کاربر از a6l3i بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام من يه لبتاب سوني vgn-nw27gf گرفتم dvd ريکاوري رو ساختم چندتا سوال و مشکل دارم
    1-ميخوام ويندوز xp بريزم ولي 2 تا درايو مخفي دارم H:recovery و C:reserve system با اون درايو H: که کاري ندارم فرمتشم نميکنم ولي اين درايو C ميخواستم بدونم چيه؟ کارش چيه چرا مخفي هست
    2-زماني که ميخوام ويندوز xp بريزم چون اون درايو c وجود داره و فضاشم 100 mb هست ويندوز رو ميريزه رو درايو d اگر اون پارتيشن c رو پاک کنم چه اتفاقي مي افته؟؟؟؟
    3-اگر اون درايو c و h رو از حالت primary خارج کنم ايا با زدن f10 بدون dvd ريکاوري ميتونم از روي هارد ريکاوري کنم يا نه؟؟؟؟؟؟؟
    4-مشکل ديگمم اينجاست که زماني که ميام از قسمت ريکاوري restore c: رو بزنم ارو ميده
    دوست من ممنون ميشم
    در ضمن يه سري نرم افزاها روي لبتاب هست که رجيستر نشده مثل افيس 2007 کد ميخواد اين بايد چطور رج کرد؟

مکافي نصب شده که روش هست اکتيو شدست يا نه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دوست من ممنون ميشم
    در ضمن يه سري نرم افزاها روي لبتاب هست که رجيستر نشده مثل افيس 2007 کد ميخواد اين بايد چطور رج کرد؟

مکافي نصب شده که روي لبتاب ميريزن اکتيو شدست يا نه؟

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

نوشته شده توسط malkemid [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    سلام
    اول اينكه بعد از چه مدتي لپ تاپ رو استفاده كرديد ؟ يعني چه مدت باتري بدون استفاده بوده ؟
    احتمالا لپ تاپ شما سوني هست و اين مشكل رو برخي مدلهاي سوني داشتند

14. این کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •