ببینم بازی اونجاییکه دو نفر بعد از تصادف ماشین تو شهر با هم درگیر میشن، دیگه تموم میشه؟
فکر میکردم بهتر از اینا باشه آخرش...
ببینم بازی اونجاییکه دو نفر بعد از تصادف ماشین تو شهر با هم درگیر میشن، دیگه تموم میشه؟
فکر میکردم بهتر از اینا باشه آخرش...
تموم میــشه!
آخرش رو خیــلی بد تموم کردن متاسفانه!
باسلام و خسته نباشید
همانطور که میدونید برای آنلاین بازی کردن battelfield 2 باید 2 چپ دانلود بشه . یکی 500 مگ که دانلود کردم و دگیری برنامه ای هست که بازش کنی ، میره برای دانلود 1.9 گیگابایت .پچ 1.5
سوال من این هست ، چون من یکشبه نمیتونم دانلودش کنم میخواستم ببینم آیا امکانش هست این فایل رو در چند شب مختلف دانلود کنم ؟ مثلا امشب 800 مگابایت رو دانلود کردم ، فردا شب که بازش کنم ادامش رو میده یا دوباره از اول دانلود میکن ؟ یا لینکی هست که اون رو دانلود کنم ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
با تشکر
والپیپر :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 02:56 PM ---------- Previous post was at 02:56 PM ----------
خب میتونی از نرم افزار دانلود منجر IDM استفاده کنی![]()
دوست عزیز مشکل این که برنامه رو که باز میکنی ، از داخل خود برنامش شروع به دانلود فایلها میکن که حجمش رو نوشته 1.9 گیگبایت .
آیا کرک 1.5 این بازی به صورت لینک هست که بتونم کل ازن 1.9 گیگابایت رو از یک لینک دانلود کنم ؟
با تشکر
آره تموم میشه
خوب بمب رو گرفتن و خنثاش کردن
چه انتظاری داشتی؟
با سلام
دوستان من تازه بازی رو خریداری کردم و نصب کردم. اول بازی توی قطار یه مشکل دارم میشه بگید چطور باید رد کنم بازی رو. اونجا که طرف بمب میزاره که واگن رو جدا کنه و باید دکمه
E
رو بزنیم تا از پنجره بیرون بره. بعد که اسپیس میزنم میپره به واگن بعدی مچسبه. طرف از پنجره شلیک میکنه من میوفتم. بعد میگه اسپیس بزن هر چی میزنم بالا نمیره. بعد از سه بار هم میوفتم و میمیره. باید چکار کنم که بتونم وارد قطار بشم دوباره. مرسی اگه راهنمایی کنید.
اینم یه آهنگ زیبا از این بازی:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
باید پشت سر هم بزنی اسپیس
من که دانلودش نکردم ولی چیز خوبی به نظر میاد مخصوصا
Fix blend into vehicle problem when entering a vehicle in the Campaign
Fixed issue on The Great Destroyer where you could equip a gun before entering the train
این دوتا رو خودم به عینه دیدم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)