تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 311 از 510 اولاول ... 211261301307308309310311312313314315321361411 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,101 به 3,110 از 5093

نام تاپيک: Elder Scrolls V: Skyrim

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

[QUOTE=َalireza;6866200]1- اتفاقا منم در این رابطه کنجکاو بودم رفتم سر و تهشو گیر آوردم این هم مرحله هاش هست

1. (Optional) Speak to [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , the father of the slain child in Falkreath.
    2. Talk to [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , who is in a jail cell located in the Falkreath barracks.
    3. Accept his quest and take his [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
    4. Kill the [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
    5. Accept [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] quest to kill Sinding.
    6. Travel to [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
    7. Speak with Sinding
    8. Defeat Sinding OR defeat Hircine's Hunters and speak with Sinding.
    9. Speak with Hircine.

البته این مرحله 2 حالت داره ... یکی اینکه sinding رو میکشی و این خدایه hircine بهت یه پوست یه حیونی رو میده
    دومی اینکه به sinding کمک میکنی بهت اون انگشتر رو میده

شروع ماموریت هم بصورت زیر هست :

In the graveyard outside of the [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] in [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , grieving parents of a recently slain child are being consoled by [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , the father of the child, tells you that a laborer working for him on [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] named [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] was the murderer and is currently locked up in [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .

در رابطه با گروهی که گفتید ... میتونید عضو گروه Dark Brotherhood بشید که برای عضو شدنش باید با بچه های یه پرورشگاهی تو ریفتن صحبت کنی که آدرس یه پسری توی Windhelm رو بهت میدن ... وقتی میری پیشش ، خودتو یه dark brotherhood جا میزنی و اون کسی که میخواد رو میکشی . بعد از اینکه از پسره جایزتو گرفتی بعد از یه مدتی یه نامه میرسه دستت علامت یه کف دست روشه زیرشم نوشته We Know

وقتی نامه رو گرفتی برو بگیر بخواب بیدار بشی یکی بالا سرته و بهت میگه .....

(یکی جلویه این دهن منو بگیره )

---------- Post added at 08:56 PM ---------- Previous post was at 08:52 PM ----------

دستت درد نکنه دادا.
    1.فقط میشه آدرس دقیق اون بچه های پرورشگاهی رو بهم بدین.اسم ساختمونش چیه؟
    2.من از همون اول رفتم به زندان و با سیندینگ حرف زدم.بعد اون گوزن رو کشتم و یه انگشتر بهم داد که روش یه گرگه.ولی این انگشتر اون انگشتر اصلیه نبود؟؟؟باید بازم مرحله رد کنم؟؟؟

2. 2 کاربر از Oh YeaH بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه َalireza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شرمنده همه ی بچه ها و طرفدارهای بازی، ولی باید بگم بازیش مفت نمیارزه،
    از همون اول که چشمم به عکسش افتاد، گفتم نباید بازی خوبی باشه.
    کی گفته خود بازی بر اساس Level ت، جلوت دشمن میندازه؟ همون اول بازی اژدهـــــــــــــــــــــ ـــــــــا؟ من Level 2 که بودم یه قول اومد کشتم، به یه آدمای نخستین بر میخوری با 2 تا مشت میکشتت، داری راه میری بعد از 2 ساعت که به مرحله برسی یکی میاد با رعدوبرق میکشتت بعدش 2 ساعت دیگه باید اینهمرو راه بری تازه اگه یه سنگ از آسمو نیوفته تو سرت... خلاصه کلاغه یه خونش رسید ما به Quest نرسیدیم.
    میری فروشگاه یارو پشت دخله، از زیرزمینش دزدی میکنی بهش الهام میشه از اون بالا میاد خرتو میگیره، نمیدونم شایدم دوربین مخفی کار گذاشته.
    Staminaت هم که ... به اطسه بند به سرفه پیوند.
    رمز Health میزنم، میرم اون یارو دراز رو بکشم که یدونه میزنه هوا میری نمیدونی تا کجا میری من این گیم و نداشتم، حالا که دارم آرزو میکنم که نداشتم. ما که Unistall کردیم رفت.

---------- Post added at 05:31 AM ---------- Previous post was at 05:29 AM ----------

این روزها همه Skyrim رو Unistall میکنن، شما چطور
    دوست عزیز بازی بلد نیستی چه ربطی به سازنده بازی داره !
    1- اژدها ها درجه بندی دارن ! اولای بازی فقط آسوناش میان ! که دلیلش هم این هستش که تازه شروع به برگشتن کردن ! نکنه میخوای اول بازی وقتی لول 2 هستی یه اژدها بیاد سوخاریت بکنه ؟ اینجوری خیلی لذت میبری ؟؟؟؟
    2- اون ها آدم نخستین نیستند ، بلکه غول هستن ! آدم نخستین چنین قد و هیکلی نداشته و ماموت سوار نمیشده ! (هرچند خودم ندیدم ولی ماموت حیون خونگی این غول هاست ) بعدشم قابل توجهتون باشه که همین انسان نخستین شما اژدها رو میکشه . توجه نمودید ؟ پس مطمئنا کشتنش به این سادگیا نیست !
    3- الف ) سیو کردن چیز خوبیه! اینو اختراع کردن که وقتی مردی مجبور نشی دوباره کل راه رو بری !
    ب ) بازی در دوران انسان های نخستین هست و هنوز اسب و گاری اختراع نشده !
    ج) اگه یه بار به یه جایی برسید برای بقیه مواقع احتیاج نیست کل راه رو برید ! میتونید fast travel کنید !
    4- یه چیزی توی این بازی اختراع شده ، به اسمه sneak رفتن ، و یه علامتی هم اختراع شده که وقتی کسی داره نگات میکنه بفهمی ! این ها احیانا بوق میباشند و هیچ دخالتی در بازی ندارند !
    5- الف ) اطسه غلطه عزیز ! عطسه درسته !
    ب) شما همین الان برو تو خیابون 4 قدم با تمام سرعت بدو ، بعد بیا بازی کن مقایسه کن کی سریع تر و بیشتر میدوه . احیانا یوزپلنگ نیستش که از شمال اسکایریم تا جنوبشو یه نفس بره ! هر چند یوز پلنگ هم نمیتونه . درضمن ، استامینا رو میشه ارتقا داد
    6- چیت زدی به حقت رسیدی
    -------------------------------------------------
    دستت درد نکنه دادا.
    1.فقط میشه آدرس دقیق اون بچه های پرورشگاهی رو بهم بدین.اسم ساختمونش چیه؟
    2.من از همون اول رفتم به زندان و با سیندینگ حرف زدم.بعد اون گوزن رو کشتم و یه انگشتر بهم داد که روش یه گرگه.ولی این انگشتر اون انگشتر اصلیه نبود؟؟؟باید بازم مرحله رد کنم؟؟؟
    اسمشو نمیدونم ، ریفتن که خونه زیاد نداره ، برو دونه دونه تو خونه ها نگاه کن پیدا میکنی دیگه ! (خونه های مسکونی نری ها ! )

این انگشتری که الان گرفتی انگشتر نفرین شده هستش ! الان باید با Hircine حرف بزنی که بهت ماموریت میده sinding رو بکشی و انگشتر رو بعد از اینکه کشتی ازت میگیره ، اما اگه sinding رو نکشی عوضش اونایی که میخوان sinding رو بکشن رو بکشی ، انگشتر به تو میرسه
    البته راه هایی هستش که هم انگشتر رو بگیری هم پاداشه Hircine رو ، برای اطلاعات بیشتر ، اینجا :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

4. 3 کاربر از َalireza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

کدوم race از همه بهتره

اگه نباشه جاش خالی می مونه َalireza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

زیاد فرق نمیکنه سلیقه ای بزن
    اگه انگلیسیت خوبه برو اینجا یه نگاهی بنداز :

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    TEHRAN---kamranie

پيش فرض

کسی این دمو رو دیده؟؟

---------- Post added at 08:49 PM ---------- Previous post was at 08:49 PM ----------

کسی این دمو رو دیده؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

این بازی کدی نداره که بشه باهاش ی مرجله رفت جلو ؟ مخم سوت کشیده !
    من الان اونحایی هستم که همه سران قدرت توی منطقه میان توی اون معبد دراگونبرن ها توی نوک کوه دور هم جمع میشن !
    اونجا ی میز گرد داره همه میشینیم صحب میکنیم و دوا ............ خلاصه نبت به اون پیریه میرسه که توی بازی صدا نداره ! (شنیدیم که بلک باکس ابله حواسش نبود زده صدا این بد بخت رو پاک کرده ) قبلا" دیالوگاش رو مینوشت پایینش ولی الان توی این معقیعت همه بهش نگاه میکنن ولی ی کلمه نه دیالگشو مینویسه نه حرف میزنه ! عین ابله ها .....
    چیکاره بیدم ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه ilililililiili's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوست عزیز بازی بلد نیستی چه ربطی به سازنده بازی داره !
    1- اژدها ها درجه بندی دارن ! اولای بازی فقط آسوناش میان ! که دلیلش هم این هستش که تازه شروع به برگشتن کردن ! نکنه میخوای اول بازی وقتی لول 2 هستی یه اژدها بیاد سوخاریت بکنه ؟ اینجوری خیلی لذت میبری ؟؟؟؟
    2- اون ها آدم نخستین نیستند ، بلکه غول هستن ! آدم نخستین چنین قد و هیکلی نداشته و ماموت سوار نمیشده ! (هرچند خودم ندیدم ولی ماموت حیون خونگی این غول هاست ) بعدشم قابل توجهتون باشه که همین انسان نخستین شما اژدها رو میکشه . توجه نمودید ؟ پس مطمئنا کشتنش به این سادگیا نیست !
    3- الف ) سیو کردن چیز خوبیه! اینو اختراع کردن که وقتی مردی مجبور نشی دوباره کل راه رو بری !
    ب ) بازی در دوران انسان های نخستین هست و هنوز اسب و گاری اختراع نشده !
    ج) اگه یه بار به یه جایی برسید برای بقیه مواقع احتیاج نیست کل راه رو برید ! میتونید fast travel کنید !
    4- یه چیزی توی این بازی اختراع شده ، به اسمه sneak رفتن ، و یه علامتی هم اختراع شده که وقتی کسی داره نگات میکنه بفهمی ! این ها احیانا بوق میباشند و هیچ دخالتی در بازی ندارند !
    5- الف ) اطسه غلطه عزیز ! عطسه درسته !
    ب) شما همین الان برو تو خیابون 4 قدم با تمام سرعت بدو ، بعد بیا بازی کن مقایسه کن کی سریع تر و بیشتر میدوه . احیانا یوزپلنگ نیستش که از شمال اسکایریم تا جنوبشو یه نفس بره ! هر چند یوز پلنگ هم نمیتونه . درضمن ، استامینا رو میشه ارتقا داد
    6- چیت زدی به حقت رسیدی
    -------------------------------------------------
    من خیلی خوشحالم از اینکه یه نفر مثل شما هست که بازی بلده!
    -اژدها ها درجه بندی دارن ولی از همون اولش هم قوی هستن، و بخاطر همین هم هست که برای کشتن اولین اژدها 3-4 تا افراد رو باهات میفرسته. منظور منم اینه که برای اول بازی اون اژدها قویه.
    -منظور من از آدمای نخستین، آدمای نخستینند که تو غار ها و کوههای برفی زندگی میکنن، نه اونایی که قد هیکلشون دو برار. با اینکه اون درازها هم یه جورایی نخستینن.
    -همین انسان نخستین (دراز) شما که میخواد اژدها بکشه، وقتی به اژدها ضربه میزنه عین توپ والیبال میره بالا؟ حالا اون اژدها Cheat هم نزده.
    -من نمیتونم هر قدم که راه میرم یه سیو بزنم، خودم میدونم سیو کردن واسه چی اختراع شده، اگه قرار باشه تند تند آدم بخواد از ترس جونش سیو کنه همون بهتر که بازی نکنه. درضمن فکر نکنم اسب احتیاجی به اختراع شدن داشته باشه.
    -لابد شخصیت بازیه شما ورزشکاره یا شایدم مال ما سیگاریه! اون ارتقا دادن Stamina هم به چیز تو مایه های بزک نمیر بهار میاد ...
    تازه اینقدر این بازی ایراد داره که آدمو مجبور میکنه به چیت زدن، دیدم که چقدر هم به دردم خورد.
    آقا کلا بازیه مزخرفیه من اصلا خوشم نیومد. (نظر شخصی)
    Last edited by ilililililiili; 28-02-2012 at 05:27.

اگه نباشه جاش خالی می مونه ilililililiili's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

عذر میخوام ولی بازی های RPG هنر متفاوتی برای بازی کردن میخوان.
    از نظر سیستم save بازی بده ولی از هر نظر دیگه ای یکی از بهترین RPG های دنیاست.
    شما درست میفرمایید، من خودم RPG بازم ولی این سبکی حال نکردم. نمیگم کلا بازیه بدیه چون بالاخره یه چیزایی داره که اینهمه دوسش دارن و طرفدارشن. ولی این نظر شخصیه منه.

ناظر انجمن عکاسی و دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و میکس و مونتاژ Переклад не's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

دوستان چرا کم لطفی میکنید؟ تو این بازی میتونید از زندگی ماشینی کاملابه دورباشید و نقشی بیافرینید و به کوه و جنگل و دریا و دشت و دمن سفر کنید با موجودات خطرناک روبرو بشید و شیرینیش هم اینجاست که از دستشون فرار کنید و به مناطق ناشناخته برید و از همه مهمتر عید دیدنی ممکنه بروبچه های فامیلاتون بیان (6 7 10 ساله ) که میتونید با اینا سرگرمشون کنید.
    بازی زیبا و شیرین و جذاب و مهیجی هست اما متاسفانه گیم پلی ضعیفی داره که میشه نادیدش گرفت

12. 3 کاربر از Переклад не بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Iman-Emperatour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Mashhad City

13

سلام
    من به کوئست Diplomatic Immunity رسیدم
    من به زحمت هرچه تمام یه زن سرباز رو با battle cry و flames کشتمش و لباسهای طلایی رنگشو پوشیدم.....
    یه جا توی همون کلبه بزرگ یک نفری رو با زنجیر تو زندان بستن و گاهی اوقات یه سرباز میره شکنجش میکنه!
    یه مردی درست جلوی اون زندانی پشت میز نشسته و سربازه شنکجه میکنه مرده رو یه بند جلو زندان ها رژه میره
    تا میخوام برم مرده رو ازاد کنم میپرن بجونم و فرطی میکشنم!
    این شاتها هم زیاد اثری نداره روشون
    فقط یه شمشیر دارم
    چیکار کنم ؟؟!
    راستی اینم بگم جلو همون زندانی یه دریچه (فک کنم فرار باشه) وجود داره اون زندانی با هم فک کنم میخواد فرار کنیم........
    گمونم اینا هم با کارکتر لول آپ میکنن چون زمانی که من اون مرحله رو انجام دادم شتر جون بودن

خوب ایمان جان راهی نمونده جز روشه ناجوانمردانه
    اسمه کوئستش رو اینجا سرچ کن: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    با کد setstage ... تمومش کن بره
    حالا نمیدونم میتونی در بیای از اونجا یا نه

منم امروز دیگه هر چی کوئست ناقص مونده بود تموم کردم فکر نکنم دیگه کوئستی مونده باشه غیر از اونایی که تکرار میشن
    البته اون 24 تا سنگ ها رو 18 تاش رو پیدا کردم بقیش رو حسش نبود کد زدم رفتم stage 30 از اون ادامه دادم
    از کی می تونم کمک بگیرم؟

یعنی کسی اینجا پیدا نمیشه به من کمک کنه ؟!!!!!!!!
    اینهمه کاربر بازی میان اینجا میرن یعنی یک نفر نیست ؟!!!!!!!!!!
    چجوری این کوئست Diplomatic Immunity رو دور بزنم.
    من بد جایی از بازی save کردم نمی تونم دوباره این راندو برم save های قبلیم خیلی قدیمن میخوام از این کوئست بپرم
    .............

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •