می تونید یه توضیح کاملی از بازی بدید و اینکه چطور می تونم از مبدل استفاده کنم.من فکر می کنم این بازی بیشتر روی ساخت و فروش تمرکز داره.درسته؟
می تونید یه توضیح کاملی از بازی بدید و اینکه چطور می تونم از مبدل استفاده کنم.من فکر می کنم این بازی بیشتر روی ساخت و فروش تمرکز داره.درسته؟
در مورد بازی هم یکی از جنبه های بازی ساخت و فروشه ، این بازی خیلی کامله و خیلی چیزهای مخفی و دموهای جالب داره که اگه ببینید عاشقش می شید و هیچ وقت از این بازی خسته نخواهید شد .سلام
راهنمای استفاده از بازی تو صفحه ی اول هست .
اما برای دانلود مبدل می تونی پست زیر را ببینی که برنامه EPXE 1.6 را دانلود کن و تنظیمات را از تو پوشه ی Help انجام بده تا ارور نده .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اما در مورد اون تخم مرغ خیلی ممنون از دوستان .
یادم اومد قبلاً که تو PS1 بازیش می کردم همین اتفاق برام افتاده بود و اسم جوجه را پوپوری گذاشته بودم و پس از انجام این کار می بینید که پوپوری چقدر خوشحال شد . ( به رنگ قلبش توجه کنید . )
سلام
امیدوارم که به زودی بر گردی و جات خال نمونه
...............
اینم یه عکس از روزی که با Kai قرار گذاشتم برای فستیوال fireWork
با سلام به همه عاشقان hm:btn من حدودا 7سال پيش شروع به بازي كردم و سعي در رسيدن به شهر بودم ولي نشد چون شهري نداشت كه بخواهد برود . من تا جايي رفتم كه بعضي نقض هاي لوح خانه را حل كردم .
اول آخر بازي اين هست كه اگر موفق شديد بعد از 3سال براي شما جشن ميگيرند و دهكده از طرف دولت به پارك تبديل نميشود و ميتوانيد مادامالعمر در دهكده بمانيد.
نمی دونم چرا هر کی در باره شهر قدمی بر می داره یا ادعایی می کنه یا دلیل نداره یا یه اتفاقی براش می افته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دیگه کم کم داره مدرسه ها شروع می شه و نمی دونم چند وقت چند وقت سر بزنم![]()
Last edited by mansour.m; 17-09-2008 at 11:34.
بهتر نیست این بازی رو به خاطر قشنگ بودن خودش بازی کنیم !!!
برای من که مهم نیست شهری باشه یا نه .. البته اگر داشت که جذاب تر می شد ... ولی با این که الان مطمئنم که شهری وجود نداره ولی باز می خوام بازی کنم که حداقل این سه سال رو بتونم کامل تموم کنم و تمام دموهاش رو ببینم ....
یه پیشنهاد دوستانه ... دیگه دنبال شهر نگردید
.31 صفحه از این بحث گذشته و نه فقط در اینجا حتی در سایت های خارجی هم به نتیجه نرسیده!!!
شاد باشید ...![]()
سلام . این دمورو در چه روزی و در چه ساعاتی دیدی ؟
ببخشید یه سوال دیگه:
چرا این تاپیک این همه صفحه داره.یعنی بازی کردن این بازی اینقدر مشکله؟
اين دمو مبوط به روز فستيوال آتش بازي هست كه دقيقا" در روز
24 تابستان سال دوم ساعت 6اتفاق مي افته ... براي اي كه اين دمو رو ببينيد بايد چند روز قبل فستيوال بريد مسافر خونه و ازكايي دعوت كنيد براي روز فستيوال...![]()
نه بازیه مشکلی نیست ...ولی پر رمز و رازه... اینجا هرکی هر تجربه ای داره در اختیار دیگران میذاره ولی خوب دلیل اصلی این که این بحث اینقدر طولانی شده تلاش برای رفتن به شهر بوده که گویا اصلا" شهری وجود نداره...ولی خوب در کنارش انقدر دموهایی هست تو بازی که هنوز خیلی ها ندیدن اینجا نشون میدیم به هم و راهنمایی میکنیم
خوب پس خوش اومدی دوباره به جمع هاروست مون بازها![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)