عادل جان این لینکشه نصب کردی یه آمار بده ببینیم چطوره جوابگو هست ممنونم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
عادل جان این لینکشه نصب کردی یه آمار بده ببینیم چطوره جوابگو هست ممنونم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نوبتی هم باشه نوبت منه
میخوام چنتا نرم افزار کاربردی و جالب بگم که خیلی هاشون معروفن و نیازی به معرفی ندارن ولی بازم یه اشاره میکنم که شمایی که اینارو نمیشناسی باهاش آشنا شی.
1. app protector pro این نرم افزار روی گالری و برنامه و sms ..... رمز میزاره.
2. call meter ng v2.3.5 این نرم افزار زمان صحبت کردن تعداد sms های داده شده و مقدار استفاده gprs ,..... ثبت میکنه و نشون میده
3. future sms2 v1.1.01 اس ام اس ها تونو هر زمانی خواستید تنظیم کنید تا send بشه
3.5 fake-a-text v1.1 با نرم افزار با هر اسمی بخواین میتونین واسه خودتون sms بفرستید بعضی وقتا شدیدا لازم میشه
4. chompsms v4.2 محیط sms هاتون شبیه آیفون میشه
5. apps beyond screen suite v1.2.3 قفل گوشی شبیه آیفون میشه
6. boot animation changer اونایی که از تصویر بوت شدن گوشیشون خوششون نمیاد با این برنامه هر چیزی بخوان میتونن جاش بزارن
7. shake2mutecall v1.03 اگه کسی بهتون زنگ بزنه گوشیتونو تکون بدین گوشی سایلنت میشه
8. titanium back up donate v3.4.6 این نرم افزار یکی از اون نرم افزاراس که بدرد خودمون که زیاد رام عوض میکونیم میخوره با این نرم افزار به راحتی میتونیم از sms . contact و برنامه و بازی و ...... بک آپ بگیریم که بعد از عوض کردن رام بتونیم هم sms , comntact رو ذاشته باشیم هم بقیه بازی هارو انجام بدیم
9. cut ther rope اینم بازی دوس داشتنی من که برای آیفون بود خوشبختانه الان میشه در آندروید هم بازی کرد پیشنهاد میکنم حتما بازی کنید
10. speedx 3d یه بازی دیگه
11.impossible game خیلی خفنه بازیش
12.miui.adw.iphone.launcher یه لانچر زیبا و پرسرعت که:
ورژن 1.2.14 سعی کرده شباهت هایی به لانچر آیفون داشته باشه
و ورژن 1.2.16 سعی کرده به لانچر تاچ ویز (لانچر سری گلگسی) شبیه باشه که خیلی از ورژن قبلی حرفه ای تر شده
(تله کام یادتون نره)
آخیش تموم شد.
![]()
دوشتان سلام.
من بازی ANGRY BIRDS جدیده رو با پسوند .apk ریختم توی گوشی.
گوشی رو با usb وصل کردم فقط مموریش اومده بالا.
فایل رو دیختم جایی که عکس هام هستن:
M:\DCIM\100MSDCF
حالا اون فایل بازی دیده نمیشه.
ممنون.
دقيقا بكو از كجا ديده نميشه؟بايد با فايل منيجر ببينيش و نصبش كني اكه با فايل منيجر ديده نميشه فايلت خرابه كه اين هم احتمالش صفره به نطرم از فايل منيجر استفاده نكردي
راستي تا زماني كه در حالت usb. Connect. باشي هيج وقت نميتوني از مموري استفاده كني
Last edited by rangoabzar; 15-11-2011 at 16:26.
سلام بچه ها بازی سوکر 2012 رو که 30000318 زحمتش کشده رو امتحان کنید فایل دیتا مخصوص ایکس 8 هم داره یعنی 320.480 دانلود کنید خبرشو بهمون بدید من که اینترنت پرسرعت ندارم حالا نمیتونم پس شما دان کنید
این رام کجای اون وبلاگه؟گشتم ندیدمش میشه لینکش رو بدین!
تورج جان کدوم رامو میگی عزیزم
این رام که دوست گلمون معرفی کردهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان کسی میتونه اینترنت گوشی روی کامپیوتر بفرسته؟
تورج عزیز
یه نرم افزار pdanet دانلود کن با اون خیلی راحت میتونی با کامپیوتر وصل شی تازه میتونی اس بدی و بگیری (با کامپیوتر)
من الان دارم از اون برنامه اسفاده میکنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)