آرک اگه اشتباه نکنم وقتی تماسی یا sms یا باتری کم باشه چشمک میزنه منظور من تو حالت عادی هست که چشمک بزنه . اینجوریه ؟پ.ن: محمد جان آرک همینطوریه که میگی
آرک اگه اشتباه نکنم وقتی تماسی یا sms یا باتری کم باشه چشمک میزنه منظور من تو حالت عادی هست که چشمک بزنه . اینجوریه ؟پ.ن: محمد جان آرک همینطوریه که میگی
نه آرک تو حالت عادی چشمک نمی زنه مگر اینکه مشکل اخلاقی داشته باشه![]()
من موقع خرید خیلی تحقیق کردم و متوجه شدم که آرک اس با گارانتی کامتل وجود نداره و تنها آرک با گارانتی کامتل هست اگه به سایت رسمی پارس کامتل هم مراجعه کنید متوجه عرایض بنده میشید
از چندتا از فروشندها هم در مورد فول پک بودن آرک اس پرسیدم اما کسی فول پک آرک اس رو نداشتکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
توی جعبه آرک اس مموری 8 گیگ کلاس 2 هست و خبری از کابل hdmi و کیف نیست
کابل hdmi اصلی با مارک سونی اریکسون رو در تبریز با قیمت 25 می فروشن
Last edited by ramintab; 05-12-2011 at 23:10.
به من کابل اصلی سونی اریکسون را 20 تومن میگفت
که حدود 18 خریدم ازش
بچه ها شما از کدوم برنامه برای gps استفاده میکنید؟
Marvic
locus
rsmaps
oruxmaps
من با این marvic حال میکنم ولی مشکل حجم بالای نقشه هاشه و اون بعدی هاش نقشه هاشون sql هست کم حجمه ولی به جالبی marvic نیستن :(
راستی برنامه ای سراغ ندارین یهعالمه اس ام اس داشته باشه؟اس ام اس بازار رو یافتم خوشم نیومد...یه روش توی موب ایلستان بود بک اپ اس ام اس ها بود یکی گذاشته بود اونم یافتن یه اس ام اس جالب بین 1400 تا جالبناک نیست...
اتفاقا کابل رو از همون جایی خریدم که شما می گفتی ، الان قیمتها با قیمتهای وقتی که شما موبایل خریدی خیلی فرق کرده ، به جای ارزون شدن روز به روز قیمتها میره بالا
![]()
کامتل هم همچین فول پک و دستکاری نشده نیست.
من با گارانتی کامتل گرفتم حدودا 3 ماه پیش. نه HDMI داشت نه شارژر فندکی نه کیف.
البته مشکیش HDMI داشت ولی من نقره ای میخواستم.
با بروزرسانی جدیدی که سونی اریکسون برای گوشیهای سری xperia ارائه کرده ، این گوشیها اولین گوشیهایی خواهند بود که webGl را در مرورگرهای وب آندروید ساپورت خواهند کرد
WebGL یک واسط برنامهنویسی گرافیکی ۳D است که امکان نمایش تصاویر سه بعدی را در مرورگرها بدون استفاده از هیچ افزونهای امکان پذیر میسازد و برای اجرا نیاز به فلش پلیر ،جاوااسکریپت و هیچ واسط دیگری ندارد.
ویدئو و منبع خبر:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by ramintab; 06-12-2011 at 03:22.
چرا این گوشیها قیمتش بالا رفته؟؟؟!!!!!!!
در ضمن خبری از 2.3.5 ندارید؟
من یه بار که قیمت آرک رو جویا می شدم تو علاالدین قیمت بدون کابل و با کابل 5 تومن اختلاف داشت
اونوقت جدا 18 تومن می فروشن؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)