ادکنای اجمل و امپر هستند تو این رنج قیمت...دو صفحه قبل چند تا خوباشونو اسم بردم..
ادکنای اجمل و امپر هستند تو این رنج قیمت...دو صفحه قبل چند تا خوباشونو اسم بردم..
به نظرم خودتون چند تا برید تست کنید و بعد بیاید اسماشون رو بگید که راهنماییتون کنیم.بلکه یه چیزی جالبی معرفی کردید که ما هم خریدیم
---------- Post added at 12:55 AM ---------- Previous post was at 12:52 AM ----------
آزارو ویزیت برایه الان خوبه.بوش یجورایی تلخ و گرمه.
مبارکتون باشه.یه زمانی32 تومن بود.یادش بخیر![]()
Last edited by cyber861; 01-01-2012 at 13:29.
دقیقا حرف علی آقا درسته - اولش بوی گریفروت رو کاملا حس میکنی ولی بعداز 20 دقیقه بوی گرمی داره که نمیتونم توصیفش کنم ولی یه چیز جالب اینکه این وان میلیون رو اگه کسی توی فصل گرم تست کرده باشه و دوباره الان تستش کنه شوکه میشه خیلی تفاوت میکنه از نظر پخش بو هم خیلی عالی هست ولی اصلا مورد پسند من نیست اما میتونم بگم اگه توی مجلس ازش استفاده کنی کل بوها رو محو میکنه
من یه سمپل 1.5 میل 2ماه پیش ازش گرفتم اون موقع یه بوی گرمی داشت که اصلا خوشم نیومد ولی الان که تست میکنم کاملا فرق میکنه و با سلیقه ای که من دارم میشه گفت بدک نیست![]()
دقیقا تایید میشه. من کلا با بوهای شیرین و گرم مشکل دارم. اما یک پیشنهاد خوب با بوی دوست داشتنی، دانهیل قهوه ای هست. گرم و تقریبا شکلاتیه و آن طور که شنیدم ماندگاری خوبی هم داره. ادکلن دیگه ای که خودم داشتم و فوق العاده هم بوش را دوست داشتم ایفوریا اینتنس از ck هست که بوی گرم و شکلاتی داره ولی به نظر من خیلی ملایم تر از وان میلیون هست.
ایفوریا دوتاشون رو دوست دارم.
امروز رفتم لاگرفیلد کلاسیک رو تست زدم.یاده کلویی کلویی زنونه افتادم.من خوشم نیامد.شاید یجورایی هم
شبیه جوان ماسک نارنجی باشه.
بچه ها چرا اسپری اسپورت ادیداس کمیاب شایدم نایاب شده ؟\!شاید شهرستان اینطوره ؟ هر جا میرم میگن نیس . کسی استفاده کرده ؟ عطر شکلاتی نازی داره .
مشابه ش رو پیشنهاد میدید ؟
شکله اسپری هاشو عوض کرده.زیاد بود تا هفته پیش![]()
یعنی از اوم موقع تا حالا 13 تومن گرون شده
نه نمیتونه این جوری باشه
این جوری طرف 13 تومن بهم انداخته
آره اینجوریه ممنون
دیگه خوب چی بگم
امید وارم خرید بعدیم این جوری نشه
راستی دارم میرم عراق از اونجا ادکلن تاپ تاپ چی بگیرم بیارم
مثلا
100 تا 120
70 تا 100
50 تا 70
20 تا 50
مردونه
اسپری بدن چی بگیرم
مام زیر بقل چی ؟
چیز دیگه ای هم به نظرتون میرسه بگیرم
کلا از این چیزا خیلی خوشم میاد
قبلا یه رفیق داشتم همش از اون میگرفتم XL-BLACK وای بوش رو خیلی دوست داشتم
اسپری هم کلد
مام هم عموما 24 میگرفتم حالا میخوام عوضشون کنم چی بگیرم بیارم؟
---------- Post added at 03:29 PM ---------- Previous post was at 03:29 PM ----------
راستی اگه بشه قیمتهاشون رو هم اینجا بگید ممنون میشم
يه چيز جالب فهميدم...در ادامه تحقيقات خودم درباره اسانس هاي قطره اي كه ميلي گرمي ميفروشن فهميدم كه انقدرام بي پدر مادر نيستن...
اسم چند تااز شركت هاي كه اسانس هاشون تو ايران فروخته ميشه با سايت هاي اينترنتي شون رو اينجا ميذارم خودتن يه سر به سايتاشون بزنيدببينيد چه تريپي هستند...البته اين جور كه من فهميدم مثل اين كه تمركزشون بيشتر بر توليد عطر هاي صنعتي براي صابون و پودر ماشين لباس شويي و ايناس.
Iberchem
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Argeville
givaudan
charabot
/
دوستی که در مورد وان میلیون پرسیدین
های کپی و فیک این ادکلن خیلی خیلی زیاد شده
برای اطلاع رسانی بگم که های کپی اون خیلی شبیه اصلیش هست ولی بعد از یک ساعت هم شیرینتر میشه و مهمترین قسمتش اینکه بوی خنک نعناء و پونه مانند توش حس نمیشه
این رایحه نعنا و خنک که در اون گرما و شیرینی از این ادکلن یک رایحه منحصر به فرد ایجاد میکنه که فقط توی اصلیش حس می کنید
شرکتای مختلفی هم کپی کردن از لومانی بگیرید تا سپیل و ... همشون شبیه هستن ولی اون رایحه پیچیده رو ندارند
ممکنه بوش تکراری شده باشه اونم بخاطر اینکه کپیش زیاده ضمن اینکه اسانسش هم زدن ولی اگه کسی اصلش رو استفاده کنه میبینه که توجه دیگران رو جلب می کنه چون اون خنکی میون اون گرمی و شیرینی یک حس خاص بوجود میاره
البته این سلیقه من هست , ممکنه فرد دیگه ای هم عقیده نباشه ولی کمتر کسی رو دیدم که رایحه اصلش رو نپسنده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)