منم قرص ضد افسردگی می خورم رفتم نسخه از یه پزشک گرفتم منتها پزشکه روانپزشک نبود تخصصش یه چیز بی ربط بود.
ممکنه گیر بدن؟
اگه نزارن ببرم شبا نه خودم می تونم بخوابم نه بقیه رو میزام بخوابن (کابوس می بینم!)![]()
منم قرص ضد افسردگی می خورم رفتم نسخه از یه پزشک گرفتم منتها پزشکه روانپزشک نبود تخصصش یه چیز بی ربط بود.
ممکنه گیر بدن؟
اگه نزارن ببرم شبا نه خودم می تونم بخوابم نه بقیه رو میزام بخوابن (کابوس می بینم!)![]()
قرص سرما خوردگی در صورتی که کدیین دار نباشه گیر نمیدن
انتی هیستامین و استمینیفون و .... ممنوع!
شما یه کپی بگیر برابر اصلش کن اونو ببر بعد اگه اصلشو خواستن ببر گم نکنی شر درست کنیا
کیسه فریزر واسه نشستن ظرفه یه بار تو یقلوی غذا بخوری میاد دستت همه چی
ولی ممنوعه دفعه اول تذکره بعدش سینه خیزو این داستانا
نامه پزشک معتمد
یه چیزی تو اموزشی هر مشکلی براون پیش اومد یه کلمس فقط جوابتون توجیه نبودم همین دیگه اضافه تر چیزی نگید
قرص و دارو بستگی به دژبانی که میگرده داره
من همرام کلی دارو بود
البته داروهای معمولی
مولتی ویتامینو استامینوفن و اینا
دژبانی که میگشت فقط نیگاشون کرد و گذاشت دوباره سر جاش
جالب اینکه سنجاق قفلی هایی هم که آورده بودم توش بود و ندید
آخ این سنجاق قفلی ها چقدر بدرد خورد
اگه نبود هر روز صبح کی حال مرتب کردن تخت رو داشت
یک بار مرتب شد برای همیشه
یه سری با سنجاق قفلی اونجا کاسبی هم راه انداخته بودن![]()
یه نکته دیگه
شدیدا به بهداشت وسایل و کمد و کوله ای که وسایلتون توشه توجه داشته باشین
کیسه فریزر هم که میگم واسه همینه بیشتر
مثلا میرین حموم
شامپو و صابون و ... که دارید خیسه
و قطعا پلاستیکی که قبلا اینا توش بودن خیس میشه (به دلیل نبودن جای مناسب در حموم و ازدحام جمعیت و عجله در حموم کردن)
وقتی برگشتین سریعا یه کیسه فریزر خشک در بیارید و این وسایل رو توش بذارید و بعد منتقل کنید به کوله انفرادیتون
حتما هر روز جورابی رو که پوشیدید رو بشورید و شب کنار تختتون بذارید تا خشک شه (ممکنه گیر بدن اما خوب شما اینکار رو بکنید)
فرداش که جوراب خشک شد تو کیسه فریزر بذارید و جوراب جدید دیگه ای واسه پوشیدن بردارید (حداقل 4 جفت جوراب میدن بهتون)
مواد شوینده مخصوصا پودر رخت شویی که میدن بهتون خیلی حجمش زیاده
من شخصا یه بطری نوشابه کوچیک از اون پودر ها پر کردم
بقیشون رو منتقل کردم به کیسه های پلاستیکی بزرگ و ضخیم
و ته ته کوله گذاشتم چون دیگه بهشون نیاز نداشتم
همه وسایلی که میدونید نیازتون نمیشه ته کوله جا سازی کنید و چیزایی که زیاد لازم میشن رو
به خاطر شکل کوله اگه اینکار رو نکنید همیشه دچار مشکل میشید
خوب بعضیا که حالو حوصله شستن سلف و یقلوی هاشون رو ندارن کیسه فریزرهارو میکشن روی ظروفشون و غذها رو میریزن روش....کیسه فریزر رو گرفتیم واسه چی بدرد میخوره...LOL...
دیگه بعد خوردن غذا فقط کیسه فریزرها رو میندازن دور و دیگه از شستن ظروف خلاص میکنن خودشون رو![]()
یعنی چی یعنی باید نسخه از پزشک خاصی باشه تا قبول کنن؟!
والا من افسرنگهبان خوابگاه پرسنل نیروی انتظامی هستم.....یکی از وظایفی که دارم اینه که مانع ورود موتورسیکلتهای بدون پلاک بشم....راسش اگه یه دفعه بازرس بیاد و این موتورها رو ببینه اولین کاری که میکنه افسرنگهبان رو حداقل 24ساعت بازداشت میکنه!!!!!اره مهدی جون تعریف کن ببینیم چجوری بوده قضیه...اونجا بکارمون میاد.....
منم از روز اول حسابی حساس شدم روی این موضوع
دیشب نفهمیدم چطوری ولی یه دفعه متوجه شدم یک موتور بدون پلاک داخل حیاط هست....رفتم تو اتاققها و خلاصه صاحب این موتور رو پیدا کردم بهش تذکر دادم (البته قبلا هم چندین بار تذکر داده بودم) بهدم بهش گفتم اگه نبری بیرون خودم میندازمش از خوابگاه بیرون!!!!
اونم برگشت بهم گفت که هرکاری میخوای بکنی بکن!!!
منم رفتم و با هزار بدبختی موتور رو انداختم بیرون!!!
یه یارو ستوان 2 عوضی بود اونجا از اینایی که خیلی خودشو میگیره و احساس میکنه از دماغ فیل افتاده اومد خلاصه کلی چرتو پرت که چرا اینکارو کردی و تو سربازی با این کارت به کادریها توهین کردی و من اصلا نمیتونم تصور کنم که معنی این حرکتت و....
منم بهش گفتم من وظایف خودم رو بهتر میدونم اگه بازرس الان سر برسه اولین کاری که میکنه منو بازداشت میکنه و....
اونم گفت میتونستی حداقل موتور رو ببری اون ته حیاط بازرس که اون قسمت نمیره اگه هم رفت به گردن میگرفتی و فوقش 48 ساعت بازداشت میشدی دیگه؟؟؟ من سرباز دارم که یه بار تو گوش متهم زدم اون اومد به گردن گرفت و....
منم بهش گفتم : مگه مغز خر خوردم که بیام مسئولیت اینو به عهده بگیرم هیچوقت چنین کاری نمیکنم.....
خلاصه 1 ساعت داشت اراجیف می بافت واسه خودش!!!! اخرشم گفت من ازت انتظار دارم که بیای و به خاطر کارت از صاحب موتور معذرت خواهی کنی منم گقتم عمرا!!! چون کار اشتباهی نکردم!!!! از این به بعد هم میخوام باهاتون عین قانون رفتار کنم!!!(ورود بعد از ساعت 12 ممنوع!!! اوردن موبایل دوربین دار ممنوع و. بازرسی بدنی هنگام ورود و خروج و..... خلاصه یه پادگان براتون درست کنم ببینم چه کار میخواین بکنید!!!؟؟)
---------------------------
یه چیزی هم بگم:
مسئله بازرس و بازداشت و... رو من الکی بهانه کردم...وگرنه بازرس چه کار به این کارا داره!!! راستش چون ما خیری از این کادریا نداریم به خصوص این ستوانه!!!! که همش خودشو نخود هر آشی میکنه منم اونو بهانه کردم تا یکم اذیتشون کنم وگرنه خبر خاصی نیست.......
(کلا از کسایی که دوست دارن تو هر کاری دخالت کنن و همش میگن تو سربازی و من کادر هستم و ..... بدم میاد و دوست دارم تا جاییکه ممکنه دهنشو سرویس کنم!!!)
حالا دیگه خاطره بلایی که سر یکی از سرهنگای قم اوردم و مجبورش کردم اتاق خودش رو با طی نخی طی بکشه رو بی خیال میشیم![]()
Last edited by mehdi_vsgh; 19-06-2011 at 16:18.
بچه ها من ریش پرفسوری دارم!
اینها رو هم باید بتراشم؟ یا اینکه گیر نمیدن به ریش پرفسوری؟ (نیروی انتظامی)
شدیدا گیر میدن!!!!
![]()
سنجاق قفلی نمیشه برد ؟ باید ته گرد ببریم؟
راستی اگه یه بطری نوشابه پودر لباسشویی ببریم میزارن؟ یا اونم میریزن بیرون توشو نگاه میکنن؟![]()
Last edited by ar2007; 19-06-2011 at 17:00.
هم اکنون 16 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 16 مهمان)