تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدام مدل تندر نسبت به قیمتش مناسب تر است

راي دهنده
620. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • e0

26 4.19%
  • e0/ac

15 2.42%
  • e1

31 5.00%
  • e1/cp

40 6.45%
  • e1/cpsp

61 9.84%
  • e2

92 14.84%
  • e2/lp

355 57.26%
صفحه 311 از 386 اولاول ... 211261301307308309310311312313314315321361 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,101 به 3,110 از 3857

نام تاپيک: تـــنـــــدر 90 ( L90 )

کابر فعال انجمن لوازم صوتی و تصویری ghahremanimehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

نه مناسب هست و مشکلی نداره

فکر نکنم تغییر محسوسی داشته باشه نهایت نیم درصد شاید افزایش داشته باشید

اگر مشکل تاریخ مصرف نداشته باشند باید بالای یک میلیون بابت 4 حلقه به همراه هزینه های جانبی هزینه داشته باشند

شاید حدود 200 تا 250 هر حلقه را بردارند

پ.ن : کار بسیار عاقلانه ای انجام میدین که لاستیک ها را تعویض می کنید.زمانی که من ماشین را خریدم متاسفانه رفتم دزدگیر و پخش و بیمه را ردیف کردم و بودجه برای لاستیک نداشتم الان اگردیده باشی چطوری مثل سگ پشیمون میشن!! دقیقا حکایت من هست هر بار که توی دست انداز میرم تک تک سلول های بدنم از ته دل با دست انداز همدردی می کنند
    متاسفانه لاستیک باارز بعد از یکی دو سال کامل از حال میره یعنی با اینکه 35 psi باد داره ولی انگار کم باد هست و به خاطر همین سر پیچ ها با سرعت بالا یکم ماشین گیج هست حتما لاستیک را تعویض کنید واقعا لازم هست
    یزدتایر 205 تحت لیسانس هلند، جفتی 380 تومن بود آخرین قیمتی که من گرفتم . بارز کارکرده با سایز 185 قیمتش کمتر هست.

2. این کاربر از ghahremanimehdi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه M Like Mother's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام
    آب رادیاتور ال نود رو میخوام عوض کنم چجوری باید عوض بشه؟
    کسی تا حالا خودش عوض کرده؟

اگر جایی هم هست که عوض کنه و کارش خوب و قیمتش مناسب باشه معرفی کنید
    ممنون

ممنون

کاربر فعال iOS hormozan m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    AHWAZ

پيش فرض

نه مناسب هست و مشکلی نداره

فکر نکنم تغییر محسوسی داشته باشه نهایت نیم درصد شاید افزایش داشته باشید

اگر مشکل تاریخ مصرف نداشته باشند باید بالای یک میلیون بابت 4 حلقه به همراه هزینه های جانبی هزینه داشته باشند

شاید حدود 200 تا 250 هر حلقه را بردارند

پ.ن : کار بسیار عاقلانه ای انجام میدین که لاستیک ها را تعویض می کنید.زمانی که من ماشین را خریدم متاسفانه رفتم دزدگیر و پخش و بیمه را ردیف کردم و بودجه برای لاستیک نداشتم الان اگردیده باشی چطوری مثل سگ پشیمون میشن!! دقیقا حکایت من هست هر بار که توی دست انداز میرم تک تک سلول های بدنم از ته دل با دست انداز همدردی می کنند
    متاسفانه لاستیک باارز بعد از یکی دو سال کامل از حال میره یعنی با اینکه 35 psi باد داره ولی انگار کم باد هست و به خاطر همین سر پیچ ها با سرعت بالا یکم ماشین گیج هست حتما لاستیک را تعویض کنید واقعا لازم هست
    سلام آقا احسان ! هم اینجا فعال هستین هم در بخش سخت افزار

مرسی از جوابتون ! فقط یک سوال شما گفتین لاستیک های خودش رو 250 حلقه ای بر میدارن ! فکر کنم منظورتون جفتی هست درسته ؟ چون اینجور که شما میگید هیچ پولی نباید روش بذارم !

اگه نباشه جاش خالی می مونه M Like Mother's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام
    آب رادیاتور ال نود رو میخوام عوض کنم چجوری باید عوض بشه؟
    کسی تا حالا خودش عوض کرده؟

اگر جایی هم هست که عوض کنه و کارش خوب و قیمتش مناسب باشه معرفی کنید
    ممنون

ممنون

یعنی هیچکس تا حالا آب رادیاتور ال نود رو عوض نکرده؟
    یه پی دی اف هست که برای خود شرکت هست که طریقه تعویض رو توضیح داده کسی نداره؟

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

سلام آقا احسان ! هم اینجا فعال هستین هم در بخش سخت افزار

مرسی از جوابتون ! فقط یک سوال شما گفتین لاستیک های خودش رو 250 حلقه ای بر میدارن ! فکر کنم منظورتون جفتی هست درسته ؟ چون اینجور که شما میگید هیچ پولی نباید روش بذارم !
    منظور همون جفتی 250 حدودا بود که اصلاح شد

یعنی هیچکس تا حالا آب رادیاتور ال نود رو عوض نکرده؟
    یه پی دی اف هست که برای خود شرکت هست که طریقه تعویض رو توضیح داده کسی نداره؟
    این سوال من هم هست !!
    چون حدود 3 سالی میشه آب رادیاتور اصلا دست نخورده و فقط اضافه شده
    یک گشتی میزنم اگر به نتیجه رسیدم اینجا اعلام می کنم
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    خوب روش کار را پیدا کردم البته یکم پیچیده هست
    اول سینی زیر را باید باز کنید
    بست جنت پایین را باز کنید و کمی با جنت بازی کنید تا کامل شل بشه ولی جدا نکنید
    درب مخزن را باز کنید و ماشین را استارت بنید تا گرم بشه و ترموستات آزاد بشه
    بعدش جنت پایین را با احتیاط باز می کنید و فرار می کنید(بدلیل تحت فشار بودن مایع و حرارت بالا مواظب باشید دچار سوختگی نشید) چند تا گاز ملایم بدین تا مایع کامل تخلیه بشه و بعد ماشین را خاموش کنید
    یک فوت محکم داخل منبع کنید تا اگر چیزی داخل هست خارج بشه(بعید هست چیزی داخل باشه) همچنین می تونید از آب با فشار هم استفاده کنید
    برای مایع خنک کننده سعی کنید از یک مایع خنک کننده با کیفیت مثل الف یا توتال یا ترجیحا glical rx type d یا ترجیحا یک مورد با کیفیت تر استفاده بشه
    اگر به این موارد دسترسی ندارید آب مقطر خالص را از باطری سازی بخرید و با ضد یخ ، ضدجوش ، ضد زنگ از یک برند معتبر ترجیحا الف استفاده کنید
    سعی کنید بسته به وضعیت آب و هوایی منطقه یک و نیم تا 2 قطی ضد یخ ضد جوش استفاده کنید
    می تونید مخلوط کنید یا اول نصف ضد یخ را بریزید سپس آب اضافه کنید مقداری و بعدش دوباره بقیه ضد یخ را بریزید و دوباره آب را اضافه کنید
    حالا منبع را تا سر ریز را تا آخر پر کنید
    یادتون باشه که هواگیری باید با موتور سرد انجام بشه بدین صورت که پیچ هوا گیری را باز کنید تا هوا بصورت یکنواخت کامل خارج بشه و بعدش آب خارج بشه که نشانه هواگیری هست و بعد پیچ را دوباره باید ببندید
    بعدش موتور را روشن کنید تا موتور گرم بشه(4 خونه روشن بشه) بعدش حدود یک تا دو دقیقه موتور را روی دور 1500 تا 2000 قرار بدین و بعدش چند با دور موتور را تا نزدیک انتها یعنی 5000 تا 6000 ببرید و رها کنید
    این کار را چندین بار ادامه بدین تا فن خنک کننده روشن بشه و حباب هوا وارد منبع سر ریز بشه
    حالا فکر می کنم رادیاتور هواگیری شده
    Last edited by ess_1362; 08-06-2013 at 09:45.

7. این کاربر از ess_1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای heinrich_himmler's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

منظور همون جفتی 250 حدودا بود که اصلاح شد

این سوال من هم هست !!
    چون حدود 3 سالی میشه آب رادیاتور اصلا دست نخورده و فقط اضافه شده
    یک گشتی میزنم اگر به نتیجه رسیدم اینجا اعلام می کنم
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    خوب روش کار را پیدا کردم البته یکم پیچیده هست
    اول سینی زیر را باید باز کنید
    بست جنت پایین را باز کنید و کمی با جنت بازی کنید تا کامل شل بشه ولی جدا نکنید
    درب مخزن را باز کنید و ماشین را استارت بنید تا گرم بشه و ترموستات آزاد بشه
    بعدش جنت پایین را با احتیاط باز می کنید و فرار می کنید(بدلیل تحت فشار بودن مایع و حرارت بالا مواظب باشید دچار سوختگی نشید) چند تا گاز ملایم بدین تا مایع کامل تخلیه بشه و بعد ماشین را خاموش کنید
    یک فوت محکم داخل منبع کنید تا اگر چیزی داخل هست خارج بشه(بعید هست چیزی داخل باشه) همچنین می تونید از آب با فشار هم استفاده کنید
    برای مایع خنک کننده سعی کنید از یک مایع خنک کننده با کیفیت مثل الف یا توتال یا ترجیحا glical rx type d یا ترجیحا یک مورد با کیفیت تر استفاده بشه
    اگر به این موارد دسترسی ندارید آب مقطر خالص را از باطری سازی بخرید و با ضد یخ ، ضدجوش ، ضد زنگ از یک برند معتبر ترجیحا الف استفاده کنید
    سعی کنید بسته به وضعیت آب و هوایی منطقه یک و نیم تا 2 قطی ضد یخ ضد جوش استفاده کنید
    می تونید مخلوط کنید یا اول نصف ضد یخ را بریزید سپس آب اضافه کنید مقداری و بعدش دوباره بقیه ضد یخ را بریزید و دوباره آب را اضافه کنید
    حالا منبع را تا سر ریز را تا آخر پر کنید
    یادتون باشه که هواگیری باید با موتور سرد انجام بشه بدین صورت که پیچ هوا گیری را باز کنید تا هوا بصورت یکنواخت کامل خارج بشه و بعدش آب خارج بشه که نشانه هواگیری هست و بعد پیچ را دوباره باید ببندید
    بعدش موتور را روشن کنید تا موتور گرم بشه(4 خونه روشن بشه) بعدش حدود یک تا دو دقیقه موتور را روی دور 1500 تا 2000 قرار بدین و بعدش چند با دور موتور را تا نزدیک انتها یعنی 5000 تا 6000 ببرید و رها کنید
    این کار را چندین بار ادامه بدین تا فن خنک کننده روشن بشه و حباب هوا وارد منبع سر ریز بشه
    حالا فکر می کنم رادیاتور هواگیری شده
    دو راه داره:
    1. باز کردن شلنگ پایین و تخلیه آب یکباره .
    2. باز کردن پیچ هواگیری و تخلیه تدریجی اما چون شما وارد نیستید و حتما سر هواگیری به مشکل بر می خورید بهتره ببرید بیرون براتون انجام بدن که دردسر نشه چون خیلی حساسه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    من جدیدا یه ال 90 پارس خودرو مدل سال 90 گرفتم که تقریبا 24000 تا کار کرده. ظاهرا فروشنده یکی دوبار روغنش رو عوض کرده بوده قبلا. کی باید روغن رو عوض کنم؟ برای تعویض روغن بهتره ببرم نمایندگی یا نه؟
    به نظر شما با این کارکرد ماشین الان وقت چک کردن چه قطعاتی رسیده؟
    ممنون

کابر فعال انجمن لوازم صوتی و تصویری ghahremanimehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

به نظر من خودتون مایع خنک کننده رو بخرید ببرید تعویض روغنیها بلندن یه دقیقه عوض میکنن. اجرتش هم اونقدری نیستش.

آخر فروم باز ittools's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

با آچار چرخ ماشین!!!
    این آچار چرخ ماشین رو خودشون بهمون دادن ؟ فقط به من یه آچار کوچیک دادن که با اون گالپاق چرخ ها رو باز میکنم همونه ؟
    ممنون

حـــــرفـه ای heinrich_himmler's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

این آچار چرخ ماشین رو خودشون بهمون دادن ؟ فقط به من یه آچار کوچیک دادن که با اون گالپاق چرخ ها رو باز میکنم همونه ؟
    ممنون
    ببین اپتدا باید لاستیک زاپاس رو در بیاری. احتمالا ابزارها که شامل آچار چرخ و جک میشه با زاپاسه. اگه نبود تو صندوق عقب جاسازی شده. با اونها به همون روشی که گفتم می تونی چرخ رو تعویض کنی. البته بار اول بهتره از کسی که این کارو انجام داده کمک بگیری چون باید بدونی جک رو به چه شکل و کجا نصب کنی. بعدم طبق روال باز و بست چرخ رو یاد بگیری. توصیه میکنم بار اول بهتره با یک نفر وارد این کاروانجام بدی.

13. این کاربر از heinrich_himmler بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •