تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 311 از 1783 اولاول ... 2112613013073083093103113123133143153213614118111311 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,101 به 3,110 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

پروفشنال boy_kochak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Tehranpars

پيش فرض

بهبه ، بهبه
    ایول شد
    انتظار همچین حرکتی رو داشتم
    صبا قیمت تعرفه هاش رو باز هم پایین اورد
    خدا کنه 2 مگ بدن
    اگه بدن ،2 مگ میگیرم برای دوره بعد
    اینم تعرفه ها:

گفتم این امپراطور یه هو میل زد و سرویس 2 گیگ ارائه کرد ، پس بگو کل هم اجمعین صبانت حالی به هولی شده ....

پروفشنال رعد's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من همین الانشم 128 صبانت دارم که سرعتم 2 مگه
    و شبی هم بین 3 تا 4 گیگ دانلود دارم
    ه
    جونم؟ مگه سرعت دانلودتون چنده ؟ من كه مشهد در بهترين حالت فاز بده سرعت ميرسه به 80kb/s كه بعبارتي ساعتي تقريبا 290 مگ و در 5 ساعتش ميشه 1.5 گيگ .

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

جونم؟ مگه سرعت دانلودتون چنده ؟ من كه مشهد در بهترين حالت فاز بده سرعت ميرسه به 80kb/s كه بعبارتي ساعتي تقريبا 290 مگ و در 5 ساعتش ميشه 1.5 گيگ .
    گفتم که سرعت دانلود بین 220 تا 250

پروفشنال رعد's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

خب پس خوش بحالتون شده است . يك زماني هي ....! تقريبا 5 سال پيش هم براي ما اينجوري بود اما الان بيشتر از يك ساله كه سرعت از 80 پايينتره گاهي تا 20 هم ميرسه و در كل ارزش دانلود نداره

آخر فروم باز Penryn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

خب پس خوش بحالتون شده است . يك زماني هي ....! تقريبا 5 سال پيش هم براي ما اينجوري بود اما الان بيشتر از يك ساله كه سرعت از 80 پايينتره گاهي تا 20 هم ميرسه و در كل ارزش دانلود نداره
    مگه سرعت 80 بده عزیزم؟؟ کدوم isp دیگه داره رو خط 128 یه همچین سرعتی میده؟؟ بعد میگی ارزش دانلود نداره؟؟!! جل الخالق!
    شکر نعمت نعمتت افزون کند
    کفر نعمت از کفت بیرون کند

پروفشنال رعد's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

مگه سرعت 80 بده عزیزم؟؟ کدوم isp دیگه داره رو خط 128 یه همچین سرعتی میده؟؟ بعد میگی ارزش دانلود نداره؟؟!! جل الخالق!
    شکر نعمت نعمتت افزون کند
    کفر نعمت از کفت بیرون کند
    سرعت 80kb/s در بيابون فعلي اينترنت مثل لنگ كفش كهنه غنيمته ولي اگر از كاربراي مشهدي باشه بايد يادت باشه تا حدود يك سال پيش با همين خط 128 سرعت دانلود چيزي بين 200 تا 220kb/s بود ....
    به هر حال براي ما كه ديگه سرعت 80 دلچسب نيست !

آخر فروم باز Ehsan PCbase's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام
    دوستان من چند وقته اينترنتم اختلال عجيبي پيدا كرده . بعضي سايت ها با مرورگر من لود نميشه در حالي كه با هر كي كه در تماس هستم ميگه همچين مشكلي نداره و سايت ها راحت لود ميشن . مثلا سايت mellimarket.ir‌ براي من لود نميشه در حالي كه براي بقيه اينطور نيست ! مرورگرم فايرفاكس هست ولي با اينترنت اكسپلورر كه تست كردم مشكلي نداشت و راحت باز شد ... تو كانكت شدن بعضي نرم افزار ها هم همين مشكل رو دارم ! مثلا يه نرم افزار هست كه به يه سروري وصل ميشه كه براي من پيغام ميده كه امكان برقراري ارتباط با سرور وجود ندارد در حالي كه براي ديگرون اين مشكل نيست !! به نظرتون اشكال از كجاست ؟؟ من قبلا اين مشكل رو نداشتم ! يه دو هفته اي هست كه اينطور شده . با چيز پي ان كه وصل ميشم هيچ مشكلي نيست ولي در حالت عادي هست . شما همچين مشكلي داريد ؟

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

کدوم isp دیگه داره رو خط 128 یه همچین سرعتی میده؟؟
    تو تبریز سرعت همه سرویس های 128 همه ISP ها بالاتر از 100 به غیر از شاتل که 65میده برای 128
    وگرنه همه ISP ها سرعتشون تو 128 حداقل 100 تا میشه

داره خودمونی میشه farhad_vbs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Azerbaycan Ülkesi

پيش فرض

تو تبریز سرعت همه سرویس های 128 همه ISP ها بالاتر از 100 به غیر از شاتل که 65میده برای 128
    وگرنه همه ISP ها سرعتشون تو 128 حداقل 100 تا میشه

البته فقط روزانه!

آخر فروم باز IVAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

سلام
    دوستان من چند وقته اينترنتم اختلال عجيبي پيدا كرده . بعضي سايت ها با مرورگر من لود نميشه در حالي كه با هر كي كه در تماس هستم ميگه همچين مشكلي نداره و سايت ها راحت لود ميشن . مثلا سايت mellimarket.ir‌ براي من لود نميشه در حالي كه براي بقيه اينطور نيست ! مرورگرم فايرفاكس هست ولي با اينترنت اكسپلورر كه تست كردم مشكلي نداشت و راحت باز شد ... تو كانكت شدن بعضي نرم افزار ها هم همين مشكل رو دارم ! مثلا يه نرم افزار هست كه به يه سروري وصل ميشه كه براي من پيغام ميده كه امكان برقراري ارتباط با سرور وجود ندارد در حالي كه براي ديگرون اين مشكل نيست !! به نظرتون اشكال از كجاست ؟؟ من قبلا اين مشكل رو نداشتم ! يه دو هفته اي هست كه اينطور شده . با چيز پي ان كه وصل ميشم هيچ مشكلي نيست ولي در حالت عادي هست . شما همچين مشكلي داريد ؟
    دوست عزیز حق با شماست. متاسفانه این مشکل برمیگرده به اقدام ناپسندی که بعضی isp ها منجمله صبانت اعمال کردن. جهت اطلاع بیشتر به این لینک مراجعه کنید:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 10 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 10 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •