سلام داداش عطا
.gif)
من تاحالا هارد نداشتم ولی چون دیگه دانشجو میشم میخوام یه کپی از همهی فیلمهام داشته باشم و با خودم ببرم چون مربوط به رشته امه
.gif)
اما نمیدونم کار باهاش چجوریه و چه مدلی بگیرم؟ خودم که سرچ کردم به این نتیجه رسیدم:
هارد اکسترنال وسترن با قابلیت usb2 & 3 و قابل حمل اما
نمیدونم الان قیکتش چنده؟ و اصلن چند ترا بگیرم کافیه؟
حالا نظرشما که استادین چیه؟ اگه عکسی هم هست و لینکی ممنون میشم
.gif)
سلام
نمیدونم حجم کل آرشیو شما کلاً چند گیگه ولی هارد اکسترنال 1 ترابایت دقیقا 1000 گیگابایت نیست ، حدوداً 930 گیگ هست بنابراین فکر اینجا رو هم بکنید چون هارد پرتابل وسترن (همون 2.5 اینچی بدون آداپتور) بیشتر از یک ترا نداره . ولی هارد پرتابل سیگیت تا 1.5 ترابایت هم موجوده .
قبل از گرانی هاردها ، هاردهای پرتابل یک ترابایت قیمتی حدود 130 الی 140 هزارتومن داشتن .
اما هاردهای دسکتاپی (همون 3.5 اینچی آداپتوردار) تا 3 ترابایت هم موجوده ولی مناسب برای جابجایی هم نیستن ولی قیمت پایینتری دارن مثلا یک ترابایت رو میتونستین با قیمت 90 الی 100 هزارتومن هم پیدا کنید (قبل از گرانیهای اخیر) خودم سه ترابایت رو 245 هزارتومن خریده بودم .
برای راه اندازی هاردهای پرتابل فقط کافیه که کابل usb رو به سیستم متصل کنید ولی در هاردهای اداپتوردار علاوه بر متصل نمودن کابل usb میبایستی آداپتور برق رو هم به برق وصل کنید .
لینک وسترن پرتابل یک ترابایت .
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لینک وسترن دسکتاپی
کد:
لینک سیگیت پرتابل
کد:
دقت بفرمایید که هیچ کدام از مدلهای بالا ضد ضربه یا ضد آب نیستن پس در نگهداری اونها کوشا باشید .