با تشکر از دوستان. بردم بیرون واسم نصب کرد و 6 تومن گرفت.
با تشکر از دوستان. بردم بیرون واسم نصب کرد و 6 تومن گرفت.
سلام
من لپتاپ مدل 5010 داداشم داره موندیم چطوری بلوتوثش رو راه بندازیم...کسی میدونه چطوری راهش بندازیم
البته گوشی وایرلس رو تشخیص میده ولی...
من هم یه Dell Studio 1557 A دارم که وای فای براحتی کار میکنه اما بلوتوثش رو نمیتونم راه بندازم.از جایی که خریدم هم پرسیدم اما نتونست!
وب کمش هم مشکل داره!یعنی فقط تو یاهو کار میکنه!
ببخشید که اینجا پست زدم!
Wifi رو چطور می تونم نصب کنم؟ روی سیستم من نصب نیست و هر بار سیستم رو روشن می کنم اخطار می زنه که نصب نیست. حالا باید فایل نصبش را از کجا گیر بیارم؟
راستی اصلا به چه دردی می خوره!؟
کافیه نرم افزارش رو نصب کنید
اگه دستگاههای دیگه بلوتوث لپ تاپ رو پیدا نمیکنن، دلیلش اینه که بلوتوث به صورت پیشفرض لپ تاپ رو از دید دستگاههای دیگه مخفی میکنه و برای اینکه دستگاههای دیگه بتونن پیداش کنن روی آیکن بلوتوث که در کنار ساعت ویندوز قرار داره (بعد از نصب درایور بلوتوث) راست کلیک کنید و گزینه ی open setting رو بزنید
در پنجره ی جدید تیک کنار Allow bluetooth divices to find.. رو بذارید و ok کنید
این هم درایور بلوتوث
Dell Wireless 365 Bluetooth
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 04:43 PM ---------- Previous post was at 04:38 PM ----------
برای راه اندازی بلوتوث حتما باید درایورش رو نصب کنی و مراحلی که در پست بالا توضیح دادم رو انجام بدی
درایورهای 1557 رو میتونی از این صفحه دانلود کنی
درایور بلوتوث در بخش network قرار دارهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
وبکم نیاز به درایور نداره، شما میتونی از برنامه هایی که در صفحه اول همین تاپیک لینکش قرار داده شده برای استفاده از وبکم استفاده کنی
درضمن بهتره این سوالات رو در تاپیک لپ تاپ های dell بپرسید، این تاپیک فقط به مسائل 5010 اختصاص داره و بحث درباره سایر لپ تاپ ها تاپیک رو بهم میریزه![]()
Last edited by sheytoon001; 19-03-2011 at 17:04.
درایور مربوط به وایرلس رو دانلود و نصب کنید بسته به اینکه وایرلستون 1501 یا 1520 یا intel 1000 هست باید درایور مخصوص خودش رو دانلود کنید
لینک درایور های 5010 در صفحه اول قرار داده شده
خیلی بدرد میخوره، و کاربردش برای استفاده از اینترنت بیسیم و شبکه کردن چند سیستم بصورت بیسیمه
برای مثال خودم قبلا 5 متر کابل از کامپیوتر به لپ تاپ کشیده بودم اما از وقتی که مودم وایرلس برای ADSL گرفتم، تمام کارهای اینترنت و شبکه رو بدون استفاده سیم انجام میدم!!!
Last edited by sheytoon001; 19-03-2011 at 18:25.
چشم.ببخشید.دیگه اینجا پست نمیزنم...
خیلی خیلی زحمت کشیدی....
همون موقع که گرفته بودم(اوایل امسال) درایورش تو ساتها نبود!اجتمالا تازه اومده.یا بعد از اینکه من گشتم.
در هر صورت دستت خیلی خیلی درد نکنه.
می بینم sheytoon 001 با علم خوبش جواب همه رو داده و واسه ما چیزی نذاشته......ما هم یاد میگیریم ازش دیگه
دوستان سلام:
منم این لپ تاپ رو 2 روز پیش گرفتم،نمی دونستم این همه طرفدار داره!
اینم امتیاز لپ تابم:
امتیازش عالیه.
Last edited by SANR; 19-03-2011 at 22:05.
پسر تو هم خیلی شیطونی هامیتونی توضیح بدی که چطوری از طریق مودم وایرلس adsl از طریق لپتاپ به هارد کامپیوتر desktop وصل میشی و تبادل اطلاعات میکنی. چون من مودم وایرلس adsl دارم کیس هم دارم و همین مدل لپ تاپ بعد از عید هم دارم که میخوام هارد desktop رو روی laptop به صورت وایرلس کپی کنم.البته هر چقدر که فکر میکنم میبینم با یک کارت شبکه وایرلس روی desktop میشه به لپتاپ وصل شد اما این چیزی که شما پیاده سازی کردی برام بسیار جذابه. باتشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)