فی ظلال دعا و رهاب نهج البلاغه توی عربی 2 و 3
حذف هست؟توی کنکور استفاده میشه؟
فی ظلال دعا و رهاب نهج البلاغه توی عربی 2 و 3
حذف هست؟توی کنکور استفاده میشه؟
بله....از این قسمتا تو کنکور سوال نمیاد.
سلام
دوستان یه سوال داشتم؛ این آزمونای سنجش واس زبان منحصرا که برگزار می کنه سوالاشو از کجا میتونم گیر بیارم؟! خیلی لازم دارم ولی جایی نیس که پیداشون کنم خواهشا دوستانی که اطلاع دارن دریغ نکنن!!!!!!!!!!!
اولا احتمال اینکه سوالات مشابه و حتی تکراری با کنکوهای سالهای قبل ( مخصوصا کنکور خارج) بیاد هست و همون طور که در مورد شیمی توضیح دادم حداقل در این درس 100% این اتفاق می افته و اینم بدونید در کنکور سراسری به دلیل تعداد بسیار بالای شرکت کننده ها حتی اگه یکی از سوالات درس زبان عمومی رو که اشتباه زدین، نزنین یعنی فقط نمره منفی یک سوال زبان که کمترین ضریب رو داره نگیرین خیلی خیلی می تونه براتون تاثیر داشته باشه دیگه اینکه بیاین یه سوال شیمی رو در ظرف 20 ثانیه یا کمتر جواب درست بدین که جای خود داره
اما دلیل من از این پیشنهاد بحث سوالات تکراری نیست بلکه موضوع فوق العاده مهم جمع بندیه
ممکنه خیلی هاتون در گزینه 2 شرکت کنید و بخواین در طرح مرور اخر شرکت کنید
اول بذارید کمی در مورد جمع بندی و اینکه چطور و چه زمانی باید انجام بشه حرف بزنیم : امتحانات نهایی ترم دوم شما اواخر اردیبهشت و اوایل خرداد برگذار میشه ( یادمه آخرین امتحان ما سوم خرداد بود) حالا بستگی به مدرستون داره که امتحان درس هایی که نهایی نیستن رو قبل از امتحانات نهایی برگزار کنه یا بعدش. در هر صورت زمان شروع جمع بندی یک روز بعد از پایان امتحانات نهایی ترم دومه ( در این مورد بعدا بحث می کنیم)
به بقیه جزییات فعلا کار نداریم به این ترتیب شما برای دوره جمع بندی تنها یک ماه ( در بهترین حالت ) زمان دارین که با در نظر گرفتن هر سه روز یک آزمون حدودا می تونید 10 آزمون رو بررسی کنید حالا باید تصمیم بگیرین که این ده آزمون کنکورهای گذشته باشن یا سوالات تالیفی در قالب طرح مرور آخر و یا طرح های مشابه؟
توصیه من این هست که در این یک مورد به جای اعتماد به حرف های خوشمزۀ موسسات مختلف به خود سازمان سنجش اعتماد کنید و با بررسی 5 کنکور اخیر داخل و خارج از کشور دورۀ جمع بندی خودتون رو بگذرونید
شاید بگید خیلی از این سوالات رو قبلا در کتاب های مختلف دیدین و کار کردین
من به تجربه دیدم که این اتفاق چندان تاثیری نداره چون :1-این سوالات رو ممکنه چند ماه قبل دیده باشید و تا موقع جمع بندی خیلی هاشون رو فراموش کردین 2- معمولا شما تست ها رو به صورت مبحثی می زدین اما اینجا به صورت یک جا میزنید 3- شما در دوران جمع بندی ( حداقل 7-8 آزمون اول) دنبال درصد و مقایسه نتیجه خودتون نیستید چون هنوز به آمادگی کامل نرسیدین بنابراین اصلا به این فکر نباشین که من بعضی از سوالا رو قبلا دیده بودم و برای همین درصدم خوب شده!
4- مهمترین دلیل اینه که شما اول 5 کنکور داخل رو کار می کنید و بعد از اون 5 کنکور خارج از کشور رو
مطمئن باشید بهترین آزمون های مشابه کنکوری که شما میدین کنکور خارج از کشور سال های 88 و 89 هست چون سوالاتشو هیچ جا ندیدین و طراحانش هم همونایی هستن که کنکور شما رو طرح میکنن دیگه چی می خواین؟
( البته من یک دوراندیشی در این مورد هم داشتم و اون این بود که در طول سال به هیچ وجه سراغ سوالات کنکور 88 نرفتم و حتی یه بار دبیر دیفرانسیلمون می خواست سوالات کنکور 88 رو بررسی کنه که من اصلا سر کلاس نرفتم و کنکور 88 رو به صورت دست نخورده برای دوران جمع بندی کنار گذاشتم)
اگر با این حرفها و چیزای دیگه ای که از دور رو بر می شنوید قانع شدین که در دوران جمع بندی سوالات کنکور رو کار کنید و سراغ سوالای تالیفی نرید خواهش می کنم اصلا و ابدا در طرح مرور آخر شرکت نکنید و یا کتاب هایی که کانون معرفی می کنه رو نخرید چون وقت کم میارید و همون طور که در بحث کتاب های کمک آموزشی بارها مطرح شد که به جای اینکه چند کتاب خوب داشته باشید و جسته گریخته اونا رو بخونید خیلی بهتره که یه کتاب متوسط داشته باشید و اونو تا آخر بخونید، برای جمع بندی هم فقط و فقط باید یک شیوه رو در پیش بگیرید
راستی یه چیز دیگه هم که به ذهنم رسید در مورد اینکه چرا سنجش آخر رو بگیریم و زرد کانون رو نگیریم
در اولین آزمون عید به دلیل تاکید پشتیبانم زرد عمومی رو گرفتم و وقتی که بچه ها سنجش آخر عمومی رو گرفته بودن متوجه تفاوتشون شدم و اون در پاسخ های تشریحی بود.
پاسخ های تشریحی سنجش آخر خیلی کامل تر از زرد کانون هست و به دلیل اینکه گاهی اوقات در پاسخنامه به نکات مشابه هم اشاره داره برای دوران جمع بندی مناسبتره
ضمنا نمی خواد زیاد دنبال خود دفترچه سوالات باشید چون دفترچه ها معمولا همراه با جواب سر هم اند ( و البته جواب هاشون زیاد کامله کامل نیست) و اینم بدونین کار کردن با کتاب زیاد سخت نیست و اگه خواستید با دفترچه هم کار کنید فقط دفترچه های سال های 88 و 89 رو بگیرید تا آخرین آزمونایی که میدین مشابهت بیشتری با شرایط کنکور داشته باشه
پ.ن: در مورد اینکه چرا سنجش آخر عمومی رو الان ( ماه فروردین) بگیریم باز یه توضیحاتی هست که میگم
كنكوري هاي گرامي اگر دوران تابستان و قبل عيد رو فرصت طلايي به حساب بياريم ؛ تعطيلات عيد فرصت الماسي هست
من كل شيمي 2 و رياضي 2 و فيزيك 1 و 2 رو در فاصله 5 تا 25 فروردين تموم كردم
همگي موفق باشين![]()
من تقریباً ادبیات و دینی پایه رو نگاه نکردم.خب این طوری که بدرد نمیخوره از الان نخوندههام رو جمع بزنمپ.ن: در مورد اینکه چرا سنجش آخر عمومی رو الان ( ماه فروردین) بگیریم باز یه توضیحاتی هست که میگم![]()
مثلثات فقط باید تکرار کنی. من کتاب درسنامه ی مثلثات رو خوندم خیلی کتاب خوبیه.(مولفش استادمونه) ولی دیگه الان چاپ نمیشه. به نظرم فقط تکرار
سلام
به نظر من اینکار درست نیست که یه سال و آخرین سال که بیشترین ارزش و اعتبار رو داره رو بررسی نکنی به خاطر اینکه ببینی چیکار کردی و آیا خوب خوندی یا نه!
ولی من خودمم کنکور 88 رو یه روز مونده به کنکور زدم!!
تقریبا مثه همین دوستمون سوالای 88 رو رد میشدم ازشون مگر اونایی که توی کانون میومدن!
ولی عجب اعتماد به نفسی داد بهم خیلی خوب زدم(فیزیک و شیمیش که آسون بود رو 95 به بالا فک کنم زدم!)! فکر میکردم که فرداش زیر 30 میارم حتی اگه کنکورو خراب کنم!
(یادش به خیر چه دورانی بود)
کلا با این دوستمون کاملا موافقم که به جای زرد و همه بیاین و همین دور دنیا در 4 ساعت رو بگیرین.
مهم ترین نکته اینه که هر مطلبی که بلد نبودید رو درست حسابی رفع اشکال کنید و یاد بگیرید که با اینکار تسلط و اعتماد به نفستون خیلی بالا میره.
شاید برای آزمون اول و دوم خیلی وقت ببره این رفع اشکال ولی تا آزمونای آخر وقتی که باید بذارید به شدت کاهش می یابد!
یادتون نره که شیمی تجربیا هم داخل و هم خارج رو خیلی خوب کار کنین.
عمومیا هم اگه با کانون بوده باشید فک کنم عربی تموم شده و اونایی که حتی یه درس از عمومی مثل عربی دینی یا هرچی رو تموم کردن و میخوان مسلط بشن گاج عمومی خیلی بدردشون میخوره.
خوبه نکته هایی که از کنکورا بلد نیستین رو با اثبات و توضیح جمع کنین که هفته آخر خیلی بدردتون میخوره + خیلی هم وسواس توی خلاصه و همین کار به خرج ندید.
دمتون گرم
مطمئن باشید هرچی زحمت بکشید همونقدر هم میگیرید!!!!!
البته منظور من این نبود چون وقتی کنکور 88 رو کار کردم سعی کردم نقاط ضعفم رو برطرف کنم و این طور نبود که کنکور 88 رو به عنوان اینکه ببینم شرایطم چطوره در نظر بگیرم
شرایط منم همین طور بود سسعنی از ادبیات کلا 10-20 % و از دینی پایه هم 30-40% رو خونده بودم
جمع بندی عمومیا از اواسط یا اواخر فروردین شروع میشه که در موردش بحث می کنیم فعلا بچسبین به دوران حیاتی عید
یه سوال خیلی مهم :
کنکور خارج کشور رو اگه می شه از جنبه های مختلف با کنکور داخل بررسی کنید. و آیا ارزش بررسی دارند؟ من که فکر می کنم نباید تفاوت زیادی بین داخل و خارج باشه.
منتظر راهنمایی های سازندتون هستم!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)