سلام. مشکل کمودو 64 بیتی چیه ؟ من میخوام نصبش کنم اما بعضیا میگن باگ داره شک کردم...
سلام. مشکل کمودو 64 بیتی چیه ؟ من میخوام نصبش کنم اما بعضیا میگن باگ داره شک کردم...
دوست عزیز تا اون جا که من میدونم مشکلش اینه که مثلا فلدری که دارای ویروس هست رو میبره تو قسمت trus و اجازه دسترسی میده بهش به بیان دیگه سندباکسو دور میزنه.
کلا کمودو خیلی باگ داره ولی چون تنظیمات به قول معروف باحالی داره کاربر خوشش میاد.ولی من پیشنهاد میکنم کسپرسکی نصب کنین چون رو دست نداره.(اینو بعد از چندین سال استفاده از نورتون+کمودو و البته نود که اصلا مرخصه)رسیدم بهش.
پس با حساب این چیزی که شما درباره کمودو گفتین ، کلا از همه مرخصتره. مگه میشه همچین ایرادی رو برای یه پکیج امنیتی تصور کرد ؟ اصلا کارش اینه که اجازه دسترسی به ویروس نده، بعد اجازه میده ؟ الان کسپر نصبه رو سیستمم.
خوب دوست عزیز
به نظر من اول یک بک آپ آرشیو رمز دار از Dll فوق بگیر بعد ببرش تو قرنطینه و کامل حذفش
کن 2 احتمال هست اول اینکه هیچ ارور یا اتفاقی نیوفته که عالی هست و مشکلی نداره
دوم اینکه یک برنامه یا درایور درست کار نمیکنه و ارور میده اگه اینطور شد باید به ارور توجه کنی
ببینی این dll متعلق به کدام برنامه است و ایا برنامه فوق کرک شده است یانه ،
اما اون دومی که bolk کردید در واقع دسترسیش به یک Dll در ویندوز رو قطع کردید ولی احتمالا
هنوز باید بتونه اجرا بشه من دقیقا نمیدونم ساختار این key marker چگونه است ولی دو مطلب
محتمل است اول اینکه اون کلید رو تولید میکنه و شما کلید تولیدی اون رو وارد نرمافزار میکنید
که این نوع از کیجن ها بهترین نوع کرک ها تا امروز هستند چون تو سورس برنامه دست نمیبرند
و برنامه اصلا فرقی با اورجینال نداره اگر اینطوری باشه بهتره تو sand box باز بشه چون اطلا نباید
به هیچ کجای سیستم دسترسی داشته باشه یا بتونه توشون تغییر بده .
ولی نوع دوم که میاند توی پوشه ویندوز یا رجیستری یا پوشه خود برنامه تغییراتی میدهند
که از اونها هم ناگزیر استفاده میشند ولی مطلوب نیستند .
حالا چیزی که من از ظاهر عکس میبینم اون یک کلید تولید کرده که شما باید اونو در برنامه بزنید
و فعالش کنید پس ظاهرا هیچ مشکلی نیست مگر اینکه برنامه بخواد خوش کلید رو اعمال کنه
که اگر راه دیگه ای هست که خودتون اینکار رو بکنید بهتر است بازم بستگی زیادی بک ساختار
اون key marker داره
موفق باشی
علی
فیلمشو یکی از کاربرای انجمن خودمون گرفت و گزاشت همچنین تو فروم کمودو هم مطرح کرد.تو پستهای قبلی فیلمش باید باشه.
قضیه از این قرار یک فایل rar با تعدادی ویروس داخل یک نیو فلدر اکستراکت میشه و میره داخل فایلهای سالم.
سلام
باگ 99% رفع شده.
و اما اون 1%:
تصور کنید یک پوشه وجود داره با تعدادی فایل ویروس. کومودو چند تا از فایل ها رو می شناسه و تراست هم نمیشه!
تا اینجا که اوکی.
ولی اگر فایلی ویروسی رو از بین این فایل ها تشخیص نداد اون فایل میشه Trust!
یه منبع مستند واسه خبر این باگ ارائه می کنید؟ search که میکنم چیزی پیدا نمیشه
من 82تا threat رو extract کردم، 7تاشون رو نشناخت، اجراشون کردم، همه داخل sandbox اجرا شدن و هیچ کدوم هم الان تو لیست trusted files نیستن
با سلام
این باگ مربوط به ورژن 64 بیتی هست فقط ؟
جدیدا کاربران زیادی از باگهای کوموو میگن قضیه چیه ؟
.امروز ورژن من به 5.8.213334.2131 ابدیت شد حالا برای خونه که اینترنت ندارم بخوام این ورژن رو دانلود کنم لینکش رو لطف می کنید
با تشکر
سلام
باگ اصلی هم در همه موارد اینطور نبود! در اکثر موارد این طور نشون میداد. پس یعنی باگ با یکی دوبار خودشو شاید نشون نده.
حالا هم همینطوره.
من داخل ویندوز XP تست کردم.
اگر در نسخه بعدی، هنوز هم این باگ رو مشاهده کردم فیلم می گیرم.
سلام
در ویندوز XP هم این باگ خودشو نشون داده.
باگ ها فراوان هستش. سری به بخش Beta Corner فروم کومودو (بخش آنتی ویروس) بزنین. متوجه گلوله باران باگ ها می شید.
بالاخره آنتی ویروس جوانی هستش و "تقریبا" طبیعی هستش. همه آنتی ویروس ها از اول عالی نبودن.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ولی این باگ زیاد داره کش دار میشه.
Last edited by pcsoft; 25-10-2011 at 21:21.
من یک کیجن رو اجرا کردم توی محیط سند باکس و از طریق این پست
وقتی میرم به درایو C:\VritualRoot ...در اینجا دو تا پوشه وجود داره که یکی ربط داره به محل همون نرم افزاری که برای خود نرم افزار میخواستم کرک کنم و یکی هم پوشه user\ali\application dataکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به نظرتون ویروسه جاسوسی میخواسته کنه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)