سلام
![]()
این برنامه که عموما ویدئوهای با فرمت H264 رو پشتیبانی میکنه بخوبی روی گالاکسی اس کار میکند.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
![]()
این برنامه که عموما ویدئوهای با فرمت H264 رو پشتیبانی میکنه بخوبی روی گالاکسی اس کار میکند.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کمپانی سامسونگ در حال آماده سازی خود برای عرضه گوشی آندرویدی بسیار جدیدی است که آن را در کنگره جهانی موبایل در فوریه 2011 معرفی خواهد کرد هرچند که در حال حاضر اطلاعاتی درباره ویژگی های این گوشی از سوی سامسونگ اعلام نشده است.
اما این احتمال وجود دارد که مبتنی بر آندروید 2.3 بوده و مجهز به قابلیت NFC و پردازنده دوهسته ای نیز باشد. نسخه بعدی Galaxy S از قابلیتهای بسیار پیشرفته ای برخوردار خواهد بود که باعث فروش چشمگیر و محبوبیت آن خواهد شد که این موضوع در مورد Galaxy S کنونی به اثبات رسید.
دقیقا" تائید میشه!rockplayer خیلیا رو پخش میکنه ولی کند میشه ویدیو و صوت و تصویر با هم نمیخونه...
Vplayer خیلی جلوتر از rockplaye هستش... البته به نظر من...توش آپشنی داره که میشه تا حدی این سرعت ویدیو و صوت فیل رو باهاش بازی کرد... من خودم با Vplayer بهتر کنار اومدم ولی....
به نظرم خب هنوووووووز جایه یه player درست حسابی که روون کار کنه تو برنامه های آندروید خالیه....
برای دانلود Vplayer هم از مارکتی که senaps عزیز معرفی کردند میشه هم میشه اینو گوگل کنید:
vplayer apk site:mediafire.com
---------- Post added at 02:32 PM ---------- Previous post was at 02:29 PM ----------
چقدر یاد این جمله میوفتم : با کیفیت HD فیلم برداری ویرایش و قسمت کنید....![]()
![]()
سلام
با استفاده از این برنامه میتونید SMS هاتونو زمان بندی کنید که به چه کسی و در چه زمانی فرستاده شوند.
پیامکهاتون در زمان تعیین شده فرستاده میشن و وضعیت دلیوری اونو میتونید پیگیری کنید.
با این برنامه به هیچ وجه فرستادن sms های مهم رو فراموش نمیکنید:
![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه چیزیس بگم برا کسایی که میخوان از اینترنت گوشی رو کامپییوتر استفاده کنند{البته شاید خیلی ها بلد باشند ولی خوب خیلی ها هم بلد نباشند}
تو بعضی رمها تو قسمت تنظیمات usb گذینه ای برای وصل کردن هست ولی بعضی رمها اون رو حذف کردن
تو اون رمها که نیست تو seting تو قسمت اینترنتش گذینه ای هست به اسم tetring که با اون میتونید وصل شید و حالشو ببرید
يه پلير قوي براي اندرويد پيدا كردم كه تمام فرمتها از جمله MKV, Xvid , DiVX رو با زيرنويس پخش ميكنه ولي خودم نتونستم دانلود كنم چون گوشي من اندرويد ماركت نداره :-(
كسي ميتونه راهنماييم كنه كه چطور ميتونم اندرويد ماركت رو به گوشيم اضافه كنم ؟
اينم لينك دانلود arcMedia
اگه كسي فايل اين قابل نصب اين برنامه رو داره به منم بده . يا بهم كمك كنيد تا بتونم با باركد اسكنر دانلودش كنمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوست عزيز
اول برنامه باركد اسكنر را از لينك زير بگير :
بعد به وسيله دوربين باركد را از روي سايت مورد نظر اسكن كن تا بتوني نرم افزار را دانلود كنيکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام میخواستم بدونم مشکل سه دکمه قابل حله؟؟ من خودم یه گلکسی دارم بی مشکل یکی میخواد رفیقم بفروشه مشکل داره راهی داره برای حلش یا نه
فکر کنم شما مشکل منو متوجه نشدید . نرم افزار بارکد اسکنر رو گوشیم نصبه ولی وقتی بارکد برنامه رو اسکن میکنم لینک دانلود از مارکت رو بهم میده و گوشی من اندروید مارکت نداره .
حالا اگه میتونید راهنماییم کنید . ( V*P*N هم دارم)
بله میشه مشکلشو حل کرد
اگه خواستی بگو تا برات راه درست کردنشو بذارم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)