برای من هم 15هم 2 گیگ اضافه شده با قیمت 2500 قبلیاش 2600 بود الان حجمم شده 5021 معلوم نیست برای چی حجم اضافه شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
برای من هم 15هم 2 گیگ اضافه شده با قیمت 2500 قبلیاش 2600 بود الان حجمم شده 5021 معلوم نیست برای چی حجم اضافه شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
5 دقیقه بعد...
![]()
Last edited by Iesaha; 07-09-2011 at 23:45.
دوستان من قبل از اینکه سرویس برگردون بشه 1 ماه شارژ کردم و همون روز اول 700 مگابایت دان داشتم بعدش سرویس که برگدون شد فهمیدم اعتبار ثابت مونده و تا 2 روز هم مفتی و نامحدود دان داشتم با سرعت 60 تا بعدش رفتم مخابرات پرسیدم چرا از اعتبارم کم نمیشه گفته سرویس جدید با پنل جدید تا امشب نتونستم وصل بشم چون فکر میکردم پسووردم فرق کرده البته یارو که وارده سرویسم شد دید زده نا محدود از معاونش پرسید یارو چشم خیره رفت که یعنی طرف سوتی رو داده بعدش اومدم خونه شروع کردم دانلود البیته من 10500 تومن واسه 128 شارژ کردم که طرف گفت 4 گیگ واستون شارژ میکنیم بعدش امروز با همون پسورد پنل قبلی تونستم وارد پنل جدید بشم و دیدم که 6 گیگ ترافیک دارم بابا به قول امیر دودو تو اخراجی ها 2 {انگار میخوان ترافیک مفت بدن مثل اینکه این -------- اونقدرهام بد نیستنا}حالا هم کبکم داره خروس می خونه قوقولیقوقو![]()
من فکر میکنم این دو گیگ همون دو گیگیه که چه استفاده بکنی چه نکنی پولش رو قبض میاد
ولی بعضیا بیشتر از دو گیگ شارژ شدن. مال من هم 4 گیگه
یه چیز دیگه من چند بار که اومدم خودم شارژ کنم از پنل جدید وقتی افزیش اعتبار میزدم یه اروری میداد که امکان افزایش اعتبار وجود ندارد ولی نهایتا در اعتبار باقیمانده مقدار شارژ جدید اضافه میشد. توی پرداختها ولی نمیاومد. یعنی فکر میکنم این افزایش اعتبارشون اتمیک نیست و وسطش یه اروری چیزی پیش باید شارژ میشه ولی نمیدونم پولش چطوری میشه آخر
Last edited by insomniac2; 08-09-2011 at 12:40.
غیر از شماره ی 2030(همش اشغاله) چجوری میتونم یوزر و پس پنل جدیدو بگیرم ؟؟
خواهش میکنم
مخابرات بین 60 تا70 ولی ثابت نیست و دائم در حال تغییر است.یعنی از 60 شروع وبه 30 تا 20 ختم میشود.
ولی شرکتها که من خودم تجربشا داشتم(شاتل و پارس انلاین) اکثر اوقات ثابت هست,پشتیبانی اون عالیه.حداقل از مخابرات خیلی خیلی بهتره.شبانه رایگان هم که مخابرات نداره ولی شرکتها داره.
به منم 2گیگ اضافه شده جریانش چیه شیتیله .
سرعت هم رفته بالا
دوستان،توی پنل ما این حجمو زده با این زمان.سوالم اینکه بعد از این زمان حخمم میسوزه؟[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
از ما 4 گیگ شده 7 گیگ...3 روزه 7 گیگه ثابت هم مونده...! سرعت هم حداکثر 69
مطمئن باش که میسوزه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)