اقا من امروز رفتم مخابرات . بخش فروش جاش تغییر کرده . یه خانم جون و خوش برخورد تر هم اضافه شده به بخش . خیلی هم شلوغ بود . چه سودی میکنه این مخابرات !
Sent from my HTC One using Tapatalk
با احترام
تیم مدیریت انجمن
اقا من امروز رفتم مخابرات . بخش فروش جاش تغییر کرده . یه خانم جون و خوش برخورد تر هم اضافه شده به بخش . خیلی هم شلوغ بود . چه سودی میکنه این مخابرات !
چیزی پرسیدید ازشون ؟
بله . تجاریه به مسکونی نمیدن . شبانه نداره . قرار دادیه . یکساله هم هست . شلوغ بود و گرنه بیشتر با هم صحبت میکردیم شاید یه راهی پیدا میشد
Last edited by aali361; 22-05-2014 at 19:18.
ویرایش
Last edited by aali361; 22-05-2014 at 19:18.
کسی هست اینجا دو مگ داشته باشه ? پهنای باندش رو چند بسته شده ?
سلام این سرویس های 5 مگ و 10 مگ رو هم به خونه میدن؟
سوال منم هست سرعت دانلود چنده برای 2 مگ؟ کسی داره؟ راهنمایی کنه ممنونم
سلام
من الان دو هفته ست درخواست دو مگ دادم و خط رو هم یه هفته ست رانژه کردن اما هنوز نیومدن، زنگ هم میزنی میگن هنوز آماده نشده
در ضمن دوستان شبانه گذرگاه نگیرید چون وقتی من رفتم بگیرم بهم گفتن نامحدوده اما دروغ گفتن و محدودیت 20 گیگ داره!
80 تومن گرفتن واسه دو ماه ولی فقط 80 گیگ دانلود کردم
عجیبه . وقتی خط رانژه بشه دیگه تمومه . من خونم رو عوض کردم بعد رفتم مخابرات برای انتقال طبقه چهارم . یه سری مدارک گفت باید بیاری که من بیخیال انتقال شدم و رفتم زیر زمین یه دونه جدید ثبت نام کردم . لامصبا مدارک که نخواستند هیچ همون روز هم خط رانژه شد تازه پنج شنبه هم بود . شنبه هم اومدند یوزر پس رو دم در گرفتم گفتم به سلامت . الان اکانت یک مگ دارم که رو دو بسته شده . میخواستم ببینم دو مگ رو چند بسته میشه ?
مدرکی هم خواستند واسه دو مگ ?
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)