حتما كسي نميدونه كه نگفته! اينجا كه الكي چيزي نميگن
كلا بهت پيشنهاد ميكنم براي اين مسائل پول نده! هيچ تصويري اچ دي واقعي جزء بلوري نيست.
دي وي دي اصل اگر تو پليرهاي خيلي گرون پخش كني نميتونه تصويري به دقت اچ دي واقعي بده.
حتما كسي نميدونه كه نگفته! اينجا كه الكي چيزي نميگن
كلا بهت پيشنهاد ميكنم براي اين مسائل پول نده! هيچ تصويري اچ دي واقعي جزء بلوري نيست.
دي وي دي اصل اگر تو پليرهاي خيلي گرون پخش كني نميتونه تصويري به دقت اچ دي واقعي بده.
منظور از upscale این نیست که تصویر SD رو HD بکنه.شما اگه دقت کرده باشید فیلم هایی توی نت واسه دانلود هستش که با رزولوشن HD هستند ولی با حجم مثلا 600 مگ.که وقتی نگاه می کنی تصویر رو شطرنجی می بینی.به نظر شما این فیلم HD هستش؟قطعا نه،فقط رزولوشن HD رو داره.
upscale هم فقط رزولوشن تصویر رو بالاتر میبره و می تونه تا حدی تصویر رو بهبود بده ولی نه اونجوری که شما مد نظرت هست.
---------- Post added at 04:20 AM ---------- Previous post was at 04:16 AM ----------
نه نمیشه.به جز سری های rs پایونیر که اونا هم عشقیند.یروز قبول می کنن یروز قبول نمی کنند.
سونی این مدل پلیر هم نداره من سرچ کردم فقط دوربین نصیبم شد.
سلام داوود جان .
آقا این پایونیر رو تو عکسی که از پشت همون ساب + آمپش انداخته یک چیزی داره مثل ووفر . اما فکر نکم ووفر باشه . آخه وقتی سابش باکش داره قاعدتا نباید ووفرش خارجی (اکسترنال) باشه . به نظرتون اون مثلا نمیتونه نقش سنتر رو داشته باشه ؟ که بازم در این حالت به نظر من محل قرار گیریش یکم غیر عادی و غیر معمول هستش .
حالا نظر شما و رایان و دیگر دوستان چیه در این مورد چیه ؟
Last edited by dara_az; 28-01-2011 at 10:56.
تا اونجایی که من یادمه از بچه های این تاپیک کسی اونکیو 308 رو با جامو 606 ست نکرده بود.
بعضی از بچه ها با 426 ست کرده بودن که ترکیب خوبی هم هست.
تو بعضي از مدل هاي پايونر ووفر پشت كابينت ساب هست.
هيچ ربطي به ووفر بودن نداره.
همون كه رايان گفت. از كانال اصلي به عنوان سنتر هم استفاده ميشه![]()
من هم منظورم همین بهبود تصویره نه HD کردن.
آخرش جواب سوالم را ندادید.
آیا راهی برای افزایش کیفیت شبکه های SD وجود داره؟ مثلا از طریق دستگاه AV Receiver PIONEER یا از راه دیگه؟
وقتی تصویر کیفیت نداره دستگاه که از خودش نمیتونه جزئیات به تصویر اضافه کنه و کیفیتش رو ببره بالا! ظاهراً اینا همش تبلیغاته!![]()
ممنون داوود جان . پس با این حساب همون 4.1 میشه ! خوب پس چه کاریه مینویسه 5.1 . اقلا بنویسن Virtual 5.1 منطقی تره.
با سلام خدمت دوستان عزیز
من چند روزی میشه سینمای خانگی سونی مدل dz-810 رو گرفتم قبلا هم hd پلیر وسترن رو هم داشتم الان با کابل نوری وصل کردم به سینمای خانگی با هزار تا بدبختی راش انداختم جالبه حتی نمایندگی سونی هم نمیدونستن اینو چجوری باید وصلش کرد ولی الان اونطوری که انتظار داشتم صداش پخش نمیشه یعنی خودش یه حالت پرولاجیک مجازی داره که فقط تو اون حالت از بلندگوهای سوراندش صدا میاد من یبار همون اول صدای dts رو فعال کردم ولی نمیدونم چجوری تو دفترچشم هیچی نیست کسی از دوستان هست منو راهنمایی کنه
پايونر هم ناقولا شده
نميدونه اينجا بچه ها حواسشون جم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)