انتخاب واحد ها 3 جوره!! یکی توسط خودتون! یکی به صورت گروهی که خودشون براتون انجام میدن و یکیش هم بصورت اینکه چند تا پکیج هست و شما یکی رو انتخاب میکنید!
در حالت گروهی بصورت خودکار انتخاب میشه و شما حق حذف و اضافه ندارید!
انتخاب واحد ها 3 جوره!! یکی توسط خودتون! یکی به صورت گروهی که خودشون براتون انجام میدن و یکیش هم بصورت اینکه چند تا پکیج هست و شما یکی رو انتخاب میکنید!
در حالت گروهی بصورت خودکار انتخاب میشه و شما حق حذف و اضافه ندارید!
بله میتونید! اما باز هم سوال کنید!
من تو دفترچش دیدم با دیپلم مهارتی (کاردانش-فنی حرفه ای)میشه معماری خوند!
خوب پس میتوم؟
چون علمی کاربردی ازاد مثل هم هستن تو جذب دانشجو که راحت بدونکنکور میگیرن وتبلیغ هم میکنن
ولی غیرانتفایی و دولتی فرق دارن
آزاد زنگ زدم سوال کردم گفتن مشکلی نداره حالا رو علمی کاربردی موندم
پس با این مدرک ساختمان میتونم برم علمی کاربردی؟
راستی شهریه چقدره برای این دانشگاه؟
دوستان دانشگاه علمی کاربردی برای مدرک کاردانی پودمانی یعنی بدون کنکور که میرن باید همون 2 سال باشن یا بیشتره؟
از دانشجویان جدیدالورود ترم جدید مهندسی اگر کسی انصراف بده میتونه دوباره بره و انصرافش رو پس بگیره و ثبت نام کنه یا همچین چیزی ممکن نیست؟
برای ترم بهمن هم پذیرش دانشجوی بدون آزمون برای مقطع کارشناسی ناپیوسته دارن یا سالی 1 بار هست فقط؟ ممنون.
اگر برای ثبت نام مشکلی نداشته باشه و سایت سجاد باز باشه میشه
من خودم ترم اول انصراف دادم دوباره ثبت نام کردم
اطلاع ندارم
من رشته م کامپیوتر-شبکه هست این ترم 570 تومان شهریه دادم
بستگی به رشتتون دارن
رشته هایی که واحد عملی دارن شهریشون بیشتره اما مطمین باش شهریت از ازاد کمتر در میاد
الان رفیق من دولتی تهران شمسی پور قبول شده ترمی 300 میگیرن ازش...
دانشگاه ها همشون خرجشون رو از دانشجو در میارن و دولت زیاد کمک نمیکنه!!
پودمان رو فکر کنم برداشتن و فقط دوره های ترمی هست
شما 2/5 سال وقت دارید درستون رو تموم کنید تو مقطع کاردانی که اگر ترم تابستونی ورداریدو نیفتید درستون 1 سال و نیمه تموم میشه
الان پس من بدون کنکور تو علمی کاربردی ثبتنام کنم با ترم تابستونه بگیرم 1.5 سال تموم میشه؟
حالا یه سوال دیگه
من باید دی امتحان بدم تا تغییر رشته ای که دادم صادر بشه چون علمی کاربردی یه ماه مونده تا بهمن ثبتنام میکنه تو سایتش میتونم تو سایتش ثبتنام کنم و وقتی مدرکم اومد اول بهمن میشه برم برای تایید نهایی تو دانشگاه؟
یا اگه خدایی نکرده قبول نشم اوضام چطور میشه؟میتونم بگم که مدرکم اماده نیست و برای مهر برم ؟
لطفا راهنماییم کنین
اگر زرنگ باشی و نیفتی بله
سوال دومت رو واقعا نمیدونم! حتما بپرس از کسی که میدونه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)