سلام. من می خوام FIFA 10 رو آنلاین بازی کنم. ظاهراً این امکان فقط توی نسخه اصلی وجود داره. دوستان اگر امکان داره یه راهنمایی کنن؛ یه خرده صفحات تاپیک رو گشتم چیزی دستگیرم نشد.
ممنون.
سلام. من می خوام FIFA 10 رو آنلاین بازی کنم. ظاهراً این امکان فقط توی نسخه اصلی وجود داره. دوستان اگر امکان داره یه راهنمایی کنن؛ یه خرده صفحات تاپیک رو گشتم چیزی دستگیرم نشد.
ممنون.
از دسته یک لیگ انگلیس چندتا تیم میان به لیگ برتر؟ببخشید آخه تو فیفا 10 چندتا بازی آخر فصل مونده و من هم سوم هستم
سلام. خسته نباشيد.
خيلي خلاصه بگم: اگه از دوستان کسي شيوه خاصي تو بازي براي رسيدن به گل (از ترکيب خاص گرفته تا نقاطي از زمين که شوت گل ميشه) ميدونه، خيلي ممنونش ميشم معرفي کنه.
![]()
سلام!
بچه ها میخوایم یک لیگ بین بچه های سایت برگزار کنیم که میاد؟
برای ثبت نام بهیا بهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقا ضربه چيپ چه جوري ميزنه؟!
کسی تمایل به شرکت در لیگ نداره؟
سلام دوستان
من لینک دانلود بازی:fifa world cup 2006 برای کامپیوتر را میخواهم ئ=دوستان ترجیحا world cup باشه
درت گلتون درد نکنه![]()
یه سوال:
آیا درجه سختی بازی که 5تاست یعنی (ٍٍٍEasy - simi pro - professional - world class - legendar) بین این World Class و Legendar موندم! تو هردو خیلی گل میزنم... و برام هیچ تفاوتی ندارن
سخترینش همون Legendar هست دیگه؟
سلام دوستان
شرمنده من هر چی درخواستمو تو تایپیک های مختلف گذاشتم ولی کسی جواب نمیده ...خواهش میکنم شما لااقل جواب بدید...
من نسخه کامل fifa08 رو برای دانلود میخوام اگه کمکم کنید ممنون میشم...
آره سختترینش همونه.
شما با چه تیمی بازی می کنی؟به نظر من لذتش به اینه که یه تیم ضعیف را از لیگهای پایین کشوری بگیری و بیاری بالا.من میدلزبرو را گرفتم از لیگ 1 انگلیس آوردمش لیگ برتر با بدبختی سال اول تو لیگ یک نگهش داشتم و الآن هم هدفم قهرمانی تو اروپاست!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)