تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 311 از 773 اولاول ... 211261301307308309310311312313314315321361411 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,101 به 3,110 از 7724

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید HDTV مناسب(لطفا در مورد قیمت و محل خرید صحبت نکنید)

حـــــرفـه ای t_tanhayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

سلام
    اگه میشه یه hd-tv در حدود قیمت 1 تومن تا 1.2 معرفی کنید
    بیشتر برام کیفیت تصویر مهم هست و چون انواع پخش کننده رو تو خونه دارم از جهت پخش انواع فایلها مشکلی ندارم
    پس اولویت اولم کیفیت تصویر هست و در صورت امکان full-hd بودن
    پلاسما یا lcd یا led هم فرقی نداره
    از 40 اینچ هم بی زحمت کمتر نباشه یا حداقیل 37 اینچ
    اگه میشه چند مدل از هر برند معرفی کنید و بعد اولویت بندیش کنید(از نظر خودتون)
    تا بعدش خودم هم حضوری برم نگاه کنم و مقایسه
    اگه قیمت هم دادید که شاهکار کردید

یکم فوری هست اگه میشه زودتر کمک کنید
    یه سایت هم معرفی کنید که من بتونم مشخصات فنی انواع tvها رو توش ببینم

فکر نکنم سوالی باشه که نپرسیده باشم شرمنده

-samsung 40c650 1200
    lg 42ld660 1250
    -sony 40ex500 1300

-منظورتون از مشخصات فني چيه عزيز ؟

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

---------- Post added at 09:36 PM ---------- Previous post was at 09:35 PM ----------

با درود
    در نامگذاری ال سی دی های سامسونگ حرف b و c به چه معنا است؟ و کدام بهتر است؟
    مثلا 42B530 و 42C530
    ممنون و سپاسگذارم.
    -حروف نشان دهنده سال توليد پنل هست

A 2008
    B 2009
    C 2010

-مشخصا هر چقدر عدد بالاتر ميره بهتر هست در همون سري البته

---------- Post added at 09:38 PM ---------- Previous post was at 09:36 PM ----------

سلام
    يه سؤال خيلي پيش پا افتاده دارم
    وقتي يه تلويزيون lcd درگاه usb داره معنيش اينه كه ميتونيم فلش بهش وصل كنيم و فيلماي داخل فلش رو ببينيم؟؟
    خيلي ممنون
    -ميتونيم فلش وصل كنيم ولي در برند هاي مختلف فرمت هاي قابل پشتباني متفاوت هست

2. 3 کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

-ميتونيد مدل هاي زير رو در نظر بگيرين :

-samsung 40c650 1200
    lg 42ld660 1250
    -sony 40ex500 1300
    از برند پاناسونیک چیزی هست پیشنهاد بدید و اینکه اگه جای من بودید کدوم رو انتخاب میکردید؟

بعد اینجا (اصفهان) به طور اتوماتیک 100 تومن قیمتاها بالاتر هست از تهران و با این قیمتایی که شما گفتی اینجا باید حدود1400 دنبالش باشم از رنج ارزون تر چیزی نیست؟

منظورم از مشخصات فنی هم یه سایت هست که به طور خلاصه تمام قابلیتهای tv رو نوشته باشه
    مثل پورتها و کنتراست و.....

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

از برند پاناسونیک چیزی هست پیشنهاد بدید و اینکه اگه جای من بودید کدوم رو انتخاب میکردید؟

بعد اینجا (اصفهان) به طور اتوماتیک 100 تومن قیمتاها بالاتر هست از تهران و با این قیمتایی که شما گفتی اینجا باید حدود1400 دنبالش باشم از رنج ارزون تر چیزی نیست؟

منظورم از مشخصات فنی هم یه سایت هست که به طور خلاصه تمام قابلیتهای tv رو نوشته باشه
    مثل پورتها و کنتراست و.....
    -بله عزيز ميتونيد ال سي دي 42U20 رو توي اين رنج قيمت تهيه كنيد
    -در مورد قيمت هم اينطور نيست تمام نقاط ايران و نمايندگي ها وسنتر ها يكسان هست
    -ميتونيد به سايت هايي نظير CNET مراجعه كنيد براي گرفتن مشخصات ويا سايت هاي رفرنس هر برند

5. 2 کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

واقعا از شما کاربر عزیز t_tanhayam تشکر میکنم به خاطر این سرعت عمل و اطلاعات

اگه با توجه به نظر شخصیت هم اولویت بندی کنی این tv ها رو که معرفی کردی ما بارمون رو بستیم:
    samsung 40c650
    lg 42ld660
    sony 40ex500
    panasonic 42U20

7. این کاربر از clickestan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

واقعا از شما کاربر عزیز t_tanhayam تشکر میکنم به خاطر این سرعت عمل و اطلاعات

اگه با توجه به نظر شخصیت هم اولویت بندی کنی این tv ها رو که معرفی کردی ما بارمون رو بستیم:
    samsung 40c650
    lg 42ld660
    sony 40ex500
    panasonic 42U20
    -لطف دارين شما
    -من فكر ميكنم همين چيدمان ميتونه چيدمان خوبي باشه البته از نظر من

9. 2 کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

چرادرنمایشگاه ces2011تلویزیونهای oledحضورچشمگیری نداشتند؟باتوجه به اینکه oledیه تکنولوژی جدیده انتظارمیرفت برندهای معتبری مثل سونی -سامسونگ-ال جی و....تولیدات بیشتری دراین زمینه داشته باشتند

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

12

چرادرنمایشگاه ces2011تلویزیونهای oledحضورچشمگیری نداشتند؟باتوجه به اینکه oledیه تکنولوژی جدیده انتظارمیرفت برندهای معتبری مثل سونی -سامسونگ-ال جی و....تولیدات بیشتری دراین زمینه داشته باشتند
    چون تولیدشون هنوز به صرفه نیست.

12. 2 کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

10

-فكر نميكنم پونل عزيز
    -V20 كه امتيازات بهتري گرفته نسبت به G20 چرا سراغ اون نميرين ؟

---------- Post added at 07:51 PM ---------- Previous post was at 07:46 PM ----------

-ميتوني رويو هاي خوبي رو بخوني :

کد:
    کد:
    من
    ---------- Post added at 07:52 PM ---------- Previous post was at 07:51 PM ----------

-توي تاپيك قيمت ها عنوان كنيد مدل هاي مورد نظرتون رو عزيز :

کد:
    من ریویوها را دیدم ولی در آخر هنوز نمی دونم چیکار کنم همین مدل شارپ کواترونو بگیرم یا برم سراغ سری 6000 سامی یا 8500 ال جی لطفا" بیشتر توضیح دهید

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

ميدونيد خيلي ها مثل من كه در آستانه خريد هستن دنبال يك حرف قاطع هستن كه مثلا اين رو بشنون كه V20 بهترين كيفيت تصوير رو داره براي اينكه خيالشون راحت بشه و خريدشون رو بكنن.خود من الان اينطوري ميخوام چون امثال من كسي نيستن كه بتونن هر روز تي وي عوض كنن و اگه خوششون نيومد اتفاقي نيافته , من خودم دنبال رنگها زنده , تصوير نرم بدون تندي و تيزي و امكانات خوب هستم كه با كلي نظر خوندن به پلاسما V20 رسيدم براي همين هم دنبال اينم كه يكي بگه عاليه بيخيال بقيه شو و بخرش ....
    ببین برادر بزار یه چیزی بهت بگم خیالتو راحت کنم v20 تی ویه خوبیه یکی از بهترین tv یای ساخته شده تا به الان همین tv یه مخصوصا اگه به قیمتش نگا کنی میبینی که داره با tv یای دو سه برابر قیمت خودش رقابت میکنه از جمله با پایونیر کورو 7-8 میلیونی که بهترین hdtv ساخته شده تا الان هست اگه دنبال رنگای نئونی هستی خیلی راحت بهت بگم که برو دنبال ال سی دی چون پلاسماها رنگای نئونی نشون نمیدن که به نظر خیلیا نقطه قوتشونه اگه دنبال رنگای سر زنده هستی v20 روی دینامیک یا تنظیم دستی به اندازه کافی رنگای تند و براق تولید میکنه ولی مشکل خیلی از ما خریدارا میدونی چیه؟؟؟؟
    اینه که وقتی میریم یه تی وی میخریم به فیلمای تو فروشگاها دقت میکنیم میگیم تصویر خوب یا بدی داره ولی چندتا چیزو توجه نداریم که اون فیلما اصلا ملاک نیست چون وقتی یه ایرانی تی وی شو میاره خونه 90 درصد مواقع داره سورسای بی کیفیت نگا میکنه مثل برنامه های شبکه های خودمون یا ماهواره اونم با کابلای av معمولی و بی کیفیت و رسیورای بی کیفیت و remark واسه همین بعضی وقتا نظرای عجیب و غریبی از بعضی میبینی! v20 مثل خیلی از hdtv یای دیگه اگه سورس با کیفیت داشته باشی با کابلای با کیفیت چیزی واست کم نمیزاره ولی اگه میخوای با یه آنتن دربو داغون و کابلایی که واسه 50 سال پیش ساخته شده توقع داشته باشی واست کیفیت فیلم hd نشون بده اصلا v20 که هیچی هیچ tv یه دیگه ای نخر.

-اگر تنها بحث مقايسه باشه ميتونيم به مدلهاي 2009 هر دوبرند مراجعه كنيم كه مقايسه اونها موجود بوده :

b650:

کد:
    g10:

کد:
    -ميتونيد شاخص هايي كه مربوط به كيفيت تصوير و مرتبط با اون هست رو مقايسه كنيد

-هر چند نظر شخصي من اين هست كه اختلافي كه بين v20 و g10 ‌هست خيلي بيشتر از b650 نسبت به c650 ‌هست

-در مورد شاخص هاي كيفيت تصوير از جمله نداشتن بلور در حركات سريع مسلما پلاسماها بهتر عمل ميكنند

-يك موردي هست كه متاسفانه زياد به چشم مياد
    -ما هميشه يك پنل رو عاري از هر گونه عيب ونقصي ميبينيم وبقيه رو درقياس با اون هيچ
    -مشكل سيستم امتياز دهي ماست هيچوقت نميايم منطقي امتياز دهي كنيم بگيم فلان پنل امتياز 100 وفلان پنل امتياز 90 يا 70 ...
    -هميشه يك پنل رو 100 و بقيه پنل ها رو در مقايسه با اون 0 مي بينيم
    -همونطور كه ميبينيد بيشتر اساتيد وسروران اين فروم پلاسما ها رو ميپسندند وتهيه كردند
    -بيشتر سايت ها ورويو هاي معتبر پلاسماها رو برتر ميدونند از جهت شاخصه هاي تصويري
    -منتها سليقه ونظز شخصي افراد متفاوت هست من با تمام احترامي كه اين عزيزان و منابع معتبر دارم سليقه ونظر شخصي خودم رو دارم اين برام مهمتر هست
    -كما اينكه بارها با دوستاني كه در اين فروم بودند مشكلاتي هم در اين مورد داشتم
    -بخاطر همين تاكييد دارم پنل ها رو قبل خريد حتما از نزديك ببينيد
    -شما هم سليقه ونظر خودتون رو اعمال كنيد نظر خودتون رو داشته باشين و از انتخابتون لذت ببرين
    جناب تنهایم عزیز با بعضی از قسمتای حرفت موافقم مثل این قسمت که میگی بعضیا دنبال چیز کامل میگردن که اشتباس اما من دیدم شما به خیلیا توصیه میکنی برن پنلارو خخودشون ببینن میخواستم بدونم شما جایی سراغ داری که
    یک:همه این تی ویا رو بقل هم روشن کرده باشه.
    دو: روی همشون یه فیلم یا دموی مشترک پخش کرده باشه.
    سه:به همشون یه پلیر مشترک وصل کرده باشه
    چهار:به همشون یه کابل مشترک با رعایت اصول صحیح کابل کشی از نظر طول کابل و رد نشدن از جاهایی که نویز ایجاد میکنن وصل کرده باشه.

اگه جایی سراغ داری لطفا آدرسشو به بقیه هم بده.

15. 2 کاربر از Sacrament بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

جناب تنهایم عزیز با بعضی از قسمتای حرفت موافقم مثل این قسمت که میگی بعضیا دنبال چیز کامل میگردن که اشتباس اما من دیدم شما به خیلیا توصیه میکنی برن پنلارو خخودشون ببینن میخواستم بدونم شما جایی سراغ داری که
    یک:همه این تی ویا رو بقل هم روشن کرده باشه.
    دو: روی همشون یه فیلم یا دموی مشترک پخش کرده باشه.
    سه:به همشون یه پلیر مشترک وصل کرده باشه
    چهار:به همشون یه کابل مشترک با رعایت اصول صحیح کابل کشی از نظر طول کابل و رد نشدن از جاهایی که نویز ایجاد میکنن وصل کرده باشه.

اگه جایی سراغ داری لطفا آدرسشو به بقیه هم بده.
    Sacrament عزيز بايد اين رو هميشه مد نظر داشته باشيم در صد بالايي از سورس هاي كاربران در خونه sd و تصاوير بي كيفيت هستند چه بخوايم اين رو قبول كنيم وچه نخواهيم
    -در مورد بررسي پنل ها هم از نزديك اينطور نيست هر برندي مشخصه هاي تصويري خودش رو داره شما حتي توي فروشگاهها هم متوجه مختص بودن رنگ ها ونوع تصوير متفاوت در مثلا برند سوني نسبت به برند ال جي ويا سامي ميتونيد باشين
    -حتي توي فروشگاهها هم ميتونيد ببينيد برايتنس پلاسما ها پايين تر هستند (من در مورد مدل خاصي صحبت نميكن )
    -در مورد پلير ها وسورس هاي يكسان وside by side بودن به هر صورت media player ها ي hd هستند و خروجي تصويري اونها اختلاف فاحشي نداره تا حدي كه يك پنل رو زير ورو نشون بده
    -هر چند بارها خدمت دوستان عنوان كردم كاليبره نبودن ونداشتن سورس هاي خوب در فروشگاهها اكثرا باعث برداشت هاي غلط مخصوصا در مورد پلاسماها ميشه (اين موارد رو هم ميديدين عزيز )
    -البته الان ديگه نمايندگي ها اكثرا سورس هاي با كيفيت ميگذارند سعي ميكنند بهترين رو قرار بدهند چيزي كه من توي نمايندگي پاني در مشهد ديدم مخصوصا نسبت به قبل

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •