تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 311 از 1211 اولاول ... 211261301307308309310311312313314315321361411811 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,101 به 3,110 از 12107

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2010

آخر فروم باز amirpcp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

چی کار دارید میکنید
    چند نفری دانلود میکنید
    سرعتم از 38 اومد روی 15
    دارم خودمم دان میکنم

پروفشنال FCBarcelona.ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کسی این مشکل رو نداره من تو وینندوز سون واقعا نمی تونم بدون این لرزش بازی کنم و مجبورم با xp بازی کنم
    من تو 7 نسخه 7100 بازی می کنم مشکلی ندارم.

این بازی واقعا آدم رو در وهله اول جذب می کنه! نور پردازی خیلی خوبه، اما هنوزم مشکل اینکه بازیکن یهو استارت می زنه و از تو شیکم اون یکی رد میشه، وجود داره. البته بازی سخت تر شده، ولی خب همیشه نسخه جدید که میاد بازی برامون ناآشنا و سخته، باید در طول زمان قضاوت کرد.

وضعیت ورزشگاه و تماشاگرها هم خیلی خوبه. سیستم جدید گرفتن پنالتی هم جالبه، ولی زاویه نمایشش یه کم سخته!
    امیدوارم زودتر پچ هایی بیاد که زمان و پنالتی نداشتن بازیها و این جور چیزها رو ادیت کنه ...

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

این قدر سرمون گرم دمو شده اصلا یادمون رفته آدام میخواست دیروز پلی تست نهایی رو انجام بده!!!
    حسین خان خبری نداری؟
    چند روز پیش قرار بود انجام بشه که شد خبرشم من توی تاپیک گذاشتم شما مگه ندیدی؟ کلی درموردش حرف هم زدیم پس بزار من چند نکته مهمشو بگم .
    اول اینکه آدام پلی تستو 15 سپتامبر انجام داد و روز بعدش اومد و خلاصه تغییراتو نسبت به کد 70 درصدی ارائه داد .این کدی که آدام بازی کرده 90 درصدیه این دمویی که ما داریم بازی میکنیم آدام با توجه به چیزایی که کاربرا براش تعریف میکنن میگه حدود 75-80 درصدیه ( خودش ps3 داره و کامپیوترش برای این بازی زیادقوی نیست که با کامپیوتر بازی کنه و دمو رو بازی نکرده ) .
    مهمترین نکته ای که آدام بهش اشاره کرد مساله زمان تاخیر یا همون response time هستش که میگفت نسبت به کد 70 درصدی خیلی بهتره شده اما هنوز جا برای بهتر شدن داره .
    نکات دیگه ای هم بود که الان دقیقا حضور ذهن ندارم اما توی تاپیک هست .

راستی چرا نمیشه توی دمو گل زد تا الان شما تونستی گل بزنی ؟به نظر من علت اینکه نمیشه گل زد چند تا چیز میتونه باشه که یکی از مهمترین علتهاش همین response time هستش ( از این نظر میشه گفت این تاخیر بد هم نیست ) که تا میخوای تغییر مسیر بدی ( به خصوص تغییر مسیر 90 درجه ) مدافعین توپتو میگیرن و یا تا میخوای شوت بزنی تاخیر زمانی یا همون ریسپونس تایم اجازه بهت نمیده و مدافعین توپو میگیرن .علت دیگش عملکرد خوب مدافعینه , سیستم دفاعی بازی خیلی فرق کرده و مدافعین بهتر پوشش میدن و یک علت دیگه هم اینه که شوتها مثل 2009 خیلی تیز نیست و سرعتش به نظرم کمتر شده به همین خاطر دروازه بان بهتر ضرباتو مهار میکنه علاوه بر اینکه خود دروازه بان هم بهتر کار میکنه.

چند تا نکته دیگه از دمو دیدم یکی اینکه انیمیشن والی ها یا همون شوتهای سر ضرب بازیکنان خیلی دیدنی و چشم نوازه . نکته دوم اینکه کمتر میشه از ریباندها استفاده کرد چون دروازه بان کمتر توپو دوضرب میگیره این مساله توی نسخه 2009 خیلی زیاد دیده میشد که واقعا آزار دهنده بود .
    اجازه بدین باز هم بازی کنم اصلا دوست ندارم با عجله و احساسی نظر بدم حداقل باید چند ساعت بازی کنم .

من تو 7 نسخه 7100 بازی می کنم مشکلی ندارم.

این بازی واقعا آدم رو در وهله اول جذب می کنه! نور پردازی خیلی خوبه، اما هنوزم مشکل اینکه بازیکن یهو استارت می زنه و از تو شیکم اون یکی رد میشه، وجود داره. البته بازی سخت تر شده، ولی خب همیشه نسخه جدید که میاد بازی برامون ناآشنا و سخته، باید در طول زمان قضاوت کرد.

وضعیت ورزشگاه و تماشاگرها هم خیلی خوبه. سیستم جدید گرفتن پنالتی هم جالبه، ولی زاویه نمایشش یه کم سخته!
    امیدوارم زودتر پچ هایی بیاد که زمان و پنالتی نداشتن بازیها و این جور چیزها رو ادیت کنه ...
    با بیشتر نظرات شما موافقم . یک کم استارت دویدن سریعه و مساله اینرسی زیاد رعایت نشده .درمورد اینکه الان بگیم سخته هم حق با شماست حداقل باید 10 ساعت بازی کنیم بعد در مورد سختی حرف بزنیم .
    زاویه دوربین توی پنالتیها که خیلی خوبه تقریبا مثل 2009 هستش .پچ هم که اومده و میشه زمانو عوض کرد .
    در ضمن من توی ضربات پنالتی 5-4 باختم .
    Last edited by 4039; 18-09-2009 at 12:37.

4. این کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    من 70 80 صفحه رو دنبال کردم.
    یه خواهش داشتم از دوستان تهرانی.اگه کسی دانلود کرده , اگه امکان داره write کنه تا ما هم که اینترنت ذغالی داریم و امکان دانلود نداریم بتونیم بازی کنیم.
    از خجالتش هم در میاییم.
    بابت پروبازیم معذرت میخوام
    ممنون

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو shahab_f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض لایی !

منم دانلود کردم ، یه دست بیش تر نزدم ، اما تو همین یه دست با مسی یه لایی زدم (دکمه ی عقب ؛ بعد جلو) !
    فیلمش اینجاس : 2.5 مگ بیش تر نیست (با دوربین از صفحه مانیتور فیلم گرفتم !!)

لینک :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

7. این کاربر از shahab_f بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

یکی پچ دونفره و تایم رو بزاره

پروفشنال Vahidking.75's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    شوشتر

پيش فرض

خوب بچه منم به قولم عمل کردم

به نظر من گرافیک بازی پیشرفت قابل توجهی داشته و دروازبان ها هم خیلی پیشرفت داشتن .

ولی تنها چیزی که من بدم اومد این بود که داوری پیشرفت نکرده و بسیار حساس هست و تا می خوای توپ رو بگیری خطا میگیره .

این هم اولین اسکرین شات های من از بازی به صورت rar :
    کد:

آخر فروم باز mosolim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

سلام
    من این پچ تایم رو ریختم و میشه با این پچ تایم رو تا 90 دقیقه افزایش داد . نمی دونم تو بازی اصلی هم میشه این تایم رو برای بازی در نظر گرفت یا نه؟ تو زمان ها 60 دقیقه و 90 دقیقه هم هستند که بالاتر از 30 دقیقه اند. البته وقتی گذاشتم رو 90دقیقه تو همون 4 دقیقه اول که تایم هم به صورت واقعی میره تونستم 3 گل بزنم. اگه قرار باشه اینطوری شه که تا پایان بازی بیشتر از 30 گل میزنم چون زمان به صورت واقعی حرکت میکنه.(این خوراک من و داداشمه که کل بازی داریم )راستی بازی همینطوری هم دونفره میشه فکر نکنم احتیاج به پچ باشه.

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

منم دانلود کردم ، یه دست بیش تر نزدم ، اما تو همین یه دست با مسی یه لایی زدم (دکمه ی عقب ؛ بعد جلو) !
    فیلمش اینجاس : 2.5 مگ بیش تر نیست (با دوربین از صفحه مانیتور فیلم گرفتم !!)

لینک :

کد:
    اینهم لینک مستقیمش چون خیلی ها با این اپلودر ها مشکل دارن
    http:/talar.andysheh.com/attachments/Video006.mp4
    چقدر بده توی اینجا نمیشه اپ کرد

12. 2 کاربر از amirpcp30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام
    من این پچ تایم رو ریختم و میشه با این پچ تایم رو تا 90 دقیقه افزایش داد . نمی دونم تو بازی اصلی هم میشه این تایم رو برای بازی در نظر گرفت یا نه؟ تو زمان ها 60 دقیقه و 90 دقیقه هم هستند که بالاتر از 30 دقیقه اند. البته وقتی گذاشتم رو 90دقیقه تو همون 4 دقیقه اول که تایم هم به صورت واقعی میره تونستم 3 گل بزنم. اگه قرار باشه اینطوری شه که تا پایان بازی بیشتر از 30 گل میزنم چون زمان به صورت واقعی حرکت میکنه.(این خوراک من و داداشمه که کل بازی داریم )راستی بازی همینطوری هم دونفره میشه فکر نکنم احتیاج به پچ باشه.
    کدوم رو به ماهم لینک بده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •