چی کار دارید میکنید
چند نفری دانلود میکنید
سرعتم از 38 اومد روی 15
دارم خودمم دان میکنم
چی کار دارید میکنید
چند نفری دانلود میکنید
سرعتم از 38 اومد روی 15
دارم خودمم دان میکنم
من تو 7 نسخه 7100 بازی می کنم مشکلی ندارم.
این بازی واقعا آدم رو در وهله اول جذب می کنه! نور پردازی خیلی خوبه، اما هنوزم مشکل اینکه بازیکن یهو استارت می زنه و از تو شیکم اون یکی رد میشه، وجود داره. البته بازی سخت تر شده، ولی خب همیشه نسخه جدید که میاد بازی برامون ناآشنا و سخته، باید در طول زمان قضاوت کرد.
وضعیت ورزشگاه و تماشاگرها هم خیلی خوبه. سیستم جدید گرفتن پنالتی هم جالبه، ولی زاویه نمایشش یه کم سخته!
امیدوارم زودتر پچ هایی بیاد که زمان و پنالتی نداشتن بازیها و این جور چیزها رو ادیت کنه ...
چند روز پیش قرار بود انجام بشه که شد خبرشم من توی تاپیک گذاشتم شما مگه ندیدی؟ کلی درموردش حرف هم زدیم پس بزار من چند نکته مهمشو بگم .
اول اینکه آدام پلی تستو 15 سپتامبر انجام داد و روز بعدش اومد و خلاصه تغییراتو نسبت به کد 70 درصدی ارائه داد .این کدی که آدام بازی کرده 90 درصدیه این دمویی که ما داریم بازی میکنیم آدام با توجه به چیزایی که کاربرا براش تعریف میکنن میگه حدود 75-80 درصدیه ( خودش ps3 داره و کامپیوترش برای این بازی زیادقوی نیست که با کامپیوتر بازی کنه و دمو رو بازی نکرده ) .
مهمترین نکته ای که آدام بهش اشاره کرد مساله زمان تاخیر یا همون response time هستش که میگفت نسبت به کد 70 درصدی خیلی بهتره شده اما هنوز جا برای بهتر شدن داره .
نکات دیگه ای هم بود که الان دقیقا حضور ذهن ندارم اما توی تاپیک هست .
راستی چرا نمیشه توی دمو گل زد تا الان شما تونستی گل بزنی ؟به نظر من علت اینکه نمیشه گل زد چند تا چیز میتونه باشه که یکی از مهمترین علتهاش همین response time هستش ( از این نظر میشه گفت این تاخیر بد هم نیست ) که تا میخوای تغییر مسیر بدی ( به خصوص تغییر مسیر 90 درجه ) مدافعین توپتو میگیرن و یا تا میخوای شوت بزنی تاخیر زمانی یا همون ریسپونس تایم اجازه بهت نمیده و مدافعین توپو میگیرن .علت دیگش عملکرد خوب مدافعینه , سیستم دفاعی بازی خیلی فرق کرده و مدافعین بهتر پوشش میدن و یک علت دیگه هم اینه که شوتها مثل 2009 خیلی تیز نیست و سرعتش به نظرم کمتر شده به همین خاطر دروازه بان بهتر ضرباتو مهار میکنه علاوه بر اینکه خود دروازه بان هم بهتر کار میکنه.
چند تا نکته دیگه از دمو دیدم یکی اینکه انیمیشن والی ها یا همون شوتهای سر ضرب بازیکنان خیلی دیدنی و چشم نوازه . نکته دوم اینکه کمتر میشه از ریباندها استفاده کرد چون دروازه بان کمتر توپو دوضرب میگیره این مساله توی نسخه 2009 خیلی زیاد دیده میشد که واقعا آزار دهنده بود .
اجازه بدین باز هم بازی کنم اصلا دوست ندارم با عجله و احساسی نظر بدم حداقل باید چند ساعت بازی کنم .
با بیشتر نظرات شما موافقم . یک کم استارت دویدن سریعه و مساله اینرسی زیاد رعایت نشده .درمورد اینکه الان بگیم سخته هم حق با شماست حداقل باید 10 ساعت بازی کنیم بعد در مورد سختی حرف بزنیم .
زاویه دوربین توی پنالتیها که خیلی خوبه تقریبا مثل 2009 هستش .پچ هم که اومده و میشه زمانو عوض کرد .
در ضمن من توی ضربات پنالتی 5-4 باختم .
Last edited by 4039; 18-09-2009 at 12:37.
سلام دوستان
من 70 80 صفحه رو دنبال کردم.
یه خواهش داشتم از دوستان تهرانی.اگه کسی دانلود کرده , اگه امکان داره write کنه تا ما هم که اینترنت ذغالی داریم و امکان دانلود نداریم بتونیم بازی کنیم.
از خجالتش هم در میاییم.
بابت پروبازیم معذرت میخوام
ممنون
منم دانلود کردم ، یه دست بیش تر نزدم ، اما تو همین یه دست با مسی یه لایی زدم (دکمه ی عقب ؛ بعد جلو) !
فیلمش اینجاس : 2.5 مگ بیش تر نیست (با دوربین از صفحه مانیتور فیلم گرفتم !!)
لینک :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خوب بچه منم به قولم عمل کردم
به نظر من گرافیک بازی پیشرفت قابل توجهی داشته و دروازبان ها هم خیلی پیشرفت داشتن .
ولی تنها چیزی که من بدم اومد این بود که داوری پیشرفت نکرده و بسیار حساس هست و تا می خوای توپ رو بگیری خطا میگیره .
این هم اولین اسکرین شات های من از بازی به صورت rar :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
من این پچ تایم رو ریختم و میشه با این پچ تایم رو تا 90 دقیقه افزایش داد . نمی دونم تو بازی اصلی هم میشه این تایم رو برای بازی در نظر گرفت یا نه؟ تو زمان ها 60 دقیقه و 90 دقیقه هم هستند که بالاتر از 30 دقیقه اند. البته وقتی گذاشتم رو 90دقیقه تو همون 4 دقیقه اول که تایم هم به صورت واقعی میره تونستم 3 گل بزنم. اگه قرار باشه اینطوری شه که تا پایان بازی بیشتر از 30 گل میزنم چون زمان به صورت واقعی حرکت میکنه.(این خوراک من و داداشمه که کل بازی داریم )راستی بازی همینطوری هم دونفره میشه فکر نکنم احتیاج به پچ باشه.
اینهم لینک مستقیمش چون خیلی ها با این اپلودر ها مشکل دارن
http:/talar.andysheh.com/attachments/Video006.mp4
چقدر بده توی اینجا نمیشه اپ کرد
کدوم رو به ماهم لینک بده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)