اینم اطلاعاتش از GSMArena :
نوکیا به جای اینکه یه هشت دیگه با زنون بزنه چه کارایی می کنه ...؟؟!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم اطلاعاتش از GSMArena :
نوکیا به جای اینکه یه هشت دیگه با زنون بزنه چه کارایی می کنه ...؟؟!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
CPU ش قوی تر شده ... 434 شده
هم این هم 5800 معمولی قوی شدن!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
توی عکس که نوشته Xperss MUSIC .نسخه جدید گوشی به زودی وارد بازار میشه!
Nokia 5800 Navigation Edition
پس این عکس مال همین هاست که داریم.
راستی یک سوال.
این نوکیا مپ چجوری کار میکنه.
تو گوشی من یک قسمت از ایران از بقیه جاها زوم بیشتری داره و جزییات بیشتری نشون میده.
با اینکه پروفایل اینترنتم هم تنظیمه و بقیه جاها جواب میده تو این برنامه میگه نمیتونه به اینترنت وصل بشه.
تو سایت نوکیا هم نقشه هاش پولی هست و نمیدونم نقشه ایران و شهرهاشو میشه از جایی تهیه کرد یا نه؟
سلام نوکیا مپس برای ایران به درد نمی خوره چون یه نقشه ناقص از راه ها رو داره فقط. ولی برای کشورهای دیگه خیلی کامله. من برای امارات رو دانلود کردم خیلی کامل بود.
با Nokia Map Loader می تونید نقشه هاش رو دانلود کنید. رایگان هستند.
آقا من پروداکت کد گوشیم رو عوض کردم ولی حالا که میخوام آپدیت کنم با خود گوشی میزنه هیچ آپدیتی وجود نداره چیکار کنم؟؟؟؟؟؟
ببشخید من تازه گوشی رو خریدم اما این شتابسنج چیه و چطور برنامه هارو ساین کنم
ورژن گوشیت چنده ...؟آقا من پروداکت کد گوشیم رو عوض کردم ولی حالا که میخوام آپدیت کنم با خود گوشی میزنه هیچ آپدیتی وجود نداره چیکار کنم؟؟؟؟؟؟
شما هنگام تغییر پروداکت مگه آپدیت نکردی ...؟ پس چه حوری کد پروداکت رو تغییر دادی ...؟
ببشخید من تازه گوشی رو خریدم اما این شتابسنج چیه و چطور برنامه هارو ساین کنم
برای فعال شدن شتاب سنج Rotate Screen رو باید فعال کنی ... برای دریافت Cert که برای ساین نیاز داری تو امضام هست برو اونجا ...!
ورژنش ۱۱ هست بعدش با برنامه nss پروداکت کدو عوض کردم ولی هرچی با خود گوشی سعی کردم آپدیت کنم نشد حالا اگر پروداکت کد بهتری هست بگید تا آپ کنم
خب به چه کد پروداکتی تغییر دادی ..؟
مشکلت رو دوباره اینجا مطرح کن تا همه چی سر جاش باشه و زودتر به جوابت برسی :
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)