اگه بخوای سرویست رو بالا ببری این امکان همیشه وجود داره چون داری پول بیشتری میدی، ولی برای پایین آوردن باید صبر کنی تا قرارداد قبلی تموم بشه بعد!
با احترام
تیم مدیریت انجمن
اگه بخوای سرویست رو بالا ببری این امکان همیشه وجود داره چون داری پول بیشتری میدی، ولی برای پایین آوردن باید صبر کنی تا قرارداد قبلی تموم بشه بعد!
من قبلا که 128 اکو داشتم رفتم اخرهای سرویس تغیرش دادم به 512 اکو...
نمیدونم از خودشان بپرس
هیچ وقت نباید اکانت یکساله گرفت
من امروز اینترنتی شارژ کردم 2 الی 3 دقیقه شد که اکانتم فعال شدلوووووول
دقیقا .... به خاطر همین من اشتباه دوستمو مرتکب نشدم ....هیچ وقت نباید اکانت یکساله گرفت![]()
نه والا خبر نداشتم، آخه زیاد پست نمیزنن ایشون، برای اولین بار بود پستشون رو دیدم.
دوست عزیز آرت هوم 64 هست،Art یک 128 هست. اگر سرعتتون معمولا رو 4-5 هست غیرعادیه، حتما با پشتبانی تماس بگیر، احتمالا خطت نویز زیاد داره.
تبریکات فراوان برای تجدید میثاق با شاتل!!!![]()
Last edited by ahriman323; 27-01-2009 at 13:01.
سلام به تمام شاتلیان محترم
من میخوام سرویس 128 با ترافیک 10 گیگ ماهی 29400 از شاتل بگیرم. اول اینکه من چون دانلود زیادی میکنم ، آیا تایید میشه (البته چاره دیگه ای هم نیست لطفا کلا بگید سرویس خوبیه ؟)
دوم اینکه میگن مودم combo داریم یک پورت لن و یک پورت usb با اینها میتونم دوتا کامپیوتر رو ساپورت کنم؟ راستی میگن 69 تومن بخرم ؟
ممنون.
من که یه ماهه گرفتم خوب بوده و راضی بودم
واسه مودم هم به طور همزمان نمی تونی از هر دو پورت استفاده کنی
یه کم گرون میدن من سیمفونی رو 40 تومن گرفتم اونم 2سال پیش
اتفاقاً برعکس ... من الان asus 602 دارم و هم به لپ تاپم وصل کردم هم به PC ... میشه از هر دو پورت همزمان استفاده کرد ... مودم هم asus 602 بگیر به قیمت 46 تومن ... نه بیشتر ... با art1 بترکونی تو یه ماه می تونی 32 گیگ دانلود داشته باشی ...![]()
دوستان شما با صفحه Premium Zone Login سایت رپیدشیر مشکل دارین؟؟
موفق باشین
آرش![]()
نه من مشکلی ندارم فکر نکنم دوستان هم مشکل داشته باشن![]()
هم اکنون 40 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 40 مهمان)