گاهی اوغات همچین اتفاقی میافته...
چرا؟
ممنون
گاهی اوغات همچین اتفاقی میافته...
چرا؟
ممنون
Norton Internet Security
norton antivirusکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام.
البته همیشه اینطوری نیست ولی روی بعضی از انواع مخرب خیلی درنگ میکنه.
مثلا موقع روبرو شدن با FakeAV ها معمولا آنالیزش طول میکشه.شاید دنبال ردپای به جامانده از ویروس میگرده.
ممکنه با بعضی از مخربها آشنایی قبلی نداشته باشه.پاکسازی این موارد هم اغلب طول میکشه.
سلام.
منم بالاترین امتیازی که از NIS گرفتم 180 بوده.
امید جان بعدا خودشون توضیح میدن اما فکر کنم ایشون یه آنتی لاگر هم نصب داشتن و همین قضیه تو نتیجه تاثیر گذاشته.
روی آیکن نورتون در Taskbar کلیک راست کنید و از اونجا گزینه View Recent History رو انتخاب کنید.
این سریع ترین راه برای نمایش پنجره History هستش.
یه لیست بازشو وجود داره .اگر گزینه Resolved Security Risks رو انتخاب کنید مخربهای پاکسازی شده رو نمایش میده.
گزینه های دیگری هم وجود داره و از اسمشون مشخصه که مربوط به کدام بخش هستن.
سلام.
این پدیده دلیل مشخصی نداره و میتونه مربوط به ویندوز هم باشه !
دستورات [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو دنبال کنید شاید کمک کنه.
از برنامه هایی نظیر CCleaner هم میتونید استفاده کنید.
NIS
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقا سریال 360 هم اگه بذارید ممنون میشم.
Category: Firewall - Activities
Date & Time,Risk,Activity,Status,Recommended Action,Category
2012/01/15 18:53:24,Info,"Rule \"Default Block Microsoft Windows 2000 SMB\" blocked (2.185.119.205, Port (445) ). Inbound TCP connection. ",Detected,No Action Required,Firewall - Activities
Rule "Default Block Microsoft Windows 2000 SMB" blocked (2.185.119.205, Port (445) ).<br> Inbound TCP connection. <br> Local address, service is (MS-4702C0890B13 (2.185.116.43), Port (445) ).<br> Remote address, service is (2.185.119.205, Port (4194) ).<br> Process name is "System".
این می تونه تاثیری تو قعط شدن اینترنتم داشته باشه؟
چون همزمان با قطعی تو نورتون نگاه می کنم این رو می بینم تو هیستوری !
---------- Post added at 07:17 PM ---------- Previous post was at 07:17 PM ----------
Category: Firewall - Activities
Date & Time,Risk,Activity,Status,Recommended Action,Category
2012/01/15 18:53:24,Info,"Rule \"Default Block Microsoft Windows 2000 SMB\" blocked (2.185.119.205, Port (445) ). Inbound TCP connection. ",Detected,No Action Required,Firewall - Activities
Rule "Default Block Microsoft Windows 2000 SMB" blocked (2.185.119.205, Port (445) ).<br> Inbound TCP connection. <br> Local address, service is (MS-4702C0890B13 (2.185.116.43), Port (445) ).<br> Remote address, service is (2.185.119.205, Port (4194) ).<br> Process name is "System".
این می تونه تاثیری تو قعط شدن اینترنتم داشته باشه؟
چون همزمان با قطعی تو نورتون نگاه می کنم این رو می بینم تو هیستوری !
درود.
آقا ویندوزی که قبلا ها استفاده میکردم رو بنا به توصیه دوستان عوض کردم؛ الان ویندوزش دست نخورده هست؛ تموم آپدیت ها و آپدیت های IE رو هم انجام دادم ولی اون مشکلی که گفتم هست.
یعنی وقتی یه پنجره ( 99.99 درصد مواقع هم فقط همین پی سی خودمون اینطوری میشه) رو میبندم ؛ تموم پنجره ها (تب هایی) که از همین پی سی ورلد بستم به ترتیب شروع میکنه پشت سر هم باز شدن![]()
توی کروم مشکلی نیست
مشکل از چیه ؟ کسی میتونه کمکی بکنه؟
سلام.
این مورد عادی هستش و برای هر کسی ممکنه پیش بیاد.
یکی از فوانین پیش فرض فایروال مربوط میشه به ویژگی SMB ویندوز که برای اشتراک فایل و پرینتر به کار میره.
غیر فعال کردن این بخش امکان پذیره ولی کار درستی نیست.با غیر فعال کردنش یه حفره امنیتی بوجود میاد!
ممکنه این مشکل از طرف ISP شما باشه.میتونید در موردش با بخش پشتیبانی صحبت کنید.
اگر لازم بود فایروال رو عوض کنید ولی به تنظیمات پیش فرض دست نزنید!
موفق باشید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)