بابا بذار تولید کنه آدم حداقل گوشی TV دار هم میخواد داشته باشه کره ایش رو داشته باشه! باز سامسونگ یک کم (فقط یک کم!) از این چینی ها بهتره!
بابا بذار تولید کنه آدم حداقل گوشی TV دار هم میخواد داشته باشه کره ایش رو داشته باشه! باز سامسونگ یک کم (فقط یک کم!) از این چینی ها بهتره!
در ادامه این دوتا اینو هم گفته! ترسیده حرفش درست نباشه ضایع شه
X2 possibly will be the last one WM from SE.
Sales forecast is bad (much worse than X1 was)
One WM products in development, have to be canceled.
Next year 4 Androids, 3-4 S60. So no place for WM. But untill the end of this year things could be totally different due to Bert team
همچنین گفته
feb'2010 most importaant for se announce, not earlier
سلام به همگی .
تاپیک مربوط به بحثی که Eldar گفته X2 آخرین WM سونی اریکسون هستش :
یعنی الان فقط hTc و سامسونگ ویندوز میزنن ؟ البته سامسونگم که داره میکشه بیرونکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
مخلصیم .
کلا یه خبرایی منم شنیدم که ویندوز موبایل داره به فا* میره ولی نمیدونم چه قدر خبرش موثق بوده.
امیر نمیدونی موقع وارد کردن یوزرنیم توی ubuntu جه طوری باید کیبورد رو انگلیسی کنم؟![]()
نه داداش امير سامسونگي! خيلي بعيد به نظر ميرسه!ممكنه به اين زودي ها ديگه وين موبايل نده ولي نه اين كه قطع كنه! من بعيد ميدونم!تاپیک مربوط به بحثی که Eldar گفته X2 آخرین WM سونی اریکسون هستش :
اون زرافش گرونش ميكنه! چون زرافه نشانه :ديبابا بذار تولید کنه آدم حداقل گوشی TV دار هم میخواد داشته باشه کره ایش رو داشته باشه! باز سامسونگ یک کم (فقط یک کم!) از این چینی ها بهتره!
هر كي يه خبري گذاشت تو هم قبلش يه خبرايي شنيده بودي! از صحتش هم مطمئن نبودي! :ديکلا یه خبرایی منم شنیدم که ویندوز موبایل داره به فا* میره ولی نمیدونم چه قدر خبرش موثق بوده.
اون از خبر توليد نشدن بيشتر گوشي هاي سيمبين
اينم از ويندوز موبايل !!!
چه خبر بابا ...نكنه همه رو ميارن به لينوكس !؟؟؟
شايدم به گوشي هاي بي سيستم عامل![]()
خیلی خوبه. بازگشت به دوران جاوا! D:
نه جدی گفتم علی. من معمولا وقتی چیزی میشنوم به کسی نمیگم تا صداش که در اومد رو میکنمهر كي يه خبري گذاشت تو هم قبلش يه خبرايي شنيده بودي! از صحتش هم مطمئن نبودي
اصلا به تو چه
منم یه خبرایی شنیدم...اون از خبر توليد نشدن بيشتر گوشي هاي سيمبين
اينم از ويندوز موبايل !!!
چه خبر بابا ...نكنه همه رو ميارن به لينوكس !؟؟؟
شايدم به گوشي هاي بي سيستم عامل![]()
ببین عشق من چه عکسایی میگیره (SATIO)
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)