فكر كنم اينجا ميتونى يه چيزاى رو پيدا كنى
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فكر كنم اينجا ميتونى يه چيزاى رو پيدا كنى
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام ...
اتفاقا همین امروز قصد خریدش رو برای یکی از اقوام دارم !
بعید می دونم این حرف واقعیت داشته باشه ! همیشه این مسئله رو در مورد HP میگن که داغ می کنه و ... ! اما واقعیت اینه که درسته به نسبت سایر برند ها شاید کمی بیشتر داغ میشه اما این داغ شدن هیچگونه تاثیری بر روی عملکرد سیستم ( هنگ ؟!! ) نداره !
در مورد باتری فکر کنم تا 3 ساعت رو نگه داره برای اینترنت با وایرلس . البته به عوامل زیادی بستگی داره و دقیق نمیشه گفت .
برای حمل و نقل هم با توجه به نوع طراحی و صفحه 15.6 سنگین هست اما سنگین شاید برای من یه معنی داشته باشه و برای شما یه معنیه دیگه
در ضمن ، شما می تونید یه پایه فن دار برای لپ تاپ بگیرید و بطور کل مشکل داغ شدن رو از بین ببرید !
Last edited by Mohammad; 12-05-2011 at 12:22.
سلام دوستان
به hp برای یه نفر گرفتیم مدل 6080se به قیمت 1365 با گارانتی خودشون نظرتون چیه در مورد مدل و قیمت؟
ممنون
مدل بسيار خوبي هست . قيمت مناسبي هم گرفتين . به نظر من تنها مشكلش دور هاردش هست كه ٥٤٠٠ هست .
سلام
بچه ها من چرا هرجایی میرم فروشنده ها از hp بد میگن..قضیه چیه...یکی یه نمودار نشون میده خرابی ها..یهو hp زده از همه برندها بالاتر...یکی داغ کردن دوباره hp رو فرستادن بالا..عجبببببب
با سلام
مشکل احساس ولتاژ ضعیف برق اطراف کیبورد 6090 از
چیست لطفا راهنمایی کنید
خوب بخاطر اینه که اطلاعاتشون به روز نیست !!!!
اچ پی قدیم ها خیلی داغ میکرد و مشکلات عدیده ای داشت اما الان دیگه اینطور نیست...فکر می کنم یه علت خرابی زیادش هم این باشه که مثلا لپ تاپ ایسوز نمایندگی رسمی داره و در صورت خرابی شما دستگاه رو می برید شرکت نه تعمیرگاه متفرقه پس کمتر تو دست تعمیرکارها میچرخه مگر بدون گارانتیش!!! اما مثلا اچ پی چون گارانتی نداره تو بازار ریخته و همه فکر میکنن خرابیش زیاده
زياد ديدم فروشنده هايي كه HP كار نميكنن دم از امار خرابي و ... ميزنن ! بگذريم از اينكه شايد امار واقعي چيز ديگه اي باشه اما اطرافيان رو كه ميبينم(از جمله خودم) هر كدوم HP دارن تا حالا مشكل خرابي نداشتن !
من خودم هم hp دارم و مشکلی نداشتم تا الان...ولی خیلی دیدم بد میگن از hp حالا موندم چرا
من از آمریکا خبر دارم همه از دل بد میگن HP مارک خوبی با خیال راحت بگیر . اگرم داغ کرد یه کول پد بنداز زیرش مثل من دماش از ۶۰ بالاتر نمیره (البته قبل خرید کول پد یه بر تا ۷۲ رفت که اونم چیز عجیبی نبود خیلی ازش کار گرفتم)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)