سلام
عکس زیر رو ببیند ...
این هنگامی رخ داد که وقتی تو VMWARE خواستم Ubuntu نصب کنم !
Loading رد میشه و بعدش اینطوری میشه ... میشه چیزی تایپ کرد ولی من نمیدونم چی تایپ کنم ...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
عکس زیر رو ببیند ...
این هنگامی رخ داد که وقتی تو VMWARE خواستم Ubuntu نصب کنم !
Loading رد میشه و بعدش اینطوری میشه ... میشه چیزی تایپ کرد ولی من نمیدونم چی تایپ کنم ...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کسی نمیتونه من رو در نصب Ubuntu کمک کنه >؟!
این شاید کمک کنهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چک کنید آیا این نسخه ی شما به صورت لایو بوت میشه و مشکلی نداره، گزارش کنید
سپاس
سلام دوستان
من یک سری برنامه برای اوبونتو دانلود کردم که همشون tar.gz هستند باید چیکار کنم که بتونم نصبشون کنم ؟
نسخه ای که من دارم استفاده میکنم نسخه ای هست که تو مجموعه های نرم افزاری موجوده ... مثل همین مجموعه کوانتوم ...چک کنید آیا این نسخه ی شما به صورت لایو بوت میشه و مشکلی نداره، گزارش کنید
سپاس
فکر نکنم لایو باشه...
تاپیک «فهرست مطالب تالار گنو/لینوکس» در انجمن وپست اول همین تاپیک رو ببینید احتمالا قبلا جواب داده شده
tar -zxvf pckg.tar.gz
بعد وارد دایرکتوری که استخراج شده بشید(pckg) و فایل README و INSTALL رو بخونید اما معمولا با این سه دستور نصب میشن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداگر حجمش درحد سی دی باشه لایو هست
سلام، من از ابونتو 9.10 و گراب 2 استفاده میکنم (نسخه 64 بیتی)، میخوام در گراب، ویندوز 7 به صورت گرینهی پیشفرض باشه. (چهارتا گرینه دارم که سهتاش مربوط به ابونتو هست و آخری ویندوز)
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
سلام. در فایل menu.lst خط default=X رو باید ویرایش کنید
جای X باید 3 بگذارید که میشه گزینه چهارم
سلام دوستان
این اولین ارسال من با اوبونتو 9.1 هست. من هم به جامعه متن باز اومدم.
مشکلی که الان دارم توی فایرفاکس هست که فونت های فارسی رو نمی تونه خوب نشون بده. یعنی بعضی حروف جدا از هم نشون داده میشن.
فونت های فارسی رو نصب کردم ولی بازم مشکل حل نشد. این مشکل توی حروف ب ی ت گ ک و ... دیده میشه.
چی کار باید بکنم؟
سوال دوم این که یه دانلود منیجر خوب برای اوبونتو معرفی کنید.
مرسی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)