ندیدی عکس بازرگانیو ؟؟
آخر کتاب تستاش من دیدم عکسشو
اون آخر برای تبلیغ سی دی آموزشی عکسش هست
ندیدی عکس بازرگانیو ؟؟
آخر کتاب تستاش من دیدم عکسشو
اون آخر برای تبلیغ سی دی آموزشی عکسش هست
برای خرید کتاب به این ادرس برید . پول رو دم در بعد از تحویل کتاب میدید. من چند بار خرید کردم . کتابفروشی تو اصفهانه . میتونید خرید انلاین بکنید . کتابهای امیدوار رو هم در بخش انتشارات اندیشه سازان و مبتکران بگردی پیدا میکنید. من که شماله از اصفهان تا رشت 3روزه با پست پیشتاز می اومد . شما ها اگه نزدیک ترید به اصفهان شاید زودتر هم بیاد
بیا سعید اتلتیکو :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من همین بعد از ظهر از ارومیه گرفتم.نوشته بود ویرایش سوم.حسابان عباس اميدوار رو از كجا ميخواي بگيري ؟ مگه الان گيرمياد ؟
--------------------------------------------------------------------------------------
کتاب تست برای شیمی بازرگان خوبه دیگه؟ چند جلده؟ برای پیش و 3 هم هست؟
اره شیمی بازرگان بهترین شیمی موجود در بازاره هم تست هم آموزش
اموزشش 4 جلده => شیمی 2،3،پیش1 و پیش2
تست هم دقیقا مثل آموزش 4 جلده![]()
اقای بازرگان اوی یکی از آموزشگاه ها تدریس دارن(تهران)
اسمشو نمیدونم(یادم نیست)
یکی از بچه ها رفته بود دیده بودش
![]()
اره شیمی بازرگان بهترین شیمی موجود در بازاره هم تست هم آموزش
اموزشش 4 جلده => شیمی 2،3،پیش1 و پیش2
تست هم دقیقا مثل آموزش 4 جلده
درسنامه های تست هاش کافیه دیگه؟ لازم نیست که آموزش هاش رو هم بخرم؟
و این که لازمه این شیمی 2 رو هم بخرم؟ مگه تو کنکور از شیمی 2 چی میاد که تو 3 و پیش نیست؟
تا جایی که میدونم خارج کشوره . از یکی شنیدم کاناداست.ولی خودم مطمئن نیستم
همونطور که دوستمون گفت باید اول مجاز به انتخاب رشته شین بعد توی انتخاب رشته این دانشگاه رو بزنین که البته تا جایی که من میدونم هزینش تقریبا معادل دانشگاه آزاده ضمنا توی مناطق آزاد مثل کیش و چابهار و ... هست خود کلاسا
همونطور که این ایمیل نشون میده مربوط به دامین سایت هست. وقتی سایتش کار نکنه ایمیلشم کار نمیکنه!
کدوم کتابا؟تست یا آموزش؟ من که ندیدم هرچند میدونم توی آموزشگاه هدف توی تهران تدریس میکنه. پارسال میگفتن از ایران رفته ولی یکی از بچه های فروم میگفت امسال توی همون آموزشگاه هدف داره تدریس میکنه
آموزشگاه هدف..اقای بازرگان اوی یکی از آموزشگاه ها تدریس دارن(تهران)
100% لازمه عزیزو این که لازمه این شیمی 2 رو هم بخرم؟ مگه تو کنکور از شیمی 2 چی میاد که تو 3 و پیش نیست؟فکر کنم بودجه شیمی اینجوریه 12تاشیمی2+12شیمی3+12تا شیمی پیش که یکی دوتا اینور اونور داره که کلا میشه 35 دسنامه هاش خیلی جامع و کامل به نظرم مشکلتو حل میکنه به نظرم بهتره اول سری تست کتاباشو بگیری اگه احساس کردی مشکلی داری میتونی آموزشش هم بگیری که احتمال وجود مشکل با این کتاب خیلی کمه
![]()
نه از اول ایشون تو ایران بودن یعنی اتفاقی افتاد که نمی تونم بگم که گفتن رفتن کانادا.
هزینه اش اندازه آزاد نیست خیلی خیلی خیلی بیشتره مثلا من 2 سال پیش هوافضا خواجه نصیر بین المللی قبول شدم نزدیک 40 میلیون شهریش می شد.
2 سال پیش دوستای من رفتن هدف ثبت نام کردن گفتن این آقا رو میاریم که نیوردن آخه دبیری که خصوصی بالای 200 تومن می گیره میره آموزشگاه تدریس می کنه؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)