مي گم چقدر گل زدن آسونه
به نتيجه اي كه من تو 5 دقيقه گرفتم دقت كنيد . البته درجه سختي نرمال (regular)
![]()
خدایی خیلی آماتوری کار کردی احتمالا با برنامه paint بوده![]()
مي گم چقدر گل زدن آسونه
به نتيجه اي كه من تو 5 دقيقه گرفتم دقت كنيد . البته درجه سختي نرمال (regular)
![]()
خدایی خیلی آماتوری کار کردی احتمالا با برنامه paint بوده![]()
حداقل اینطوری میکردی بهتر بود .
![]()
دوستان من یکی از پچها رو ریختم سرعت بازی و سرعت پاسها مثل 2008 شد اما بازم باختم
بچه ها تایپک شلوغه
اخر نتونستید گاف تکل خود به خودی رو برطرف کنید؟
سلام
ببینید بچه ها مشکل اینه که من فکر میکنم یه چیزی توگرافیک های ما با پرو همخونی نداره
حالا من یه روشی که بهتون می گم خیلی تاثیر داره و در سری های قبلی پرو هم همیشه استفاده می کردم و بازی خیلی روون می شد
(فقط تجربی هست)کلیک راست در دسکتاپ >Properties>Settings>Advanced>color Management
حالا با فشارadd یکی از رنگهای سیستم را انتخاب کنیدبعد apply رازده واین مراحل را طی کنید
درهمان جا تب......GeForceرا انتخواب کنید><start the nvida control panel
Adjust image settings with preview حال گزینه.... Use the advanced d3 راانتخواب و گزینه روبروی ان یعنی
Take me thereرافشار دهید><addحال به آدرس پرو رفته و روی آیکون پرو کلیک کنید در قسمت پایین تر همه گزینه ها در بالاترین سطح قرار دهید( رنگ همه پر رنگ شود )<(بجز Antialiasing Setting)که نیازی به تغییر آن نیست applay را زده و بقیه پنجره ها را نیز ok کنید و نتیجه را اعلام کنید اگر گرافیک نکشید میتوانید تک تک گزینه ها را تغییر دهید تا به نتیجه مطلوب برسید
oun pach ke logoharo avaz mikard kasi linke digei joz rapidshare nadare azash?
یه سوال داشتم
کسی میدونه مسابقات pes2009 تو تهران کی و کجا برگزار میشه؟
همون مسابقاتی که واسه تیم ملی هم انتخاب مبکنند رو میگم
هرکی اطلاعاتی راجع بهش داره اگه بگه ممنون میشم
دوستان سلام
من رو حتما شناختید. من همونیم که با یوزر pishmac0la به خاطر دعوا کردن با چند نفر از سایت اخراج شدم
امرو من خودم یه چیزی فهمیدم که خیلی به درد بعضیاتون میخوره.
با این کاری که بهتون میگم به احتمال 90 درصد گزینه wait for vsynk شما در ستینگ بازی روشن میشه.
راه حل:
1-کلیک راست روی صفحه دسکتاپ
2- گزینه nvidia display رو انتخاب کنید ( البته برای کارتهای گرافیک nvidia این رو نوشته )
3-برید قسمت screen resolutions &refresh rates
4-و از قسمت monitor setings اسکرین رفرش ریت خودتون رو بزارید سر 60 herts
امیدوارم به دردتون خورده باشه.
این رو خودم کشف کردم و با این کار گزینه wait for vsynk من روشن شد.![]()
یک گیم نتی هست تو بولینگ ابدو که روز های جمعه ها صبح مسابقات PES2009 وPES2008 برگزار میکنه اگه خوستید شرکت کنید برید به این آدرس
خیابون شریعتی [زیر پل صدر],مجموعه ی شهید چمران[بولینگ ابدو],گیم نت نما3
یادتون نره جمعه ها صبح مسابقاته اونم با ps3
برای انتخابی تیم ملی هم هنوز زوده پارسال که من تو اسفند ماه شرکت کردم اگر خبری بشه تو این سایت میزنه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لینک خرابه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)