سلام
چه جوری میشه رفت تو یه اتاق پر
mer30
سلام
چه جوری میشه رفت تو یه اتاق پر
mer30
سلام
دوستان چطوري ميشه بيشتر از 1000 نفر به ليست اضافه كرد ؟
سلام
مدتیه به محض ورودم به روم مسنجر هنگ میکنه
اول فکر کردم کسی داره اینکارو میکنه ولی با هر روم دیگه ای هم امتحان کردم همینطور بود
اگه راهی برای حل این مشکل میدونید بگید ممنون میشم
پچه ها فکرمیکنم علت سفید بودن صفحه چت ویندوز هست ، ویندوز من سونه البته من نمیدونم شما ازچه ویندوزی استفاده میکنید، بعد از اینم که دیدم این مشکل مثل اینکه راه حلی نداره VirtualBox رانصب کردم بعد یه ویندوز Xp روش ریختم فعلا تو اون به مشکل برنخوردم و راحت دارم کار میکنم
هنوز کسی راهی پیدا نکرده برای نشون ندادن پیغاما؟
سلام..
نمي دونم اين ترفند هنوز جواب ميده يا نه..
برای ورود به چت رومی که پر است یعنی 40 نفر در آن آن لاین هستند مراحل زیر را طی کنید:ابتدا یک چت روم بسازید تا هیچ کس داخل آن نباشد.
کد روبرو را در قسمت پیغام تایپ کنید [*] join/ ﴿که بجای [*] باید نام چت رومی که پر هست و قصد ورود به آن را دارید را وارد کنید.﴾
ممکن است با پیغامی که می گوید این چت روم پر است مواجه شوید. یک مدت صبر کنید دو باره کد بالا را وارد کنید این بار وارد چت روم پر خواهید شد!
---------- Post added at 05:16 PM ---------- Previous post was at 05:14 PM ----------
دوست من ؛ من هيچ جايي هيچ راه حلي براي اين كار نديدم..
---------- Post added at 05:18 PM ---------- Previous post was at 05:16 PM ----------
دوست من اطلاعات شما خيلي كمه..
شما يه ورژن ديگه رو تست كنيد.. و با يه آيدي ديگه بعيد مي رسه كه كسي شما رو بوت كنه..!
دیگه نمیشه تو یاهو روم ساختبرای ورود به چت رومی که پر است یعنی 40 نفر در آن آن لاین هستند مراحل زیر را طی کنید:ابتدا یک چت روم بسازید تا هیچ کس داخل آن نباشد.
کد روبرو را در قسمت پیغام تایپ کنید[*] join/ ﴿که بجای[*] باید نام چت رومی که پر هست و قصد ورود به آن را دارید را وارد کنید.﴾
ممکن است با پیغامی که می گوید این چت روم پر است مواجه شوید. یک مدت صبر کنید دو باره کد بالا را وارد کنید این بار وارد چت روم پر خواهید شد!
سلام به همگی دوستان...
دیگه دارم از دست یاهو مسنجر دیوونه میشم !
دیشب رفتم یه وبکم خریدم ! مدل: A4TECH PKS-732k
حالا وقتی که میخوام وب بدم برای طرف هیچ تصویری نمیره ! فقط یه صفحه سیاه نشون میده ! بعضی وقتا هم وقتی که طرف مقابل accept میکنه ، یاهوش ارور میده و میپره !
دوستان نمیدونن دلیلش چیه ؟
از Windows 7 32Bit استفاده میکنم ! درایور و برنامه هاشم نصبه و مشکلی نداره ! حتی باهشم فیلم ضبط کردم و عکس گرفتم ! فقط توی یاهو مشکل داره...
ورژن یاهو هم 10.0.0.1270 هستش !
همگی موفق باشین...![]()
با سلام
دوست عزيزم زماني كه ميخوايد وبكم بديد بايد اول داخل كنفرانس بريد و از اونجا ارتباط تصويري رو برقرار كنيد
موفق باشيد.
با ورژن 7 و 8 بدون نیاز به کنفرانس رفتن هم میشه وب و ویس داد..
بستگی به آی اس پی هم داره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)