همون مدل مودمو گرفتی ؟
میدونم هم روزانه برات مهمه هم شبانه اما بگو هر کدوم چند درصد برات مهمه ؟
شاتل
پرنیان نت
فن آوا
نداگستر
همون مدل مودمو گرفتی ؟
میدونم هم روزانه برات مهمه هم شبانه اما بگو هر کدوم چند درصد برات مهمه ؟
راستش از اون جایی که بچه عادلی هستم 50 50
برای مودمم به قصد خرید لینکسیس 120n رفتم بیرون ولی با تی پی لینکه 8960n برگشتم خونه
راستش این کم کردنه ساعته شبانه هم منو دو دل کرده اگه مثل اول از 1 شروع میشد خوب بود اینجوری فایلو میزاشتم واسه دانلود و لالا
ولی الان باید تا 2 بیدار نشست
خوب تعرفه های قبلیشونم هست 1 مگ 6 گیگ 53 تومن
در ضمن اگه با کامپیوتر میخوای دانلود کنی که میتونی تنظیم کنی که ساعت 2 روشن شه بعدم به idm بدی که 6 خاموش شه-دیگه میتونی 9 شب راحت بخوابی فقط باید بزنیش تو برقو بخوابی![]()
سلام دوستان !
سرویس Adsl برای پیش شماره 777 (منظقه استقلال میشه فکر میکنم) چی پیشنهاد میکنید ؟
من دانلود برام مهمه + قیمت
ممنون میشم کمک کنید...
سلام دوستان
میدونم اینجا جای پرسیدن این سوال نیست شما به بزرگی خودتون ببخشید
من چند وقتیه که دارم از اینترنت GPRS ایرانسل استفاده می کنم ولی همیشه این مشکل را دارم
وقتی دارم دانلود می کنم یا حتی برای سایت باز کردن هم این مشکل وجود دارد
مشکل:عدد های زیر Received و send اصلا عوض نمیشوند و در نتیجه ارور میدهد مانند شکل زیر:
مرور گر هم عوض کردم فایده ای نداشت
انتنم هم خوبه اصلا ضعیف نیست
برای مثال الان دارم دانلود می کنم ولی این مشکل به وجود آمده است:
لطفا راهنمایی کنید چگونه این مشکل را بر طرف سازم![]()
دانلود شبانه پیشگامان سرعت 1 مگ یا پارس آنلاین سرعت 256 البته اگه پول بیشتری داری که خوب 2 مگ و 1 مگ
---------- Post added at 02:49 PM ---------- Previous post was at 02:47 PM ----------
با گوشی هم که دانلود میکنی همین مشکلو داری ؟مدل گوشی رو لطف کن
کلا gprs یا edge ثبات نداره یهو سرعتت میره روی 25 یهو مشی .5 کیلوبایت
دوستان خسته نباشید.
یه سوالی پیشگامان 10 هزارتومان هزینه وصله اولیه از من گرفت ولی توسایتش برای مصارف خانگی ننوشته بود که ده تومن میگیره حالا سرم کلاه رفت یا از شماهم گرفته ؟
تازه به من گفت 5 روز طول میکشه که وصل شه ولی الان 10 روزشده هنوز وصل نشده .
ممنون از شما........دانلود شبانه پیشگامان سرعت 1 مگ یا پارس آنلاین سرعت 256 البته اگه پول بیشتری داری که خوب 2 مگ و 1 مگ
سرعت دانلود با 1مگ پیشگامان چقدره ؟
در بهترین وضع و بدترین؟
من گوشیم را با کابل به PC وصل می کنم و از طریق PC به اینترنت وصلم
مدل گوشیم Nokia N73
به نظر شما مشکل از کجاست؟؟؟؟
نه عزیزم ایین هزینه رانژه خطه که تمام شرکتا میگیرند و شرکتیو غیر شرکتی نداره
زنگ بزن 2230317 بخش فروش بگو چرا وصل نکردید
مودمتو روشن کن ببین چراغ اینترنتت(لینک) روشن میشه یا نه -از اینا بعید نیست رانژه کرده باشند استارت سرویستم خورده باشه ولی زنگ نزده باشند
---------- Post added at 12:09 AM ---------- Previous post was at 12:05 AM ----------
این سرویس های جدید رو کسی نداشته اما آقا سعید(کاربر همین فوروم که پیشگامان 1 مگ داره) از سرویس های قبلیش داشت 1 مگ از 1 تا 7 صبح میانگین 2.2 گیگ دانلود میکرد
یعنی از 2 تا 6 صبح بگو یه چیزی حدود 1.5 گیگ باید بتونی دانلود کنی البته بازم میگم هنوز معلوم نیست این سرویسا یهو تو زرد از آب در نیاد
روزانش هم که طبیعتا نباید افت سرعتی داشته باشی
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)