تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 311 از 2550 اولاول ... 2112613013073083093103113123133143153213614118111311 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,101 به 3,110 از 25500

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان شرقی

اگه نباشه جاش خالی می مونه dibagroup's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

یعنی چی اولین کسی که کانکت میشود؟
    من به شخصه تا حالا به این نوع ویروس بر نخوردم ولی فکر نمیکنم برای ویروس فرقی داشته باشه که ما صبا نت داریم یا همارا توربو یا ماکس 600 .
    در مورد اصل سرعت هم کمی بیشتر توضیح بدین ممنون میشم!
    پس یعنی الان روی 128 صبا که میده 14 تومن 2 مگ بازه؟؟
    بله الان سرعت 128 با سرعت 2 مگ كار مي كند كلا بدليل غير امن بودن سيستمهاي صبانت بنده خودم چندين مورد را ديدم كه گيگ طرف سريعا تمام شده در حالي كه خودش دانلود نكرده، به نظر شما چه چيزي باعث تمام شدن گيگ شده، البته دليل اينكار صبانت نداشتن توان كنترل پورتهاي خودش هست وگرنه هيچ وقت اينكار را نمي كرد كه سرعت به اين حالت بدهد درضمن اين يك روش هست كه شما گيگ خودتان را زود تمام كنيد تا سرويس خود را زودتر شارژ كنيد
    Last edited by dibagroup; 16-10-2009 at 22:59.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Amin.Senator's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تـــبـــريــــز

پيش فرض

دوستان يه سوال در حد تيم ملي
    من اگه بخوام شركتمو عوض كنم بايد پول رانژه رو دوباره بدوم؟

اين لايزر چه جورياس؟ اين برنزش خيلي قيمت مناسبي داره

ببخشيد دوتا شد

داره خودمونی میشه Bh_hellboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    شهر اولین ها

پيش فرض

بله الان سرعت 128 با سرعت 2 مگ كار مي كند كلا بدليل غير امن بودن سيستمهاي صبانت بنده خودم چندين مورد را ديدم كه گيگ طرف سريعا تمام شده در حالي كه خودش دانلود نكرده، به نظر شما چه چيزي باعث تمام شدن گيگ شده، البته دليل اينكار صبانت نداشتن توان كنترل پورتهاي خودش هست وگرنه هيچ وقت اينكار را نمي كرد كه سرعت به اين حالت بدهد درضمن اين يك روش هست كه شما گيگ خودتان را زود تمام كنيد تا سرويس خود را زودتر شارژ كنيد
    تمام تلاش سرویس دهندگان محدود هم همین مورد است.
    من هم شنیدم این مشکل رو ولی بیشتر افراد گفتند که به خاطر ضعف سیستم اکانتینگ بوده.
    در مورد عدم توانایی در کنترل پورتها با شما موافق نیستم چون دلیلی نداره صبا نت بیاد در چند شهر سرعت را افزایش بده که بعد نتونه کنترلش کنه یا نمیشه که به خاطر استفاده یک بدافزار از یک پورت کلا پورت رو بست به نظر من مسئول حفظ امنیت سیستم خود فرد است و لاغیر; یک نت اسپم مشکلات خیلی بیشتری میتونه برای فرد ایجاد کنه که 14 تومن قسمت کوچیکه اونه.
    Last edited by Bh_hellboy; 16-10-2009 at 23:39.

4. این کاربر از Bh_hellboy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

تمام تلاش سرویس دهندگان محدود هم همین مورد است.
    من هم شنیدم این مشکل رو ولی بیشتر افراد گفتند که به خاطر ضعف سیستم اکانتینگ بوده.
    در مورد عدم توانایی در کنترل پورتها با شما موافق نیستم چون دلیلی نداره صبا نت بیاد در چند شهر سرعت را افزایش بده که بعد نتونه کنترلش کنه یا نمیشه که به خاطر استفاده یک بدافزار از یک پورت کلا پورت رو بست به نظر من مسئول حفظ امنیت سیستم خود فرد است و لاغیر; یک نت اسپم مشکلات خیلی بیشتری میتونه برای فرد ایجاد کنه که 14 تومن قسمت کوچیکه اونه.
    بله اين درست هست تمام شركتها به نفع خودشان عمل مي كنند نه به فكر ما نيستن اگر راست مي گويند سرعت جستجو يا باز كردن صفحه را زياد كنند البته يك مسله هست كه قابل توضيح هست اين هم آن است كه صبانت در شهرهايي كه سرعت بالا فروخته سرعت را باز كرده و البته پهناي باند بيشتر و چرا به نام 2مگ نمي فروشد چون از نظر قانوني بايد جواب بدهد كه چرا براي خانگي دارد 2مگ مي فروشد و چرا 2 مگ فروخته چون درخواست 2مگ از ادارات داشته به خاطر همين خوب اين هم خودش روشي براي فروش هست ولي قابل اطاع دوستان بعضي از شركتها نيز روي سرويسهاي محدود خود مي خواهند اين كار را انجام دهند كه انشاءالله انجام مي دهند در مورد نرم افزار اكانتيگ هم بايد گفت چرا بايد اين اتفاق بيفتد من خودم ويروسي را نيز ديده ام كه اين كار را انجام مي دهد

داره خودمونی میشه Bh_hellboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    شهر اولین ها

پيش فرض

سلام دوستان
    این همارا باز هم صبح جمعه ای چشه ؟؟؟؟ به غیر از چند سایت مانند خود همارا و فارس نیوزو و از این سایتا سایتهای دیگر لود نمی شوند ؟
    دوستان محترم خبری دارند و یا نه ؟
    تایید میشه:43:
    البته از دیشب برای من این مشکل رغ داده.

داره خودمونی میشه arashrasa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تبریز

2

بله نماينده لايزر عوض شده است حتي سايت net4u.ir را بدون مطالعه و بررسي توي سايت جديد كپي كردن مراكز مخابراتي درست نيست همه غلط هست دوست عزيز شما توي بهار تجهيزات داريد يا شهريار
    اول بررسي كنيد بعد بدون اجازه كپي كنيد
    ---------- Post added at 05:08 PM ---------- Previous post was at 05:05 PM ----------
    Last edited by arashrasa; 06-04-2010 at 14:01.

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تبریز

11 لایزر

واقعا اين همه بدهي داشته لايزر كه بدهي ندارد چون من مي خواهم سرويس بگيرم مشكلي نداشته باشد

---------- Post added at 05:08 PM ---------- Previous post was at 05:05 PM ----------
    Last edited by arashrasa; 06-04-2010 at 14:01.

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تبریز

11 لایزر

دوستان يه سوال در حد تيم ملي
    من اگه بخوام شركتمو عوض كنم بايد پول رانژه رو دوباره بدوم؟

اين لايزر چه جورياس؟ اين برنزش خيلي قيمت مناسبي داره

ببخشيد دوتا شد

قیمت و نوع سرویس پشتیبانی و بقیه چیزهارو مقایسه کنین . تضمینی سرویس میتونم واستون بدم
    پول رانژ هم مهمون من
    Last edited by arashrasa; 17-10-2009 at 15:06.

10. این کاربر از arashrasa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

قیمت و نوع سرویس پشتیبانی و بقیه چیزهارو مقایسه کنین . تضمینی سرویس میتونم واستون بدم
    پول رانژ هم مهمون من
    واقعا چه باجنبه هست اين دوستون هم خيرات مي دهد هم قبول دارد كه تجهيزات ندارند هم بدهي ندارند چه خوب و عالي انشاءالله مشكل همه حل شود ولي خوب نيست كه يك دوست اينطوري رقابت كند كه وقتي از شركتي عقب افتاد بگويد بدهي دارد و مشكلات ديگر ...
    تبريز شهر بزرگي براي كاركردن هست و براي همه جا براي فعاليت وجوددارد
    موفق باشيد

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام دوستان امروز خبر جالبي دارم
    طبق اعلام دوستان در پارس آنلاين اين شركت نيز مانند صبانت در حال باز كردن پورتها تا 2 مگ مي باشد و براي تست مركز رحيميان را باز نموده است و به زودي تمام مراكز را باز خواهد كرد و براي اينكه خدايي نكرده مثل بعضي از شركتها پهناي باند كم نيارد اقدام به افزايش پهناي باند خود در تبريز نموده است.
    در ضمن نمايندگي جديد پارس كه همان net4u.ir با شماره تلفن پشتيباني 5549121 مي باشد به غير از پارس داره خدمات 040 تلفن بين المللي را نيز ارائه مي كند البته طبق اعلام خودشان به زودي IN را نيز راه اندازي خواهند كرد.
    اين طوري فكر كنم رقابت بسيار خوب و محكمي بين شركتها باشه البته قيمت مناسب و كيفيت خوب

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •