تا 13 تير ك مطمئنم ادامه داره چون دوستام تا اون موقع امتحان دارن
تا 13 تير ك مطمئنم ادامه داره چون دوستام تا اون موقع امتحان دارن
زمان ثبت نام و کنکورهای فراگیر تغییر کرد/ تقویم جدید کنکورهای فراگیرمعاون آموزش و سنجش دانشگاه پیام نور گفت: زمان ثبت نام و برگزاری کنکورهای دوره های فراگیر دانشگاه پیام نور بر اساس پیشنهاد این دانشگاه و موافقت اولیه سازمان سنجش آموزش کشور از سال جاری تغییر می کند اما تغییری در آزمونها نخواهیم داشت.
عبدالله معتمدی در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: براساس پیشنهادی که دانشگاه پیام نور چندی پیش به سازمان سنجش آموزش کشور در خصوص تغییر در زمان ثبت نام و برگزاری کنکورهای دوره های فراگیر مطرح کرد سازمان سنجش موافقت اولیه خود را با تغییر زمان ثبت نام و برگزاری این آزمونها اعلام کرد.وی افزود: طبق موافقت سازمان سنجش، ثبت نام داوطلبان دوره های فراگیر پیام نور در مقاطع کارشناسی پیوسته و ناپیوسته و همچنین کارشناسی ارشد در نیمه نخست مهر ماه سال جاری صورت می گیرد.وی در ارتباط با زمان برگزاری آزمون گفت: زمان برگزاری آزمون دی ماه خواهد بود اما جزئیات آن طی ماههای آینده اعلام می شود.معتمدی تاکید کرد: همزمان با تغییر زمان آزمون، هیچ تغییری در نحوه برگزاری آزمونهای فراگیر به وجود نخواهد آمد و همانند سایر آزمونهای فراگیر دوره های قبل برگزار می شود.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کسی اینجا فرهنگ و تمدن اسلامی امتحان داده؟
من احساس میکنم یادم رفت کد سری سوال رو پر کنم برای همین هنوز نمرم درج نشده و خطای خراب بودن کلید میده.
http://pnuna.com/newstext/1390/NewsID=8995.html
آره من امتحان دادم،چقدرم سخت بود. نمره من كه اومده
با سلام خدمت دوستان چند تا سوال دارم
اول اينكه طول مدت دوره تحصيل براي كساني كه معافيت دارند و 10 سال بيشتر شده چجوريه؟
دوم اينكه كارشناسي ارشد مجازي پيام نور چحوريه؟
بدون كنكوره؟ شهريش چحوريه؟
برای کد سری سوال نگران نباشید خودشون قبل اینکه بذارن رو دستگاه همه رو چک میکنن اگه نداشتته باشه میزنن .
اما واسه ارور نمیدونم
شما از قسمت اعلام نتایج امتحان میری ؟ اونجا که کد نداره کنار کد درس علامت سوال رو بزن لیست دروست میاد رو درس کلیک کن نمره ات ممیاد
سلام
دوستان من امروز کارت آزمون سراسریم رو پرینت گرفتم
من علاقمندی های پیام نور و غیرانتفاعی رو هم انتخاب کرده بودم و کارتشو دارم اما کارتی که فقط برای من پرینت گرفتن کارت ورود به جلسه ی سراسری بود.نباید کارتی در رابطه با پیام نور بهم بدن؟همین کارت کفایت میکنه؟تو نتیجه گیری نهایی پیام نور رو خودشون اضافه میکنن؟یعنی بعد اینکه نتایج کنکور اومد خودشون پیام نور و غیرانتفاعی رو اضافه میکنن و تاثیر میدن؟؟
ممنون میشم یکی جواب سوالام رو بده![]()
دوستان عزیز اگه من امسال کنکور پیام نور قبول بشم و از معافیت تحصیلی استفاده کنم میتونم سال بعد سال بعد کنکور بدم و سراسری قبول بشم و همزمان هم سراسری دولتی و هم پیام نور بخونم؟
ممنون![]()
Last edited by aristocrat; 26-06-2011 at 19:02.
نه نیاز نیست . اون واسه اینکه در زمان انتخاب رشته مطمئن باشی پیام نور هم جزو علاقمندی هات هست
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)