تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 311 از 905 اولاول ... 211261301307308309310311312313314315321361411811 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,101 به 3,110 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

ناظر بخش فنی و تخصصی انجمن اتومبیل kasra2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    من تجربه ی زیادی تو ماشین و مشکلاته ماشین ندارم

ماشین هم 405 مدل 90
    من بعد 20 تا 30 دقیقه استفاده از ماشین یه لحظه برای کاری نگه داشتم پیش دوستم
    که دوستم گفت ماشینت چه قدر گرمه خیلی گرما از زیرش میاد
    من خودمم چندبار برام پیش اومده امتحان کردم خیلی خیلی گرمه اگه کنار ماشین بمونی به طور واضح از زیر ماشین گرما رو حس میکنی
    این حرفو چند نفر دیگه قبلا هم بهم گفتن ولی جدی نگرفته بودم ( آخه عادیه ماشین کار کنه خب گرم میشه دیگه)
    ولی چون این چندمین باره که اینو بهم گفتن میخواستم از اساتید اهل فن بپرسم این قضیه عادیه؟
    یا مشکلی هست؟
    ممنون

+
    بعضی از اساتید نیستن ؟
    کجان؟
    دمای آمپر آبتون چقدره
    می تونید با دستگاه دیاگ دمای واقعی رو با دمای آمپر مقایسه کنید
    وقتی ماشین کار می کنه فن روشن می شه و این گرما حس می شه در هر حال حتما مطمئن شید چون اگه ترموستات خراب شه واشر سر سیلندر کار دستتون میده

2. 2 کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

1-
    2- آره همینطوره
    3-کفی رو که اطمینان دارم مشکل ایجاد نمیکنه - دیسک و صفحه رو هم باید ببرم نگاه کنن + سیم کلاچ
    4-اینم نمی دونم چطور باید بفهمم ؟؟
    5-بهترین پیشنهاد شما چیه واسه پارس ؟؟؟
    1- با 206و ... مقایسه کنید حتی پراید کشویی و ترمز دیسک این مدل ها همینه شما 206 رو با سرعت بالا هم دنده یک بذارید جا میره ( این کارو هییییییییییییییچ وقت امتحان نکنیدا)
    2- وقتی اینجوری شد به ماشین فشار نیارید و اگه میشه با دنده دو به مسیر ادامه بدین تا اینکه به زور دنده یک رو جا بزنید
    3-کفی بعضی وقتا حس نمیشه ولی کمک میکنه کلاچ ماشینتون کجا در گیر میشه یعنی چقدر بالا یا پایین عمل می کنه اگه سیم کلاچ موتاه با راد قابل تنظیم دارید اونو بالا تر بیارید تا شاید کمک کنه
    4- ماشین رو خاموش در دنده یک بذارید و حالا دسته دنده رو تکون بدین ببینید بدون اینکه خلاص شه چقدر بازی می کنه ( در بعضی موارد حتی شبیه ماشین خلاص میشه)
    5 - می گن توتال یا لیکومولی خوبه ببیند فورمولش W5 ؟؟؟؟؟ باشه نه 4 و مثلا 80-95 برزید نه 95-120
    6- طبق تجربه با چندین تا از این مدل موتور گیرباکس بیشتر این مشکل رو دارند و با هزینه دیسک و صفحه و باز و بست گیرباکس خرج رو دست خودتون نذارید ( حتی ممکنه وقتی ماشین سرد تره دنده 1 به دو که عوض می کنید صدای تق تقی هم به گوش برسه)
    7- خیلی حساس نشید

4. 2 کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوستان من ماشینم پراید هستش چند وقت پیش تصادف کردم که باعث شد کامل رادیاتور آب و کولر را عوض کنم و کولر را مجددا گاز کنم حالا مشکلی که برخوردم باهاش اینه که زمانیکه کولر ماشین را روشن میکنم و روی درجه 2 یا 3 میگذارم اساس میکنم از قدرت ماشین کم میشه و همچنین از شتابش
    و سرعتم افت پیدا میکنه ولی به محض اینکه خاموشش میکنم مشکل رفع میشه
    چیکار کنم اساتید؟
    تنظیم موتور و فیلر گیری
    چک کردن ف بنزین و شمع
    اگر خنک کنندگی کولر به اندازه کافی هست یا نیست؟
    ممکنه از سفتی تسمه گرفتگی لوله های گاز و یا جام بودن و سفتی کمپرسور باشه کولر سساز تست کنید

6. 2 کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ehsaaaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان پمپ هیدرولیک ماشینمون (206 تیپ 3)خراب بود تو تعمیرگاه مرکزی عوضش کردن از اون موفع فرمون خیلی نرم تر شده
    ولی الان از اطراف درب پمپ هیدرولیک یه کمی روغن میده،چند بار پاکش کردم بازم روغنی شده بود
    آیا روغن هیدرولیک زیاد ریختن؟! یا در خرابه؟
    چجوری این مشکل رو برطرف کنم؟
    با تشکر

حـــــرفـه ای heinrich_himmler's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

دوستان پمپ هیدرولیک ماشینمون (206 تیپ 3)خراب بود تو تعمیرگاه مرکزی عوضش کردن از اون موفع فرمون خیلی نرم تر شده
    ولی الان از اطراف درب پمپ هیدرولیک یه کمی روغن میده،چند بار پاکش کردم بازم روغنی شده بود
    با تشکر
    درب رو که باز کنی یه گیج اندازه گیری بهش وصله. یه حداقل و یه حداکثر روی اون گیج مثل گیج روغن مشخصه. روغن حداکثر باید تا اون علامت حداکثر باشه و اگه بیشتره پس روغن زیاده. اگه سطح روغن مناسبه دربش مشکل داره.

9. 2 کاربر از heinrich_himmler بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

دمای آمپر آبتون چقدره
    می تونید با دستگاه دیاگ دمای واقعی رو با دمای آمپر مقایسه کنید
    وقتی ماشین کار می کنه فن روشن می شه و این گرما حس می شه در هر حال حتما مطمئن شید چون اگه ترموستات خراب شه واشر سر سیلندر کار دستتون میده
    دمای آمپر آب معمولیه زیاد نیست
    باشه باید ببرم واسه دیاگ
    مرسی

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

با تشکر
    اول بايد اندازه روغن رو ببينيد، اين كار رو زماني بايد انجام بديد كه ماشين مدتي حركت كرده و موتور و متعلقات اون( و البته پمپ هيدروليك فرمان) گرم شده باشه.
    بعد در زمان توقف، فرمان را يكبار كاملا به چپ و راست بچرخانيد تا پمپ بيشترين مقدار روغن رو از داخل مخزن به مدار هيدروليك بفرسته، و سپس با باز كردن درب مخزن، و نگاه به گيج ، مقدار صحيح روغن را ببينيد.
    درب داراي يك بخش لاستيكي گرد در قسمت پايين خودش است كه به نوعي مانع رسيدن و انتشار روغن به سمت بالا و محل درب ميشه. گاهي اين قسمت خراب و يا اصلا وجود نداره( ممكنه درب كهنه براي اون گذاشته باشن).

12. 3 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

دوستان دوتا سوال اگه زود بهم جواب بدین ممنون میشم
    من لنت هام تمومه دیگه
    1 _ فردا میخوام برم لنت هامو عوض کنم یه لنت خوب برای 405glx چیه؟ + قیمتشو بگین که فردا زیادی بهم نگه
    2_ لاستیک های فابریک که ایران خودرو رو ماشیناش میذاره ( بیشتر منظورم 405 ) تا چندهزار میشه ازش استفاده کرد؟ حدودا
    من الان حدود 24 هزار رفتم 2 تا چرخ جلو زیاد ساییده شده ولی لاستیکهای عقب شرایط خوبی داره

(من فردا صبح میرم برای تعویض لنت اگه یکی امشب بهم جواب بده عالی میشه)
    مرسی

حـــــرفـه ای heinrich_himmler's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

من لنت هام تمومه دیگه
    1 _ فردا میخوام برم لنت هامو عوض کنم یه لنت خوب برای 405glx چیه؟ + قیمتشو بگین که فردا زیادی بهم نگه
    2_ لاستیک های فابریک که ایران خودرو رو ماشیناش میذاره ( بیشتر منظورم 405 ) تا چندهزار میشه ازش استفاده کرد؟ حدودا
    من الان حدود 24 هزار رفتم 2 تا چرخ جلو زیاد ساییده شده ولی لاستیکهای عقب شرایط خوبی داره

مرسی
    معمولا لنت تکستار میندازیم حدود 80 تومن لنت جلو قیمتشه. حالا چیز دیگه هم شد اشکال نداره، در مورد لاستیک هم اگه حاد نیست میتونی جای لاستیکای جلو و عقبو عوض کنی و بازم کلی استفاده کنی اما اگه می خوای بخری استاندارد پژو 14/175 هست سایزش اما من معمولا خودم 14/185 میندازم. اگه وضعت خوبه می تونی لاستیک خارجی بگیری مثل مکسس یا اگه خیلی اوضات توپه میشلن. اگه نه من کویر و یزد تایر رو پیشنهاد میدم. بد نیستن. من خودم انداختم راضیم.

15. 3 کاربر از heinrich_himmler بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

من لنت هام تمومه دیگه

مرسی
    دوست عزیز بستگی داره کجا باشید یه زمان لنت تکستار خوب بود ولی نمی دونم یگه گیر بیاد یا نه من خودم آخرین باز لنت ایتالیایی خریدم که خوبه
    مصرف لنت و لاستیکتون برا 24 هزار زیاد بوده احتمالا ترمز یاد می گیرید
    من لنت رو حدود 40000 و لاستیک رو البته درست نیست ولی 5.5 سال بعد اونم بخاطر سفر عوض کردم مهم اینه که چه مارکی براتون گذاشته اگه بریجستونه که معمولا اون یا بارز میندازن تا 3 سال جواب میده اگه میگید خیلی ساییده شده میتونید یه جفت بگیرید مثل خودش عوض کنید
    در ایرانی ها هم یزد از همه بهتره

17. 2 کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •