خوب من همون مسیر رو میرم ولی مشکلی هست که اصلا فایل ها نیست و همه پوشه های 1 کیلو بایتیه..
خوب من همون مسیر رو میرم ولی مشکلی هست که اصلا فایل ها نیست و همه پوشه های 1 کیلو بایتیه..
حجمشون بر اساس همون حجم دانلود شده است هنگام دانلود فایل ها به چند تکه تقسیم میشن و هر فایل در این جا یک تکه است البته در هر پوشه.
سلام
چطوری فرمتAPK اندروییدی رو به نرم افزار IDM اضافه کنم ؟ نمیخام فایرفکس داون کنه
تنظیمات > نوع فایل > توی کادر بالا APK رو اضافه کن !
![]()
دوستان چند وقتیه IDM بعضی لینکهایی رو که مستقیم کردم وقتی به انتهای دانلود میرسه تقریبا 2 ثانیه مونده قطع میشه و وقتی Resume رو میزنم بدون هیچ پیغامی میره دوباره از اول شروع به دانلود میکنه....الان 600 مگ رو مستقیم کرده بودم دوباره همین کار رو کرد....مشکل کجاست؟
مشکل از کرک برنامه هست !
یه سری بود که کلا ورژنش مشکل داشت ! با اینحال از نسخه 6.12 استفاده کنید و از نسخه های کرک شده استفاده کنید !
![]()
اساتید قبلا میرفتم مثلا فیس بوک روی یک کلیپ کلیک میکردم پیغام برای دنلود با استفاده از دانلود منیجر میومد ولی الان هرچی میزنم کلیپ تا اخر نشون میداد ولی پیغام دانلود نمیاد مشکل چیه؟
این که یک پیغام برای دانلود میاد الیک افزونه هست که همراه IDM برای مرور گر نصب میشه.ممکنه این افزونه رو غیر فعال یا پاک کرده باشید یا IDM با مرور گر شما سازگار نیست.
حالا دوستانی که با دو نرم افزار کار کردن IDM بهتره یا FLASHGET ؟
چرا تو تاپیکی به این مهمی هیچکی جواب نمیده
منم با idm یه مشکل خیلی جدی دارم که خیلی رو اعصابه مشکل اینه که چرا من که extention idm رو کرومم نصبه چرا همه فایلارو خود این دانلود منیجر مزخرف کروم شروع به دانلودشون میکنه فقط خواهشا نگین که نمیدونم کلیک راست بزنم بزنم دانلود با idm تورو خدا یه راه حل درست بدین که دانلودام خودبهخود با خود این idm شروع شه تو قسمت اپشن idm هم تیک کروم رو که مربوط به دانلود اتوماتیک هست فعال واسه تنظیمات idm ingrection هم تیک alow in incogito هم زدم دیگه نمیدونم چه کنم تورو خدا کمک کنین ویندوز هم عوض کردم باز درست نشده اخه این idm چه مرگشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)