با سلام
اینم تاریخچه روند تکامل شرکت کسپرسکی که از ویروسی شدن کامیوتر Eugene Kaspersky در سال 1989 شروع شد
و اینم جناب Eugene Kaspersky
![]()
با سلام
اینم تاریخچه روند تکامل شرکت کسپرسکی که از ویروسی شدن کامیوتر Eugene Kaspersky در سال 1989 شروع شد
و اینم جناب Eugene Kaspersky
![]()
سلام
دوست عزیز من هیچ ویروسی روی سیستم شما نمی بینم .اینهایی که کاسپرسکی گزارش کرده است ویروس
نیستند بلکه آسیب پذیری های موجود در سیستم عامل و نرم افزارهای شما (Vulnerability ) هستند که به زبان ساده تر
همان حفره های امنیتی موجود در نرم افزارهای امنیتی یا سیستم عامل است که اغلب در نرم افزارهای اپدیت
نشده وجود دارد و سیستم شما را مستعد هک شدن توسط افراد مهاجم می کند .مثلا شما از نسخه قدیمی
نرم افزارهای حاوی Flash و نیز نسخه قدیمی نرم افزار Nero استفاده می کنید.
در ضمن لطفا هنگام آپلود عکسها ابتدا آنها را فشرده کنید ( با فرمت JPG یا PNG ) تا سرعت لود شدن صفحات را به
ویزه برای کسانی که از اتصالهای Dial-up استفاده می کنند کاهش نیابد.
آقا یه سوال ... من نسخه های اینترنت رو دانلود کنم بهتره یا نسخه اصلی رو بخرم ؟ نسخه اورجینال خود شرکت 1 ساله برای یک کامپیوتر 36 تومان ... خودشون میگند نسخه اصلی تمام لایسنس ها رو پوشش میده ... چی کار کنم ؟
سلام.
من از KIS 2009 استفاده میکنم.یه بار سیستمم رو چند روز پیش فول اسکن کردم و کلی فایل تحت عنوان ویروس شناسایی کرد که توی پوشه های System Volum Information درایوها بودن و همه رو حذف کرد.پدیروز ویندوزمو عوض کردم و دوباره KIS 209 رو نصب کردم و بازم فول اسکن کردم و در کمال تعجب دیدم که بارم تعداد زیادی از این دسته فایلها توی همون مسیرها شناسایی کرد.جریان چیه؟اینا واقعاً ویروس هستن؟
اینم عکسش:
Last edited by KING iMAN; 09-07-2008 at 09:45.
با سلام
نسخه های اینترنت (از نظر ستاپ) با نسخه اصلی فرقی ندارند
و شما حتی بعد از خرید بسته نرم افزار احتمال با ستاپ قدیمی روبرو می شی که برای بروز کردنش قاعدتا باید بیایی و از سایت کسپر نسخه جدید رو دانلود کنی
اونچه که در خرید انتی ویروس به شما داده می شه لایسنس 1 ساله استفاده از آنتی ویروس (اگر نسخه آنتی ویروس رو خریده باشید) یا اینترنت سکیوریتی (اگر اینترنت سکیوریتی رو خریده باشید) است.
بله مسلما خرید یک لایسنس 1 ساله بسیار کار خوبی است هم از نظر اخلاقی و هم از نظر حفظ امنیت و کم شدن دردسر برای پیدا کردن کلید های جدید.
اگر فایروال جداگانه دارید لایسنس آنتی ویروس رو بخرید و اگر نه لایسنس اینترنت سکیوریتی رو بخرید که کمی گرانتر از آنتی ویروس است.
مطمئن شوید لایسنسی که می خرید برای نسخه های 8 (یا همون2009) هم کار کند که قاعدتا هم باید چنین باشد.
شرکت آوارژنگ ارائه دهنده لایسنس های اصلی این محصول است.
من حدود 7-8 ماه پیش لایسنس اینترنت سکیوریتی 7 رو خریدم که الان رو نسخه 8 هم کار می کنه و نزدیک 120 روز ازش مونده
با این کلید می تونید تو سایت کسپر برای خودتون یه پروفایل هم درست کنید تا در صورت داشتن سوال بتونید با نام کاربری و پسوردتون لاگین کنید و سوالتون رو بپرسیدو 24 ساعت بعد جواب رو دریافت کنید
البته الان یه کم سرشون شلوغ شده و دیرتر جواب می دن قبلا خیلی سریعتر جواب می دادن
موفق باشید
سلام. چرا کسپر اسکی دیگه اون دقت سابق رو نداره؟!!! ویروس های قدیمی رو شناسایی نمی کنه!!! تازه بعضی از ویروس های ایرانی رو هم نمی شناسه!!!
سلام
من وقتی میخوام سایت kavkiskey رو بیارم این پیغام رو میده :
![]()
شرکت کسپر فکر کنم یه مشکلی در رابطه تزریق تروجان به سیستم ها
در این سایت پیدا کرده و اون رو ممنوع کرده.خود سایت مذکور این حرف رو رد کرده
و گفته اصلا همچین چیزی نیست و کسپر دچار اشتباه شده.
البته خدا می دونه شاید کسپر می خواد با این کارش این سایت رو بد جلوه بده
تا Key هاش همین جوری پخش نشه و کسپر ضرر کنه.
شما برای استفاده از سایت Kavkiskey کسپرسکی رو ببندید و بعد از استفاده از این سایت دوباره
فعالش کنید.
سلام
من با ورژن 2009 این محصول مشکلی دارم که با ورژنهای قبلی نداشتم
اول اینکه می خوای اسکن رو متوقف کنی باید پدر خودت و سیستم رو در بیاری تا متوقف شه
از اون مهمتر اینکه وقتی فایلهای الوده رو شناسایی می کنه (قسمت بالیی پنجره اصلی قرمز میشه و پیشنهاد fix it now میده ) از راههای پیشنهادی خودش هیچ کاری نمیشه کرد یعنی وقتی روی neutralize all در سربرگ اول و یا روی disinfect all در سربرگ دوم کلیک می کنم هیچ اتفاقی نمیفته
باید منتظر بشم پنجره پاپ اپ سیستم ترای بیاد بالا وبعضی از فایلها حذف یا ... بشن که اون هم در مورد همه فایلهای شناسایی شده اتفاق نمیفته
الان هم دو روزه پنجره اصلی رنگش قرمزه
باسيام
من دو سوال دارم اول اينكه من روي لينك اينترنت سكيوريتي8.0.0.357 كليك كردم وآنرادانلودكردم چرابالاي آن مينويسد2009 وسوال دوم اينكه درورژنهاي6 و7 گزينه ايي بودبراي كنترل رجيستري مثلااگرمن نرم افزاري رادراستارت آپ قرارميدادم وياازاستارت آپ ويندوزحذف ميكردم ازمن سوال ميكردكه دررجيستري ميخواهدچنين تغييري انجام شودشمااجازه ميدهيدياخير. ميخواهم بدانم اين امكاندرورژن8 هموجود دارديااينكه دركدام قسمت است چون ظاهركاسپرباورژنهاي 6 و7 خيلي فرق كرده.
متشكرم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)