آقا یه آمپلی خوب پیشنهادبدید برای باند آلپاین یک جفت باندSPR-69C
100وات RMS
300وات PEAK
4 اهم-60هرتز-27 کیلو هرتز
آقا یه آمپلی خوب پیشنهادبدید برای باند آلپاین یک جفت باندSPR-69C
100وات RMS
300وات PEAK
4 اهم-60هرتز-27 کیلو هرتز
می بینی !
یه ماه شد !
البته تو این مدت خیلی تحقیق کردم و کلی صدای ساب ها رو گوش کردم !
به این نتیجه رسیدم ساب هایی که خیلی می لرزونن و تو کوبش ضعیف هستن ، تو بلند مدت واقعا" فاجعه هستن !
حالا موندم ، یه ساب که تو کوبش هم خوب باشه ولی صداهای پائین رو هم خوب جواب بده ، چی بگیرم ! اگر 12 باشه که بهتر ، ضمنا" زود هم راه بیوفته ، از اونجائی که یه آمپ ارزون به دستم رسید ، یه مقدار می تونم بیشتر رو ساب هزینه کنم ! پیشنهاد جدید چیه ؟![]()
سلام
قیمت الان و به روز
718EX
SPS600C
INFINITY 7541
SUB T4 12
PCX 1000D
ممنون میشم.
نظرتون رو هم راجع به 6975 V2 بگید آیا از 718 بهتره؟
Last edited by isbn; 26-06-2010 at 12:37.
چراکسی جواب نمیده یه آمپلی برای باند آلپاین SPR-69C پیشنهادبدید مشخصات درسایت پاپ استریوترجیحا برند آلپاین و سانداستریمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آیا این آمپلی جواب میده MRP-T222 مشخصات درسایت پاپ استریوکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
برای پژو206 تیپ 2 با ظبط usb و mp3 میخواستم باند روی طاغچه عقب ببندم .
میخواستم دوستان راهنماییم کنن که چه نوع باندی و چه مدلی تا قیمت زیر 100 تومان میتونم بخرم که کیفیت بهتری داشته باشه .
مرسی
آقا ما یه 141 داریم . بانداش خوبه ولی ضبطش سونیه قدیمیم هست . ازینا که چنجر داره . یه ضبط میخواستم پیشنهاد بدید حدود قیمت تا 150 تومن کیفیت صداش خوب بشه .
سلام دوستان
دو سال پیش رو پخش پایونیر 3050ub باند p953بستم . وقتی نصاب باندا رو امتحان کرد اصلا بیس نداشت وگفت باید آمپ ببندی تا صداش در بیاد .الان که آمپ ساند استریم pcx 2/350بستم باز باندها بیس و ویبره ندارند وفقط صدا قویتر شده است . من تنظیمات آمپ و پخش را دقیقا طبق راهنمای دوستان دیگری که همین سوال را داشته اند انجام دادم وکاملا مطمین هستم که تنظیمات درسته. با این وجود باندها رو باز کردم و روی ماشین دوستم که باند 718کنوود و آمپ5203 بسته بود امتحان کردم اما باز باس نداشت وصدایش معمولی بود در صورتی که صدای باند 718نسبت به باندهای من خیلی عالی بود .با توجه به اینکه یه نصاب دیگه فقط با شنیدن صدای باندها گفت باندا خرابند آیا ممکنه حرفش درست باشه ودر این صورت من چه کاری میتونم بکنم. اینم میدونم که دیگه نمیتونم این باندارو تو بازار شهرستان پیدا کنم
سلام
به نظر من يه جفت DLS 1073 و آمپ اينفينيتي 7541ميتونه هم كيفيت و هم باس خوبي رو بهتون تحويل بده. البته بگ برق و هزينه نصب رو هم بايد در نظر بگيري.قيمت دقيق ندارم و لي شايد كمي بيشتر از 400 بشه ولي ارزش داره.
مبارك باشه،صدا راضي كننده هست؟
در مورد تنظيم سيستم آخرين پست اين تاپيك رو مطالعه كن:
محل نصب تيوترها مناسبه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Aux يعني كمكي. يه آپشن هست براي استفاده از دستگاههاي خارجي.مثلا قديمها پخشهائي كه كاست پلير بودند رو از طريق جك AUX و اتصال يه ديسك من ،ميتونستيد موزيك با كيفيك CD تو ماشين گوش بديد.الان با توجه به امكانات داخلي پخشها زياد استفاده نداره.
به اينجا مراجعه نمائيد:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدخير ،اين آمپي كه انتخاب كرديد براي درايو كردن اسپيكرتون ضعيفه.
ميتوني كن وود مدل Kac-6203 يا جي وي سي مدل KS-AX4302 بگيري.من توصيه ميكنم بيشتر هزينه كني و يه امپ بهتر مثلا اينفينيتي 7541 بگيري
4250SDاز برند پايونير
اسپيكر بدون امپليفاير كه صداي خوبي هم بتوني ازش بگيري چيز گوش گيري نميشه پيشنهاد داد. في رو بيار بالا
به نظر من يه جاي كار ميلنگه!از اول كه خريدي اينطور بود؟آك گرفتي؟شايد از كراس اوورش باشه كه البته بعيد ميدونم!
Last edited by hamidR15; 27-06-2010 at 11:46.
کسی نیست مرا یاری دهد؟
سلام
718 كه خيلي كم شده،و گير نمياد
SPS600C قيمت 110،000 تومن
INFINITY 7541 قيمت حدود 220-30
PCX 1000D اگر آمپ PDX 1.1000 آلپاين منظورت هست،780،000 تومن
ساب رو نميدونم
Last edited by hamidR15; 29-06-2010 at 07:46.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)