تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 311 از 2365 اولاول ... 2112613013073083093103113123133143153213614118111311 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,101 به 3,110 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

داره خودمونی میشه sajjadesi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

آقا یه آمپلی خوب پیشنهادبدید برای باند آلپاین یک جفت باندSPR-69C
    100وات RMS
    300وات PEAK
    4 اهم-60هرتز-27 کیلو هرتز

داره خودمونی میشه vahoa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ااا شما هنوز دنبال ساب میگردی؟؟
    با بودجه شما میشه rfw12 گرفت 80 تومنه 600 واتی هم هست! با باکس بزرگ میشه ویبره ی خوبی ازش گرفت.
    راستی یه چیزی بگم تو رنج قیمت یعنی 80 تا 120 هر سابی بگیری بعد از یه مدت دلتو میزنه! پس با یه ساب ارزونتر شروع کن بعد به فکر ارتقاع باش.
    می بینی !

یه ماه شد !

البته تو این مدت خیلی تحقیق کردم و کلی صدای ساب ها رو گوش کردم !

به این نتیجه رسیدم ساب هایی که خیلی می لرزونن و تو کوبش ضعیف هستن ، تو بلند مدت واقعا" فاجعه هستن !

حالا موندم ، یه ساب که تو کوبش هم خوب باشه ولی صداهای پائین رو هم خوب جواب بده ، چی بگیرم ! اگر 12 باشه که بهتر ، ضمنا" زود هم راه بیوفته ، از اونجائی که یه آمپ ارزون به دستم رسید ، یه مقدار می تونم بیشتر رو ساب هزینه کنم ! پیشنهاد جدید چیه ؟

آخر فروم باز isbn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام
    قیمت الان و به روز
    718EX
    SPS600C
    INFINITY 7541
    SUB T4 12
    PCX 1000D
    ممنون میشم.

نظرتون رو هم راجع به 6975 V2 بگید آیا از 718 بهتره؟
    Last edited by isbn; 26-06-2010 at 12:37.

داره خودمونی میشه sajjadesi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

چراکسی جواب نمیده یه آمپلی برای باند آلپاین SPR-69C پیشنهادبدید مشخصات درسایت پاپ استریو
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ترجیحا برند آلپاین و سانداستریم
    آیا این آمپلی جواب میده MRP-T222 مشخصات درسایت پاپ استریو
    کد:

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض بهترین باند برای پژو 206 چیه ؟

سلام
    برای پژو206 تیپ 2 با ظبط usb و mp3 میخواستم باند روی طاغچه عقب ببندم .
    میخواستم دوستان راهنماییم کنن که چه نوع باندی و چه مدلی تا قیمت زیر 100 تومان میتونم بخرم که کیفیت بهتری داشته باشه .
    مرسی

اگه نباشه جاش خالی می مونه pooria_googooli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    کاشان

پيش فرض

آقا ما یه 141 داریم . بانداش خوبه ولی ضبطش سونیه قدیمیم هست . ازینا که چنجر داره . یه ضبط میخواستم پیشنهاد بدید حدود قیمت تا 150 تومن کیفیت صداش خوب بشه .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

سلام دوستان
    دو سال پیش رو پخش پایونیر 3050ub باند p953بستم . وقتی نصاب باندا رو امتحان کرد اصلا بیس نداشت وگفت باید آمپ ببندی تا صداش در بیاد .الان که آمپ ساند استریم pcx 2/350بستم باز باندها بیس و ویبره ندارند وفقط صدا قویتر شده است . من تنظیمات آمپ و پخش را دقیقا طبق راهنمای دوستان دیگری که همین سوال را داشته اند انجام دادم وکاملا مطمین هستم که تنظیمات درسته. با این وجود باندها رو باز کردم و روی ماشین دوستم که باند 718کنوود و آمپ5203 بسته بود امتحان کردم اما باز باس نداشت وصدایش معمولی بود در صورتی که صدای باند 718نسبت به باندهای من خیلی عالی بود .با توجه به اینکه یه نصاب دیگه فقط با شنیدن صدای باندها گفت باندا خرابند آیا ممکنه حرفش درست باشه ودر این صورت من چه کاری میتونم بکنم. اینم میدونم که دیگه نمیتونم این باندارو تو بازار شهرستان پیدا کنم

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان من يك هديونيت 7150 دارم. مي خواستم براي ماشين ريو يك سيستم كيفيتي قدرتي راه اندازي كنم و يك باند و آمپلي بدون ساب تا سقف 400000 تومان بگيرم. لطفا" بهترين پيشنهادي كه مي تونين بهم بدين چيه و آيا باندي هست كه بدون آمپلي در ولوم بالا كيفيت صداي عالي داشته باشه و يا با آمپلي ببندم بهتره. با تشكر
    سلام
    به نظر من يه جفت DLS 1073 و آمپ اينفينيتي 7541ميتونه هم كيفيت و هم باس خوبي رو بهتون تحويل بده. البته بگ برق و هزينه نصب رو هم بايد در نظر بگيري.قيمت دقيق ندارم و لي شايد كمي بيشتر از 400 بشه ولي ارزش داره.
    سلام

بالاخره سیستم توصیه شده رو نصبیدم!:

hu:pioneer 7150
    amp for spk and comp: infinity7541a
    amp for sub : kenwood 8105d
    spk: kenwood 718 hq
    comp: alpin sps 600c
    sub: swe 1242

هر چند هنوز نتونستم با تنظیماتش ورر برم ( تنظیماتش خیلی با پخش قبلیم (جی وی سی ) فرق میکنه ) ولی در کل راضیم

چند نکته

1. نصابه با این که چند ساله داره کار میکنه با دیدن سیم گیج 2 کپ کرده بود (اگه گیج صفر رو ببینه چی مگه )

2. با شنیدن صدای این سیستم ادم به گفته دوستان پی مببره<<<< 718 =قدرت و بیس ( در حد خودش )

کامپوننت=تفکیک صدا

3. همین امر باعث میشه برای این که تو ماشین صدا یکنواخت باشه (از عقب به گوش نرسه ) fader رو باید 6 درجه به سمت جلو تنظیم کرد

و در اخر یک سوال

برای در اوردن صدای سیستم (در حدی که ساب خودشو نشون بده ولی صدا از بیرون ماشین با پنجره بسته شنیده نشه ) نیازه که ولوم رو به 27-28 رسوند

ایا این حالت جزو خصوصیات این سیستم هست یا از تنظیم گین امپ هست

راستی در مورد نصب توییترها هم اونا رو با نوار چسب دوطرفه به پایین ستونهای جلو وصل کرد ( اخر شب شده بود و دیگه حوصله نداشت )

با ت
    مبارك باشه،صدا راضي كننده هست؟
    در مورد تنظيم سيستم آخرين پست اين تاپيك رو مطالعه كن:
    کد:
    محل نصب تيوترها مناسبه.

با سلام

این aux

در ضبط pioneer چیست و چه کارهای میشه باهاش کرد .

با تشکر
    Aux يعني كمكي. يه آپشن هست براي استفاده از دستگاههاي خارجي.مثلا قديمها پخشهائي كه كاست پلير بودند رو از طريق جك AUX و اتصال يه ديسك من ،ميتونستيد موزيك با كيفيك CD تو ماشين گوش بديد.الان با توجه به امكانات داخلي پخشها زياد استفاده نداره.
    اقا باند کدنس کجا گیر میات ؟
    بهترین مدلاشو با قیمت اعلام کنید
    به اينجا مراجعه نمائيد:
    کد:
    چراکسی جواب نمیده یه آمپلی برای باند آلپاین SPR-69C پیشنهادبدید مشخصات درسایت پاپ استریو
    کد:
    ترجیحا برند آلپاین و سانداستریم
    آیا این آمپلی جواب میده MRP-T222 مشخصات درسایت پاپ استریو
    کد:
    خير ،اين آمپي كه انتخاب كرديد براي درايو كردن اسپيكرتون ضعيفه.
    ميتوني كن وود مدل Kac-6203 يا جي وي سي مدل KS-AX4302 بگيري.من توصيه ميكنم بيشتر هزينه كني و يه امپ بهتر مثلا اينفينيتي 7541 بگيري
    آقا ما یه 141 داریم . بانداش خوبه ولی ضبطش سونیه قدیمیم هست . ازینا که چنجر داره . یه ضبط میخواستم پیشنهاد بدید حدود قیمت تا 150 تومن کیفیت صداش خوب بشه .
    4250SDاز برند پايونير
    سلام
    برای پژو206 تیپ 2 با ظبط usb و mp3 میخواستم باند روی طاغچه عقب ببندم .
    میخواستم دوستان راهنماییم کنن که چه نوع باندی و چه مدلی تا قیمت زیر 100 تومان میتونم بخرم که کیفیت بهتری داشته باشه .
    مرسی
    اسپيكر بدون امپليفاير كه صداي خوبي هم بتوني ازش بگيري چيز گوش گيري نميشه پيشنهاد داد. في رو بيار بالا
    سلام دوستان
    دو سال پیش رو پخش پایونیر 3050ub باند p953بستم . وقتی نصاب باندا رو امتحان کرد اصلا بیس نداشت وگفت باید آمپ ببندی تا صداش در بیاد .الان که آمپ ساند استریم pcx 2/350بستم باز باندها بیس و ویبره ندارند وفقط صدا قویتر شده است . من تنظیمات آمپ و پخش را دقیقا طبق راهنمای دوستان دیگری که همین سوال را داشته اند انجام دادم وکاملا مطمین هستم که تنظیمات درسته. با این وجود باندها رو باز کردم و روی ماشین دوستم که باند 718کنوود و آمپ5203 بسته بود امتحان کردم اما باز باس نداشت وصدایش معمولی بود در صورتی که صدای باند 718نسبت به باندهای من خیلی عالی بود .با توجه به اینکه یه نصاب دیگه فقط با شنیدن صدای باندها گفت باندا خرابند آیا ممکنه حرفش درست باشه ودر این صورت من چه کاری میتونم بکنم. اینم میدونم که دیگه نمیتونم این باندارو تو بازار شهرستان پیدا کنم
    به نظر من يه جاي كار ميلنگه!از اول كه خريدي اينطور بود؟آك گرفتي؟شايد از كراس اوورش باشه كه البته بعيد ميدونم!
    Last edited by hamidR15; 27-06-2010 at 11:46.

9. 3 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز isbn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام
    قیمت الان و به روز
    718EX
    SPS600C
    INFINITY 7541
    SUB T4 12
    PCX 1000D
    ممنون میشم.

نظرتون رو هم راجع به 6975 V2 بگید آیا از 718 بهتره؟

کسی نیست مرا یاری دهد؟

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    718 كه خيلي كم شده،و گير نمياد
    SPS600C قيمت 110،000 تومن
    INFINITY 7541 قيمت حدود 220-30
    PCX 1000D اگر آمپ PDX 1.1000 آلپاين منظورت هست،780،000 تومن
    ساب رو نميدونم
    Last edited by hamidR15; 29-06-2010 at 07:46.

12. 3 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •