باید user فعال بشه
تو ساعت اداری زنگ بزن پشتیبانی بگو چراغ ADSL روشن شده user رو فعال کنید.
تو چند دقیقه حل میشه![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
باید user فعال بشه
تو ساعت اداری زنگ بزن پشتیبانی بگو چراغ ADSL روشن شده user رو فعال کنید.
تو چند دقیقه حل میشه![]()
واسه منم همین طوری بود البته من فومن هستم زنگ زدم به شرکت گفتن خطت رو مخابرات هنوز active نکرده بعد خودشون تماس گرفتن گفتن خطت اماده است.یه سوالم داشتم از دوستان رشتی روزا ping اندیشه عالی اما دقیقا از 1 شب به بعد هم ping هم سرعت دانلود افتضاح میشهاینم تست سرعتم 128 5gدارم.
![]()
دوستان کسی اطلاع داره که میانگین سرعت در شب ها چقدر باید باشه ؟؟؟![]()
نه خونه نمیان..
تو که زنگ میزنی از همونجا وصل میکنن..
فقط فردا زنگ بزن و بگو که چراغ ADSL روشن شده و ثابت مونده.. خودشون دو زاریشون میفته..
مال منم دقیقا مثل مال تو شده بود زنگ زدم گفتم چراغش ثابت مونده و error میده بازم که رفت یه چیزی رو نگاه کرد و همونجا گفت خطت راه افتاده برو حالشو ببر..
مبارکه..
فردا که وصلش کردی همون اول یه فایل حدود 10 مگابایتی رو دانلود کن و بعدش بگو به خودت که عجب اشتباهی کردم تاحالا ADSL نداشتم !!!![]()
سرعت زمانی فرق می کنه که اکانت شما نامحدود باشهقاعدتا باید با هم فرق داشته باشن اما ظاهرا اینطور نیست ، من هم 128 هم 256 و هم 512 رو داشتم تو خط 2 که با همدیگه فرق داشتن ولی بازم با 512 سرعتم تو شبا از 100 بالاتر نمیرفت، در حالیکه سرعت 128 بعضی از دوستان تو شبا به 200 هم میرسه، نمیدونم مشکل از کجاست
اگه واسه شما فرقی ندارن ، خوب اگه از ماه بعد 128 بگیرین که به صرفه تر واستون
اگه اکانت محدود داری ، چه 128 باشه چه 256 سرعت همونه ، فقط محدودیت دانلود تفاوت داره
با توجه به اینکه 1 تا شرکت بیشتر مجوز PAP ندارند این شرکت اندیشه از کدومشون سرویس میگیره که انقدر طرفدار داره؟
آقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شما کدوم سرویس رو دارید و چقدر پول بایتش میدی شبانه چقدر دانلود می کنید؟
128 سه گیگ دارم و 15500 میدم..
سرعت شب و روزم زیاد فرقی نداره.. والا مقدار دانلود رو نمیدونم چون هر شب حدود 3-4 تا فیلم میذارم دانلود بشه و نمیدونم کی دانلودش تموم میشه که بخوام حساب کنم..
اما اگه بخوام حدود بگم -- اگه تا صبح پای سیستم بشینم احتمالا حدود 3-4گیگ میگیرم..
آقا دمت گرم....الان زنگیدم....2سوته! وصلش کردن....
مبارکه دااشی..
اون جمله رو به خودت گفتی ؟؟![]()
آره...نه یکبار....1000بار...![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)