مانگای 599 هم اومد. اصل حال گیری بود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مانگای 599 هم اومد. اصل حال گیری بود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه مسخره !!!! خدا این کیشیموتو رو لعنت که که این کار رو کرد ... 600 قسمته ملت رو سره کار گذاشته .. به خاطر چی .. یه عقده کودکانه !!!!مانگای 599 هم اومد. اصل حال گیری بود
خاک تو سره ساسوکه اگه به حرف های این گوش بده ..
کاش اون راسنگان که زد ، صورتش رو می پوکوند که از شرش راحت بشیم .. خیلی لووس شد .. اصلا حال نکردم ...بعد چرا همش عکس بود یه خط نوشته هم نداشت !
مثلا اون ماسک گذاریش دیگه چه صیغه های ابود .. من فکر می کردم اون ماسکه حداقل یه چیزی داره !!!
من موندم چطور ایتاچی این رو نفهمید که از کاکاشی خیلی سر تر هستش !
گند زد به همه چیز رفت ..اهههههههههههههههههه
مانگا که به اصطلاح فلش بک بود . مثلا داشت خاطرات اوبیتو رو نمایش میداد از اون زمانی که بچه بود و توی میناتو و همتیمی کاکاشی و رین بود.
ما یک عمری با این شخصیت توبی حال کردیم که اینطوری مرموزه و همین جذابیتش من رو به سمت اون کشونده بود ولی کیشی یکدونه تمیزش رو برامون کنار گذاشته بود .
به هر حال امیدوارم این وسط یک اتفاقی بیافته و حداقل از نظر ذهنی و روحی اوبیتو نباشه .
من که حالم بد شد![]()
این رو توی پیج فیس بوک گذاشته اند .. فقط می تونم بگم که تا الان بیش از 1 میلیون نفر توی ژاپن گفته اند که اگه توبی همون اوبیتو باشه دیگه مانگای ناروتو رو نمی خونن !!!
خداییش خیلی ستم هستش ..
اصلا جور در نمیاد ..
خیلی ها هنوز تو شوک هستند !!
دست کیشیموتو درد نکنه که از بعد از ظهری مارو اینجوری تو کف گذاشت !!!
ولی اینها همش حدسیات هستش .. شاید هم خودش باشه .. کسی چه می دونه !!
فقط من موندم چطور کاکاشی برای رفتن به یه بعد دیگه باید بره توی مانگیکو و کامویی بزنه ولی این توبی یا هر کی که هست بدونه اینکه چشم هاش برن توی مانگیکو میتونه بره یه بعد دیگه ؟؟؟
ربطی به چاکرا نداره چون چشم ها فقط توی حالت مانگیکو می تونن یه کار خفن انجام بدن و در حالت سه خال فقط می تونن گنجوتسو و نینجوتسو و تایجوتسو رو کپی کنن ...
این چشم توبی هم خودش یک رازه .. کسی تا حالا دیده اصلا چشم هاش برن توی حالت مانگیکو ؟؟؟
من هم خودم رو خفه کردم بس که به این مورد اشاره کردم . حتی توی انیمه هم نشون داد که وقتی توبی حمله میکنه به کونوها , کاکاشی و گای از افراد بزرگسال دور و بر خودشون از نظر فیزیکی ضعیفتر و ظریفتر هستن.
ولی توبی بدن یک فرد بالغ رو داره . حالا چطوریه که توبی میشه شخصی به اسم اوبیتو ؟!
امیدوارم مانگای هفته بعد در مورد هویت توبی باشه و خیلی چیزها باید مشخص بشه . اگه کیشی نتونه جواب درست و حسابی بده من هم مانگا رو میبوسم میذارم کنار.
دیدید گفتم ولی با توجه به اون عکس آخر که kortol گذاشته منم حالم گرفته شد.
در مورد عکسی که جناب کورتول گذاشتن باید به این نکته اشاره کنم که قدرت هاشون هیچ فرقی نکرده با هم (چشمی) و در مدت 7 سال اوبیتو جهشی به بزرگی مادارا داشته که حتی میناتو ازش میپرسه فقط یه نینجاس که میتونه همه این کارا رو بکنه.تو مادارایی؟؟ اینقدر پیشرفت از آدمی که نصفش له شد بعیده مگر اینکه یکی دیگه هم پشت قضیه باشه و به نظر من این تموم ماجرا نیست و باید منتظر مانگاهای بعدی باشیم.(کیسامه هم اونجایی که توبی ماسکشو کنار میزنه بهش میگه میزوکاگه 4 و یا بهتر بگم همون مادارا)
یادم نیست درست اما توی خاطرات کیسامه که داشتن تو اون جزیره ازش میکشیدن موهای توبی بلند نبود؟؟؟
منم خیلی حالم گرفته شد چون داستان اوبیتو و مرگ اون به نظر من یکی از احساسی ترین و قشنگ ترین داستان های مانگا بود که من خودم اشکم داشت در میومد و با برگشتن دوباره اوبیتو اون داستان احساسی زیبا هم خراب شد.
من فکر میکردم توبی یا ماداراس یا برادر اون که اینقدر قدرت داشت و میخواست از کونوها انتقام بگیره با اومدن مادارا کم کم داشتم مطمئن میشدم که توبی داداششه اما حیف که با زنده شدن اوبیتو همه چی خراب شد.البته بازم میگم احتمالا دست یکی دیگه هم تو کاره و شاید این واقعا اوبیتو نباشه باید منتظر موند و دید!!!
خدا بگم چیکارت کنه کیشی که با احساسات میلیون ها نفر اینجوری بازی میکنی!!!!![]()
مادارا زمان حمله توبی به کونوها اصلا زنده نبوده . اگر هم زنده بوده باید سنش زیادتر باشه . مادارا هم وقتی ادو شد دقیقا به همون صورتی بود که در جنگ با هاشیراما حضور داشته .
پس اون کسی که به کونوها در 16 سال پیش حمله کرده مادارا نبوده و همین توبی بوده .
حالا چطوری میشه که توبی (اوبیتو) 15 -15 ساله به اندازه یک انسان بالغ رشد کنه در حالی که همی تیمی اون کاکاشی هنوز یک نوجوانه ؟!
امیدوارم کیشی جواب مناسبی برای این پرسش ها داشته باشه.
به نظر من یکی از بدن اوبیتو استفاده کرده ..
با توجه به شارینگان اوبیتو و فرستادن به بعد دیگه شاید فهمیده که چه چشمی داره و از اون استفاده کرده ..توبی توی یه ازمایگاه نشون داد که چقدر شارینگان داره و خوب معلومه که خوب هاش رو برای خودش گلچین میکنه ..شاید دلیل نگه داشتن ساسوکه هم این بوده که چشم هاش رو بعدا برداه ر ولی خوب چشم اوبیتو به نظر من قوی تر هستش !!! اون حتی می تونه اماتراسو رو هم بفرسته یه بعد دیگه !! یا کل سوسانو رو با جاش بفرسته بره .. مثل مبارزه توی جلسه کاگه ها .. حتی ادم زنده رو فرستاد رفت !!!
البته یادمون نره که توبی توی مبارزه با کونان یه ایزاناگی زد و یه چشمش از بین رفت .. اون هم چشمی که باهاش نگاه نمی کرد یعنی یه چشم شارینگانی دیگه داشت که ازش استفاده نمی کرد در صورتی که اوبیتو یه چشم بیشتر نداره ..
ممکنه که قدرت اون چشم چیز دیگه ای بوده و بی ارزش بوده برای همین چشم اوبیتو رو برداشته و زده به خودش نتونسته دوتاش رو پیوند بزنه چون اوبیتو یه چشم بیشتر نداشت ..برای همین هم چشم خودش رو زیر یه ماسک پنهان کرد .. در ضمن اوبیتو اینقدر تنفر از کونوها نداره که بخواد 2 سال بعد از جنک نابودش کنه !!! اونم با کنترل کیوبی !!! ..
اما از لحاظ قیافه من اصلا نظری ندام ..
به نظر من یکی هستش که داره از بدن اوبیتو سوء استفاده میکنه .. مرگ اوبیتو خیلی دردناک بود ولی چیزی در مورد بعدش نمی دونیم ..
شاید این هم یکی از گره های داستان باشه ..
اگه این شخص اوبیتو باشه باید داستان رو تموم شده دانست چون دیگه چیزی برای پنهان کردن وجود نداره و فوقش توی 20 تا مانگا تموم میشه اما اگه اوبیتو نباشه باز میشه یه 100 تایی مانگا ازش بیرون داد !!!
اقا کسی به این توجه کرده توی این مانگا !!! چقدر جدیدا داره سوتی میده کیشیموتو !؟!!؟!؟زمانی که با کاکاشی رفتند جنگ کاکاشی جونین شده بود ولی این مبارزه چونین ها هستش .. تا اون زمان میناتو که هوکاگه نبود و حتی قهرمان جنگ هم نشده بود ..فقط معروف بود به برق زرد کونوها .. توی جنگ حتی با این رایکاگه هم جنگید .. در صورتی که هوکاگه ها خیلی کم از دهکده بیرون میرن چه برسه به خط مقدم !!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)