تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 311 از 800 اولاول ... 211261301307308309310311312313314315321361411 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,101 به 3,110 از 7992

نام تاپيک: بررسی سوالات و رفع مشکلات و نکات سیستم عامل ویندوز

حـــــرفـه ای Masоud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام
    من چند وقتی هست سیستم اتورانم کار نمیکنه! یعنی هر CD رو میزارم خودش اجرا نمیشه، چیکارش باید بکنم؟!!
    سلام

برو تو Run و بنویس regedit.

سپس این مسیر رو برو :

HKEY_LOCAL_MACHINE > System >ControlSet001 > Services > Cdrom

بعد روی Cdrom کلیک کن.

در سمت راست روی AutoRun کلیک کن و مقدارش رو به 1 تغییر بده.

خارج شو و سیستم رو ری استارت کن.

موفق باشید

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به همگي . وقتي سيستم رو روشن ميکنم پيغام ميده که ويندوز رو نميشناسه و وقتي هم که سي دي ويندوز رو ميزارم ميبينم که فورمت درايوها رو نميشناسه يعني unknown ميزنه . با ويندزو لايو ميام بالا همه چي سر جاي خودشه و هيچي پاک نشده اما حتي موقع نصب دوباره هم ورژن قبلي رو نميشناسه . تا حالا 3 بار اين اتفاق برام افتاده و با وجود اينکه اطلاعات را روي هارد دارم مجبور همه هارد رو دوباره فرمت کنم . از دوستان کسي هست که بتونه کمکم کنه ؟؟شنيدم که با يکي از تولزهاي سي دي هايرن ميشه فورمت رو دوباره برگردوند . لطفا کسي اگه در اين مورد اطلاعاتي داره کمکم کنه .
    سلام.
    مشکل شما سخت افزاری هست.
    راه حل:

تمام اتصالات سیستم تون رو به مدت 2 یا سه ساعت از هم جدا کنید. (اعم از کابل های هارد دیسک.)
    حتی رم ها و باتری بایوس رو هم خارج کنید.

بعد از گذشت دو ساعت، همه چیز رو وصل کنید و سیستم رو روشن کنید.
    به BIOS برید. در ستون سمت راست، گزینه های Load Safe و Load Fail رو اجرا کنید و yes بزنید.
    همه چیز رو با زدن کلید F10 ذخیره کنید و سیستم رو ریستارت نمایید.
    خواهید دید که همه چیز سر جاشه.

(از این موارد به ندرت پیش میاد، ولی مطمئن باشید که راه حلش همونه)

موفق باشید
    Last edited by tohidkh; 29-06-2009 at 19:46.

حـــــرفـه ای Legend's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Endadah

پيش فرض

سلام
    بچه ها من ویندوز عوض کردم...نمیدونم چیکار کردن باهاش..! الان alt+ctrl+delete که میزنم میگه:

تسک منیجر از طرف ادمین غیر فعال شده...چجوری فعال کنم؟

ممنون، شاد باشی

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    بچه ها من ویندوز عوض کردم...نمیدونم چیکار کردن باهاش..! الان alt+ctrl+delete که میزنم میگه:

ممنون، شاد باشی
    سلام.
    سیستم شما به ویروس Win32.Sality.aa آلوده شده که با عوض کردن ویندوز هم از کار نمیافته.
    برای از بین بردن اون ویروس به پست زیر مراجعه کنید.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    به یاد داشته باشید که بعد از انجام دادن تمام مراحل گفته شده، آخرین مرحله، برای از بین بردن این ویروس، فرمت کردن درایوی که ویندوز دارده (به صورت Full Format) و نصب ویندوز جدید هست.

موفق باشید.

5. این کاربر از tohidkh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Masоud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام

ممنون، شاد باشی
    سلام

یونس جان احتمالا سیستمت ویروسی شده که Task Manager رو غیز فعال کرده.

پس اول با یه آنتی ویروس قوی و آپدیت شده سیستمت رو Full Scan کن بعد مراحل زیر رو طی کن :

برو تو Run بنویس : regedit

بعد مسیر زیر رو دنبال کن :

HKEY_CURRENT_USER -> Software \ Microsoft \ Windows \ CurrentVersion \ Policies \ System

بعد در لیست سمت راست دنبال DisableTaskMgr بگرد و با دبل کلیک کردن روش مقدارش رو به 1 تغییر بده.

پنجره رو OK کن و سیستم رو Restart کن.

7. این کاربر از Masоud بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال farhad_s5's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان من ویندوزم رو عوض کردم و وقتی زبان فارسی رو اضافه کردم ، برای تایپ حرف پ باید کلید \ رو بزنم در صورتی که ویندوز قبلیم ` بود!!!!

برای تایپ حرف ژ هم باید کنترل با ز رو بگیرم!!

آیا این اشکال هست؟!! میشه این و رفع کرد؟!

حـــــرفـه ای Legend's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Endadah

پيش فرض

سلام.
    سیستم شما به ویروس Win32.Sality.aa آلوده شده که با عوض کردن ویندوز هم از کار نمیافته.
    برای از بین بردن اون ویروس به پست زیر مراجعه کنید.

کد:
    به یاد داشته باشید که بعد از انجام دادن تمام مراحل گفته شده، آخرین مرحله، برای از بین بردن این ویروس، فرمت کردن درایوی که ویندوز دارده (به صورت Full Format) و نصب ویندوز جدید هست.

موفق باشید.
    خیلی ممنون دوست من
    اما مشکل من خیلی اساسیه...

نه کاسپر اسکای و نه هیچ آنتی ویروسی واسم نصب نمیشه...نصبم بشه اجرا نمیشه...!!!!

چاره چیه؟

سلام

یونس جان احتمالا سیستمت ویروسی شده که Task Manager رو غیز فعال کرده.

پس اول با یه آنتی ویروس قوی و آپدیت شده سیستمت رو Full Scan کن بعد مراحل زیر رو طی کن :

برو تو Run بنویس : regedit

بعد مسیر زیر رو دنبال کن :

HKEY_CURRENT_USER -> Software \ Microsoft \ Windows \ CurrentVersion \ Policies \ System

بعد در لیست سمت راست دنبال DisableTaskMgr بگرد و با دبل کلیک کردن روش مقدارش رو به 1 تغییر بده.

پنجره رو OK کن و سیستم رو Restart کن.
    اصلا" اجازه دسترسی به regedit رو نمیده...

شاد باشید

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پاک کردن Sality توسط Kaspersky و NOD32

همونطور که میدونید ویروس مخرب و سمج Win32.Sality.aa مشخصات مخصوصی داره. که از عمومی ترین اين نشانه ها، اینه که ريجستري باز نمیشه. حتي شما نميتونيد از حالت Safe Mode استفاده كنيد. اين مكانسيم اثر Sality هست.

اگه دقيقا و مرحله به مرحله موارد گفته شده رو اجرا كنيد به نتيجه خواهيد رسيد. و به راحتی و در عرض زمان نه چندان طولانی خواهید تونست برای همیشه از دست این ویورس خلاص بشید.

قبل از هر چيز فايل زير رو دانلود كنيد.

کد:
    این فایل برای از کار انداختن پروسه های ویروس بکارمیره و تا زمانیکه فعال باشه ، ویروس قادر به فعالیت نیست.

در واقع این فایل ویروس رو موقتا غیرفعال میکنه تا شما بتونید آنتی ویروس قوی نصب کنید یا سیستم رو کاملا اسکن کنید. پس دقت كنيد كه تا مراحل زير رو اجرا نكنيد، هيچ آنتي ويروسي عمل نخواهد كرد.

فایل دانلود شده را اکستراکت کرده و فایل Sality_off.exe را اجرا کنید و صبر کنید تا اسکن آن کامل شود.
    ← بر روی پوشه Startup در مسیر Start --> All programs کلیک راست کرده و Open کنید

← حال بر روی فضای خالی پوشه ، کلیک راست کنید و از منوی New --> Shortcut یک کلید میانبر ایجاد کنید

← پنجره ایجاد کلید میانبر بوجود آمده و با استفاده از گزینه Browse آدرس فایل Sality_off.exe را وارد کنید

←در آخر آدرس فایل ، عبارت m- را با یک فاصله وارد کنید یعنی آدرس فایل باید اینگونه شودC:\Sality_off.exe -m

←سپس گزینه Next را انتخاب کرده و در آخر OK کنید

← فایل Sality_off.exe را اجرا کنید
    (به ياد داشته باشيد كه فقط يك بار ميتونيد از اين فايل استفاده كنيد. يعني اگه عمليات تون قطع شد يا نصفه موند، بايد دوباره فايل رو اكستركت كنيد و از نو كار رو شروع كنيد و فايل قبلي كه نصفه نيمه مونده به درد نميخوره)

نكات خيلي خيلي مهم
    اگر
    براي اين ويروس از Kaspersky استفاده میکنید، بهتره از كسپر 2009 و به بالا استفاده كنيد.
    اگه قبلا كسپر رو نصب كرده ايد و كارنميكنه (و اينطوري بهتره كه قبلا نصب شده باشه) از استارت منو به پوشه KasperSky بريد و گزينه Modify , Repair Or Remove رو انتخاب كنيد و آنتي ويروس رو
    Repair كنيد.
    به یاد داشته باشید که اگر از NOD32 استفاده میکنید، اول فایل ارائه شده رو اجرا کنید، و بعدش NOD رو آپدیت کنید (یعنی آپدیت بعد از اجرای Sality off باشه)
    به ياد داشته باشيد كه فايل Sality Off.exe پس از هر بار ريستارت شده سيستم اجزا خواهد شد. هرگز اون پنجره رو نبنديد تا دوباره ويروس شروع به فعاليت نكنه.

و یک نکته مهم برای اونایی که از کسپرسکی استفاده میکنن.

کسپررا کاملا آپدیت کنید

تنظمیات Scan کسپر رو به شکل زیر تغییر بدین. (
    با حداکثر قدرت کسپرسکی ، کل سیستم را اسکن کنید)

(بهتره تيك هر دو گزينه Scan Technilogy رو برداريد.) (البته فقط براي اين ويروس)

بعد از اينكه سيستم تون كاملا پاك شد، يادتون باشه كه بازم نبايد اون فايل رو ببنديد. آخرين مرحله حذف اين ويروس تعويض ويندوز به صورت فرمت كردن كامل درايوي هست كه ويندوز در اون هست.

توجه!!!

اگه از کسپر اسکای استفاده میکنید، حتما ویندوز رو تعویض کنید
    و اگر از NOD32 استفاده میکنید، نیازی به تعویض ویندوز نیست.

البته برنامه salityKiller هم در كنار اينها به كار ميره و اگر Sality off.exe به تنهايي كار ساز نباشه بهتره اون رو هم استفاده کنید.

موفق باشيد
    Last edited by tohidkh; 18-05-2010 at 19:26.

11. 7 کاربر از tohidkh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان من ویندوزم رو عوض کردم و وقتی زبان فارسی رو اضافه کردم ، برای تایپ حرف پ باید کلید \ رو بزنم در صورتی که ویندوز قبلیم ` بود!!!!

برای تایپ حرف ژ هم باید کنترل با ز رو بگیرم!!

آیا این اشکال هست؟!! میشه این و رفع کرد؟!
    سلام.
    نه! اشكال نيست.

احتمالا داره كه ويندوز قبلي شما MRT بوده. يا برنامه Farsi KeyBoard رو روي اون نصب كرده بوديد.

در هر حال.....
    حالت استاندارد مايكروسافت، همين حالت هست. (پ= \) .....

موفق باشيد

13. 2 کاربر از tohidkh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه babak_beiknejat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

رفع مشکل تاخير در نمايش محتويات My Computer

با کلیک بر روی My computer شاهد باز شدن یه صفحه سفید هستید چراغ قوه ای که حالت انتظار را نشان میدهد ظاهر میشود و مدت مدیدی حرکت چپ به راست خودش را تکرار میکند. زمانی در حدود چند دقیقه
    بیشتر دوستان برای خلاصی از این مسئله ویندوز خود را عوض مینمایند و یا دست به پاکسازی رجیستری میزنند قصد دارم روش خلاص شدن از این موقعیت را برایتان بنویسم.

Start---Run---Services.msc
    در سمت راست پنجره بازشده بر روی گزینه Windows Image Acquisition کلیک راست بزنید و گزینه Stop را انتخاب نموده و کلیک کنید
    در صورت غیر فعال بودن گزینه Stop بهتر است پنجره را ببندید چون تاخیر در باز شدن My computer برای زمان طولانی به مدت 4 یا 5 دقیقه توسط این سرویس به وجو می آید و مشکل خود را بهتر بررسی کنید.
    ممنون از اینکه مشکلم رو دقیقا متوجه شدی همینطوریکه فرمودید عمل کردم اما توفیق زیادی حاصل نشد
    بازهم متشکرم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •