کشیــــــــــــــده
بنویس "کشی" بعد SHIFT + J بزن...
کشیــــــــــــــده
بنویس "کشی" بعد SHIFT + J بزن...
ممنون دوســــــــــــــت عزیز........
از کجا میشه فهمید کدوم یکی از پست هام حذف شده؟؟؟
همین الان یه جا 10 تا از پست هام پاک شد بدون این که بدونم دلیلش چیه![]()
خواهش میکنم دوست عزیزممنون دوســــــــــــــت عزیز........
متاسفانه بعضی از ناظرا وضع مالیشون انقدر خوب نیست که جناب آکوا استخدام کنن بخاطر همین این اتفاق میفته: دیهمین الان یه جا 10 تا از پست هام پاک شد بدون این که بدونم دلیلش چیه![]()
خواهر شیرین خودتونو ناراحت نکنید اگر پستاتون تکراری بوده که هیچ ولی اگر پست تکراری نبوده و بدرد کسی خورده باشه حتما ثواب اخروی در انتظارتونه![]()
سلام
من نمیدونم این ماجرا رو اولین بار چه کسی مطرح کرد.
حتی من که سرپرست ناظر هستم هم دسترسی برای غیر فعال کردن ارسال پیام توسط آکوا ندارم.
وقتی پستی حذف میشه از طرف آکوآ اطلاع رسانی میشه .
وقتی تاپیکی حذف میشه ( یا ترش میشه) از طرف اکوآ پیام میره به ایجاد کننده تاپیک.
یعنی کسانی که پست دارن داخل تاپیک هیچ پیامی دریافت نمیکنن جز ایجاد کننده . در حالی که پست هاشون کم شده.
آخه فقط با معجزه میشه یه دفعه 10 تاپست یه جا پاک بشه یه رفرش کردم دیدم از 527 رسید به 517خواهر شیرین خودتونو ناراحت نکنید اگر پستاتون تکراری بوده که هیچ ولی اگر پست تکراری نبوده و بدرد کسی خورده باشه حتما ثواب اخروی در انتظارتونه![]()
![]()
بابک جان ناظر انجمن ادبیات هر پستی پاک میکنن هیچ پیغامی نمیاد (Ghorbat22) از خودشون بپرسید
البته من وضع مالی ایشون نمیدونم یه حرفی همینجوری واسه خنده زدم!!!
ولی مطمئنم آکوا با ایشون همکاری نمیکنه همین امروز هم 3تا از پستام پاک شد ولی جناب آکوا خواب تشریف داشتن!!!
ویرایش:
یادم رفت بگم تو این مورد پست پاک شد تاپیک سرجاش مونده(حالات و احوالات کنکونی خود را با شعر بیان کنید)
یعنی شما به معجزه اعتقاد ندارید؟؟؟آخه فقط با معجزه میشه یه دفعه 10 تاپست یه جا پاک بشه یه رفرش کردم دیدم از 527 رسید به 517![]()
استغفرالله خواهر نفرمایید از این حرفا
ولی خودمونیم به چه عددی هم رسیده 17()
Last edited by rambo_1386; 05-05-2011 at 17:46.
من تاپیک هایی که توش پست داده بودم چک کردم سر جاشون بودن ... هنوز هم هستن
با احترام فراوان به بابک عزیزحتی من که سرپرست ناظر هستم هم دسترسی برای غیر فعال کردن ارسال پیام توسط آکوا ندارم.
ولی جسارتا شما دسترسی به چی رو دارید؟!!(این که من رو بن کنید بعد از خوندن این کامنت: )) )
شما که بیشتر از ادمین ها به اینجا سر میزنی
لااقل یه سری دسترسی به شما بدن که کارای فروم رو که به دست ادمین ها انجام میشه رو انجام بدی وقتی که اون ها سرشون شلوغ هست!
نمونه ش همین انجمن علمی و ادبیات...
و تغییر کردن نظرسنجی های مربوط به بخش تلویزیون و...
الان شما میگی ادمین ها کارهای مهم تری دارن
درسته ولی خب این ها هم کار حساب میشه دیگه
از بین کارهای مهمی که انجام میدن یکی از همین کارای راحت و دم ِ دستی رو انجام بدن![]()
خداوکیلی انتقاد بی جا به بابک خان خیلیییییییییییی ضایعست
درسته من زیاد شوخی میکنم ولی از حق نگذریم بابک خان هروقت هر سوالی که پرسیدم کامل جواب دادن و تا جایی که من خبر دارم هر شخصی که از بابک خان سوال پرسیده جواب کامل گرفته خیلی از سوالاتی که پرسیدم مربوط به حوزه فعالیت ایشون نبوده ولی صادقانه میگم همیشه گفتن باید چیکار کنم تا جواب سوالمو بگیرم
برای مثال همین موردی که شما میگید انجمن ادبیات من با بابک خان حرف زدم که اجازه هست رمان بذاریم ایشون گفتن با مدیرانجمن حرف بزنید و از ایشون بپرسید ولی این در صورتی که من هیچ جوابی از مدیر نگرفتم و بعدش هم ....!!!
درسته چندتا از اخطارامو از بابک خان گرفتمولی از حق نگذریم ایشون واسه انجمن خیلی زحمت کشیدن
این در صورتیه که ایشون سرپرست ناظرین انجمن هستن و خیلی راحت میتونن جواب سربالا بدن ولی انصافا همیشه تا جایی که تونستن به انجمن کمک کردن
من که به نوبه خودم یه خسته نباشید جانانه به بابک خان میگم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)