ازبین IXUS 990 IS وDSC-T500 وw300وzs1 کدوم بهتره؟
سلام.
میشه کمکم کنین که یکی از اینها رو انتخاب کنم؟البته با در نظر گرفتن همه موارد.(از جمله قیمت!)
Nikon P80
SONY H50
FUJI S2000HD
LUMIX FZ28
البته یه گوشه چشمی هم به a200 سونی دارم!راستی لنز 70-18 که باهاش میدن چطوره؟ اگه قیمتی ازش {واز مدلهای فوق الذکر} دارین،بگین.(البته لطفا!!).
سلامم..سونیT500 که بدلایل مختلف میره کنار..سونی w300 را هم بخاطر مولفه ای کلیدی مثل کیفیت فیلمبرداری پایینتر و زوم خیلی کمتر گذاشتم کنار
IXUS 990 IS و پاناسونیک ZS1 خوبن.اولی زوم اپتیکال کمی داره عوضش فیلمبرداریHDداره ولی دومی زوم اپتیکالش خیلی خوبه اما فیلمبرداریش WVGA (848x480)
هستش و قیمت حدودن 100 تومن پایینتری داره.پردازشگر هر دوتایی جدیده Digic4
شخصن FZ-28 را بر sony H50 ترجیح میدم.چون زوم قویتر و کیفیت فیلمبرداری بالاتری داره
سلام
من توی 2 صفحه قبل یک پست دادم کلی شلوغ کردم تایپیکو یکی نیست جوابه منو بده دوستون یک گوشه چشمی به پستم که سوالم را مطرح کردم داشته باشه دیگه![]()
دوست عزيز اگه دقت كرده بودي مي ديدي كه تو پست 3091 جواب شما رو دادم .
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Last edited by Samin_System; 22-06-2009 at 09:50.
اتفاقا تنها چیزایی که برای من مهم نیست فیلمبرداری و زومه!!شخصن FZ-28 را بر sony H50 ترجیح میدم.چون زوم قویتر و کیفیت فیلمبرداری بالاتری داره
980 نسبت به 110 هم سنسورش بزرگتره هم رزولوشنش بیشتره و هم تنظیمات دستی بیشتر داره.
110 لنز واید داره. ماکروی بهتر داره. و فیلمبرداری HD و خروجی HD داره.
تفاوتشون بر خلاف گفته ی دوستمون فقط در زوم نیست.
ZS1 یه سر و گردن از همه ی اینا بالاتره.
FZ28 کیفیتش از بقیه بالاتره و مشخصات بهتری هم داره.
اگه میخوای SLR بگیری به نظر من یا نگیر یا اگه میگیری یه SLR خوب بگیر. حداقل کنان EOS-1000D.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)