شما فقط حق داری به اون گردن بنده شلیک کنی اگه به بدن jill شلیک کنی خوب می میره .. بعد از این که زدیش باید بری سمتش و f رو بزنی البته این کار تو حالت نرمال بازی 5 تا 6 بار باید انجام بشه
شما فقط حق داری به اون گردن بنده شلیک کنی اگه به بدن jill شلیک کنی خوب می میره .. بعد از این که زدیش باید بری سمتش و f رو بزنی البته این کار تو حالت نرمال بازی 5 تا 6 بار باید انجام بشه
اصلا لازم نیست جیل رو با تیر بزنی. فقط برو نزدیکش F رو بزن.
تو این صفحه علتهاش رو توضیح داده :
مشکل اینجاست که ما ایرانی ها اکثرا بازی ها رو بصورت آفلاین آنالیز میکنیم ، تمام ایراداتی که تو قسمت The Bad گرفته مربوط به قسمت آنلاین بازی هست .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه نکته ای که واسم جالب بود ترقی هوش کاپکوم بوده !
وقتی لباس کارکترها عوض میشه داخل دموها هم همون لباس های عوض شده رو دارن که این خیلی جالب و متفاوته![]()
دوستان این بازی به شدت یه چیزی کم داره
تاریکی
نه فکر نمی کنم با تاریکی میونه خوبی داشته باشه به نظر من جو هملناک این سری کم داره..دوستان این بازی به شدت یه چیزی کم داره
تاریکی
به نظرم این موضوع از خیلی وقت پیشها حل شده و کاپکام کار خاصی نکرده..وقتی لباس کارکترها عوض میشه داخل دموها هم همون لباس های عوض شده رو دارن که این خیلی جالب و متفاوته![]()
اونجا که یک یارو با اره برقی می افته دنبالت و هر چی تیرش میزنی نمیمیره و یک دری هم قفله باید چکار کرد کلیدش را از کجا یدا کرد؟
خوب کلید در پیشه همون اره برقیه هستش باید اونو بکشیاونجا که یک یارو با اره برقی می افته دنبالت و هر چی تیرش میزنی نمیمیره و یک دری هم قفله باید چکار کرد کلیدش را از کجا یدا کرد؟
می تونی بکشیش به طرف بشکه ها و اونرو هدف بگیری در ضمن یه
ترانس برق هم بالای تیر وجود داره که ببری پیش ترانس با شلیک به ترانس به خول=بی حال میکنی از کشتنش
دقت کن ترانس خراب نمیشه یعنی برای چندین با کارکرد داره.
سلام من دوره دوم بازي رو رو حالت سخت با شيوا دارم ميرم تويه مرحله اخر گير كردم همونجا كه وسكر تغييره حالت ميده و مواده مذاب هس. اونجايي كه وسكر ميپره مياد طرفه شيوا و بايد در بري جلوتر ش 1 پل هست كه خراب ميشه و ميگه اف رو بزن من هر چي اف رو ميزنم (با تمام سرعت ممكن ) بازم ميفته پايين ايا بايد قبلش كاره خاصي رو انجام بدم؟؟؟؟!!!! با كريس خيلي راحت تر بود .
سلام
دوستان وقتی میرم تو بازی لودینگ سمت راست پائین خیلی طول میکشه و تا اخر هم پر نمیشه و بعد این ارور رو میده و میاد بیرون
![]()
کلیدهای F و V باید بزنی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)