آقا بخشید این والپیپر نظم تایپیک رو به هم ریختا
منم یه چند روز نمیام آخه امتحانات شروع شده...........
آقا بخشید این والپیپر نظم تایپیک رو به هم ریختا
منم یه چند روز نمیام آخه امتحانات شروع شده...........
سلام بهزاد جوون....
معلوم نیست برادر ....
ما که دوست داریم بره ....
ولی خداییش امسال رئال ندیدم دفاعی بازی کنه ....
ممنون از جوابت وحید جان
منم می خواهم بره ... من امسال بیشتر دلم می خواست رئال یه پای فینال جام قهرمانان اروپا باشه عوض اینکه حتی با صد امتیاز اختلاف قهرمان لالیگا بشه ..
به هر حال بازم ممنون...
والا آنقدرها هم شوستر بد نبوده. ولی خوب همه انتظار دارن تیم تو جام قهرمانان نتیجه بگیره.
ایشالا![]()
![]()
نه بابا وحید جان ....
کجا بره ؟؟؟
به غیر لیگ قهرمانان انصافا بد کار کرده ؟؟؟
اصلا با چینش بازیکناش حال نمی کنم ....
راموس به هواداران: مطمئن باشيد ميمانم.
به گزارش سايت هواداران رئال مادريد در ايران و به نقل از تريبال فوتبال سرخيو راموس مدافع اسپانيايي و جوان رئال مادريد به هواداران اين تيم گفت: مطمئن باشيد در رئال مادريد ميمانم.
سرخيو راموس گفت: من تحت تاثير پيشنهادات تيمهاي بزرگي همچون ميلان و چلسي قرار گرفتهام. ولي هنگامي كه همه چيز در اينجا خوب پيش ميرود دليلي ندارد من اين تيم را رها كنم.
راموس افزود: من در اينجا قرارداد طولاني مدتي دارم و زود است كه در اينجا بازنشسته شوم. من واقعا با همتيميهايم و خانوادهام و شهرم خوب هستم و دليلي براي ترك آن نميبينم.
رائول و بوخان قطعا در فهرست اسپانيا نيستند
به نقل ازآس اسپانيا، در فهرستي كه يكي از نزديكان اين مربي در اردوي تيم ملي اسپانيا منتشر كرده، نام دو بازيكن مورد انتظار خبرنگاران و كارشناسان يعني بوخان كركيچ و رائول گونسالس ديده نميشود.
بسياري از كارشناسان تصور ميكردند در پي درخشش رائول گونسالس در تركيب رئال مادريد و جو سازيهاي اخير اين كاپيتان، به تيم ملي دعوت مي شود؛ اما در نهايت از فهرست قطعي وي خط خورد.
بوخان كركيچ نيز در فهرست ارائه شده اوليه وجود ندارد. هواداران اسپانيا از اين مسئله به شدت شگفت زده شده اند.
این یارو آراگونز خله ؟ عجب ابلهیه !!
مرتیکه..... بالاخره کار خودش رو کرد
خیلی حیف شد که رائول تو یورو 2008 نیست![]()
واقعا برای آراگونز متاسفم. مرتیکه ۸۰ سالشه اومده مربی شده. رائول خیلی حیف شد.
من که اسپانیایی هستم دیگه دل و دماغ دیدن بازیهای اسپانیا رو بدون رائول ندارم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)