الان اخبار گفت هانری به فینال نمی رسه
خدا کنه دروغ باشه....
الان اخبار گفت هانری به فینال نمی رسه
خدا کنه دروغ باشه....
یعنی این بار هم نمیشه بارسا رو با تمام قدرت بینیم؟ اون هم در فینال قهرمانان. واقعا حیفه.
حمله که اینجوری. خط دفاع هم که پویول هست اما بقیه نیستند.
این بازی های طاقت فرسایی که برای بارسا شکل میگیره باعث میشه همچین دیدار حساسی محروم و مصدوم داشته باشه.
ه...هه.....
تور تابستاني بارسا در امريكا برگزار مي شود
خبرگزاري فارس: مقامات باشگاه بارسلونا تور تابستاني خود را در امريكا برگزار مي كنند.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از رويترز، خوان لاپورتا مديرعامل باشگاه بارسلونا پس از مذاكره نهايي هفته گذشته خود با مسئولان يك كمپ مجهز در سان فرانسيسكو امريكا تصميم گرفت تور تابستاني تيمش را در ايالات متحده برگزار كند.
به اين ترتيب احتمال برگزاري تور تابستاني بارسلونا در چين با وجود اصرار فراوان مقامات پكن به صفر نزديك شده است.
مردم امريكا رابطه خوبي با فوتبال ندارند اما برگزاري اين تورها مي تواند سود سرشاري براي امريكا داشته باشد.
به عنوان مثال تنها به خاطر سفر بارسلونا به سان فرانسيسكو بيش از 4 هزار هوادار رسمي بارسلونا تعطيلات تابستاني خود را به عنوان گردشگر در همين شهر سپري مي كنند.
اتوئو: گوارديولا رئيس همه ما است
خبرگزاري فارس: مهاجم كامروني تيم فوتبال بارسلونا گفت: روزنامههاي اسپانيا علاقه خاصي به تخريب سرمربي تيم دارند اما براي ما هيچ اهميتي ندارد.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از رويترز، ساموئل اتوئو تصريح كرد: پپ گوارديولا رئيس همه ما است و بدون اجازه او حتي يك جمله هم با روزنامه ها حرف نمي زنيم. او براي ما يك الگو است و همه؛ او را دوست داريم.
اتوئو در مورد رفتار گوارديولا پس از صعود بارسلونا اظهار داشت: قبول دارم گوارديولا تا حدودي كنترل خود را از دست داده بود اما طبيعي است اگر چلسي صعود مي كرد گاس هيدينك هم همين كار را مي كرد. دنياي فوتبال با اين رفتارهاي خاص و مودبانه رابطه اي ندارد.
روز گذشته اكثر روزنامه هاي اسپانيايي رفتار گوارديولا را مورد نقد قرار داده و او را با كودكي كه از دريافت هديه تولدش خوشحال شده است؛ مقايسه كردند.
در حمايت از تيم سابق
مارادونا: دوست دارم بارسلونا قهرمان شود
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم ملي فوتبال آرژانتين براي بارسلونا در ليگ قهرمانان اروپا آرزوي موفقيت كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از آس اسپانيا، ديه گو آرماندو مارادونا گفت: نه به اين خاطر كه روزي بازيكن بارسلونا بودم بلكه به خاطر فوتبال و حفظ هيجان و اعتبار آن معتقدم كه بارسلونا بايد قهرمان ليگ قهرمانان اروپا شود.
وي افزود: امسال، سال بارسلونا است و بهتر است در هر 3 جام حذفي، لاليگا و ليگ قهرمانان اروپا قهرمان شود.
مارادونا در مورد بازي بارسلونا برابر چلسي عنوان كرد: وقتي اينيستا گل زد از شدت خوشحالي فرياد كشيدم و به ياد روزهايي افتادم كه در لباس بارسلونا تا آخرين لحظه بازي مي كردم، مي دويدم و هرگز نااميد نمي شدم. اميدوارم بارسلونا به آنچه كه استحقاقش را دارد برسد.
ديدار بارسا و منچستر 6 خرداد در ورزشگاه المپيك رم برگزار مي شود.
هانری به بازی منچستر نمیرسه اگه هم میرسید کار خاصی نمیتونست بکنه
[قبول دارم که رونالدو کارهای نمایشی بیشتر انجام میده ولی به نظر من مفید تر از مسی بازی میکنه1- من طرفدار مسی نیستم ولی به نظرم بیشتر موثر بازی میکنه تا نمایشی. بازیش زیبایی حرکات نرم رونالدینهو رو نداره اما حرکات ریز و تکنیکیش وحشتناکه.
2- در بازی با چلسی هم هر بدی در بازی بازیکنان بارسا دیدید از دفاع متراکم چلسی بود.
تو خط حمله که منچستر با بازیکنای مانند رونی و توز و برباتف و رونالد به نظر شما از بارسا ضعیفتره؟؟؟؟تو خط هافبک و حمله چی ؟ هر چند تو خط دفاع هم قبول ندارم با حضور کارلوس پویول دقاع بارسا قدرتمند میشه.
مگه شما خط حمله شما چیه ه دفاع قدرتمند منچستر نابود میشهوای من عاشق اینم. خدا کنه همینی که تو میگی بشه یعنی منچستر سعی کنه با حمله جلوی حمله بارسا رو بگیره. اونوقته که باید بگم منچستر کاملا نابود میشه....
تو خط حمله که منچستر با بازیکنای مانند رونی و توز و برباتف و رونالد به نظر شما از بارسا ضعیفتره؟؟؟؟آمار و ارقام خودشون نشون دهنده این هستن که کدوم خط حمله قوی تره.مگه شما خط حمله شما چیه ه دفاع قدرتمند منچستر نابود میشه
بارسلونا در تعداد گل های زده داره به یه عدد نجومی می رسه ... فکر کنم در پایان فصل رکورد بزنهآمار و ارقام خودشون نشون دهنده این هستن که کدوم خط حمله قوی تره.![]()
در شرايط فعلي يکم مقايسه کار نادرستي به نظر مياد همه چي از قديم فرق کرده شرايط بارسا مث قديم نيست چون بعضي از بازيکناش رو نداره
در واكنش انتقاد رسانهها
اتوئو: گوارديولا رئيس همه ما است
خبرگزاري فارس: مهاجم كامروني تيم فوتبال بارسلونا گفت: روزنامههاي اسپانيا علاقه خاصي به تخريب سرمربي تيم دارند اما براي ما هيچ اهميتي ندارد.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از رويترز، ساموئل اتوئو تصريح كرد: پپ گوارديولا رئيس همه ما است و بدون اجازه او حتي يك جمله هم با روزنامه ها حرف نمي زنيم. او براي ما يك الگو است و همه؛ او را دوست داريم.
اتوئو در مورد رفتار گوارديولا پس از صعود بارسلونا اظهار داشت: قبول دارم گوارديولا تا حدودي كنترل خود را از دست داده بود اما طبيعي است اگر چلسي صعود مي كرد گاس هيدينك هم همين كار را مي كرد. دنياي فوتبال با اين رفتارهاي خاص و مودبانه رابطه اي ندارد.
روز گذشته اكثر روزنامه هاي اسپانيايي رفتار گوارديولا را مورد نقد قرار داده و او را با كودكي كه از دريافت هديه تولدش خوشحال شده است؛ مقايسه كردند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)